![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Дурень думкою багатіє:-D :-D :-D :-D
|
|
|||
|
|||
![]()
Російська мова - наша зброя в ХХі столітті. На сьогоднішній день вона є однією із головних мов планети - нею говорять і думають 300 мільйонів людей. Якщо ми добре розвинемо нашу пропаганду, говорити і думати по-російськи будуть 400, 500, 600 мільйонів осіб, - сказав Жириновський//
|
|
||||
|
||||
![]()
Тю,так финны и шведы русские школы открыли,остальные документацию готовят.
|
||||
|
||||
![]()
И не надо заставлять никого ...все понимают с селяньской мовой далеко не уедешь .
|
||||
|
||||
![]()
Як же хочется дать кой кому по лбу,шоб херней не страдал,создавая тупорылые темки-однодневки....(sr)
|
|||
|
|||
![]()
Федечко! А вы то что "ведетесь" на такие заявления....быть "выше, умнее" этого не пробовали......Да и позволю себе утверждать, что Жириновский ни в коем случае не подразумевал в дополнительных "миллионах" русскоговорящих присутствия Мирослава Федечко...Скорее всего это ему (Жириновскому) "до лампочки".....
|
|
||||
|
||||
![]()
Дурень думкою багатіє:-D :-D :-D :-D________________И как, разбогател, Мирослав?
|
||||
|
||||
![]()
маразм крепчал....
|
|||
|
|||
![]()
Пан Федечко вийшов на полювання за привидами російського шовінізму.....:-D :-D :-D
|
|
|||
|
|||
![]()
:-D
|
|
||||
|
||||
![]()
Пане Федечко, Жириновський, звичайно, політичний клоун, висловлювання якого не слід сприймати за позицію керівництва Росії. Але знання російської мови є нашим великим плюсом. Ми - одна з небагатьох европейських націй, яка практично поголівно поки знає дві мови, що значно полегшує народу доступ до скарбниць світової культури, спеціальної літератури, Інтернету і так далі.
|
||||
|
||||
![]()
Тому воювати з російською мовою - однією із офіційних мов ООН і мовою, на якій дійсно спілкуються більше 300 млн. людей - це мракобісся. Задумайтесь над цим.
|
||||
|
||||
![]()
поголівно:-O :-O :-O
ну й словечко:-D :-D :-D *я знаю обидві мови, але мене будь-ласка до того стада не доплюсовуйте!:-D |
|
||||
|
||||
![]()
мене будь-ласка до того стада не доплюсовуйте!:-D
======================================== Ну, и хер с тобой , оставайся в стаде укро-хохлов ...
|
|||
|
|||
![]()
Не нужно никого заставлять. Украина заставила, а запретный плод сладок - народ поступает наоборот. Россия не вмешивается в вопросах языка...
|
|
||||
|
||||
![]()
Худяков, мене поголівно не рахувати і в стада не записувати!
А якщо тобі це подобається, хай тебе порахують за двох:-D :-D :-D |
|
||||
|
||||
![]()
п. Федечко, ну треба ж таку тему!
Сьогодні ж не 1 квітня:-D :-D :-D
|
||||
|
||||
![]()
Допустим, действительно 300 миллионов. Но среди них чистых русских, которые владеют лишь этим родным языком - меньше 100 млн. Значит, большинство владеющих - не совсем русские. Еще добавится миллионов 100 таких ... и ПИПЕЦ русскому языку. Он упростится и станет другим.
Мне могут возразить - а как же аглицкий???!!!! Так тот давно упрощен, практически не имеет падежей и глагольного управления. То же будет и с самым могучим - Чехова и Толстого придется переводить на новояз.
|
||||
|
||||
![]()
Російська мова точно не стане популярною у світі, а англійська стала і буде популярною. Ще багато європейців починають вивчати китайську.
|
|||
|
|||
![]()
Російська вже надзвичайно популярна, в тому числі і за рахунок таких заперечень. А взагалі, мова Толстого і Чехова(українського поета) ьне може бути непопулярна в світі людей, що не є бидлом, а являються насправді мислячими істотами
|