![]() |
|
|
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
||||
|
||||
![]()
ФОТОАЛЬБОМ
Фашизм. Вторая мировая война не закончилась. Впечатлительным людям не смотреть. (U)
|
||||
|
||||
![]()
Из таких *нелюдей на Украине сейчас *делают *ХЕРОЕВ.
Это их национальные херои. Боролись за "свободу от *москалей, поляков *и евреев". Заодно, *буду повторять, и от беларусов. Хорошо ещё, что "Херои" *не для всех граждан Украины. Не перевелись ещё на Украине нормальные люди !!! * * И нормальных людей много больше... ;-)
|
||||
|
||||
![]()
Филипп
в фотоальбом добавил фото беларуских фашистов. Можете посмотреть. История политического плаката ... *(N)
|
||||
|
||||
![]()
Юрий Солодовник
расскажи, *пожалуйста, *на чьей *стороне воевал *твой дед. Я на Ти тут ні до кого не звертався і *на брудершафт з вами не пив. Мій дід загинув у Фінляндії у 1939 році.Світову війну розв*язали СССР та НІМЕЧЧИНА. Ставлення до комуняк і фашистів однакове (N) Суть не в назві,а в справах.Поки що білоруської мови не знаю,але сподіваюсь,що колись буду з вами нею розмовляти.Також негативно ставлюся до спрб реанімувати Російську імперію (N) Щодо Дем*янюка,то здається цією справою повині займатися судді. ЩО у Россії мало було концтаборів?! І ХТО ПОНІС ПОКАРАННЯ?! (N)
|
||||
|
||||
![]()
Пытки в застенках НКВД (12 фото) » Копипаст.руhttp://copypast.ru/2007/12/07/pytki_v_zastenkakh_nkvd_12_foto.html
|
||||
|
||||
![]()
Добрый вечер.
Сейчас добавлю тему про УПА. Тему можно обсудить позднее * (E) ;-) нужно 30 минут на набор текста. Не надо *давать до времени комментарии, пожалуйста...
|
||||
|
||||
![]()
Пытки и аресты были.
Живу в сталинском доме. Очевидцы рассказывали... *(N) Всё это известно очень давно и осуждено людьми...
|
||||
|
||||
![]()
А в *фашистских *концлагерях *в числе вертухаев, надзирателей
и полицаев наибольшим *зверством выделялись українці, которые убили сотни тысяч *людей.. Пане Кожан,ви робите акцент на національність,а це для Російської імперії звична справа,нацьковувати народи один на одного.Це не дивно -ТЮРМА НАРОДІВ ВСЕ-ТАКИ.Зрозуміло,чому діяло 150 загонів псевдо-бандерівців(загальна чисельність 1800 чоловік) із НКВД,які катували мирне населення. (N)Такі підрозділи у вас існували завжди.Згадаймо,що війну у Фінляндії СССР почав обстрілом *прикордоної застави типами з подібної контори.Навіть у Афгані були такі "моджахеди".
|
||||
|
||||
![]()
Всё это известно очень давно и осуждено людьми...
Підкажіть будь ласка,яким актом засудила російська влада ці злодіяння,хто поніс покарання?
|
||||
|
||||
![]()
Юрий, не переходите на личности и не вините во всем русских! Насколько мне известно из истории - резня 1917 года была начата евреями. Большую часть существования СССР им управляли украинцы, чем объясняется грандиозное увеличение территории Украины, не говоря уже о последнем подарке - Крыме. Так что, Вам жаловаться - грех! ;-)
|
||||
|
||||
![]()
Юрий, не переходите на личности
Пане Діма Горячковский. Ви можете це проілюструвати? Щодо євреїв,про Єврейську імперію нічого не чув,чи може вони усіх скопом у сінагогу молитися заганяли? Тут здається вас і фашисти підтримають.І навіть ,ЯК ЦЕ НЕ ДИВНО КГБ.Вони також зсилаються на "Протоколи сіонських мудреців" То може простіше усі проблеми списати на них?Але ж з Союзу їх чомусь довго не випускали? До речі ,у Києві,у Бабиному Яру,разом з євреями *були розстріляні німцями українські націоналісти,серед них українська поетеса Олена Теліга,ім"ям якої названа найближча *вулиця.
|
||||
|
||||
![]()
Да не спорьте вы с ними.... Бесполезно это! Зациклило их на москалях!
Просто сделайте для себя выводы, с кем имеете дело! И оставьте их в гордом одиночестве! ;-) Пусть тешатся обществом себе подобных! Нормальных людей всё равно больше! Независимо от национальности!
|
|||
|
|||
![]()
Підкажіть будь ласка,яким актом засудила російська влада ці злодіяння,хто поніс покарання?
Была реабилитация невиновных в наше время. А если помните то при Хрущеве был осужден Сталинский режим и расстрелян Берия. |
|
||||
|
||||
![]()
если помните то при Хрущеве был осужден Сталинский режим и расстрелян Берия.
А якщо пам"ятаете,то Берія очолив НКВД у 1938 році.Більшість злочинів було скоєно до цього періоду.Так що схоже ,що Берію розстріляли *у боротьбі за владу,а не за репресії.А що з Хрущовим сталося,теж пам"ятаете? Ніхто і нікого не судив,бо у влади руки по лікті були у крові. (N)
|
||||
|
||||
![]()
Нормальных людей всё равно больше! Независимо от национальности!
Згоден з останіми словами на 100%.На жаль більше нічого пристойного у вас не знайшов,товарищ із Західної Сахари.
|
|||
|
|||
![]()
Юрий а кого из украинских политиков Вы поддерживаете?
|
|
||||
|
||||
![]()
Юрий а кого из украинских политиков Вы поддерживаете?
Це питання в назву теми не входить,але я відповім так ,підтримую тих політиків,які за вступ України до ЄС.
|
||||
|
||||
![]()
Чомусь у темі про Дем"янюка незнайшов свій останій пост,невже правда очі коле ,товарищ Кожан? Тоді відповім тут,цією справою на мій погляд повині займатися судді.І ще я сказав ,що у Києві разом з євреями були *розстріляні українські націоналісти,серед них українська поетеса Олена Теліга,ім"ям якої названо найближчу вулицю.
|
||||
|
||||
![]()
Ще додам,розстріляні німцями у Бабиному *Яру.
|
||||
|
||||
![]()
http://h.ua/story/115687/
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
Кто стоит за президентом Лукашенко? Кто поддерживает? Чьи интересы выражает Лукашенко? | Абдурахманов | Белоруссия | 69 | 11.11.2010 15:37 |
ПОСЛЕВЫБОРНАЯ СИТУАЦИЯ У СОСЕДЕЙ В УКРАИНЕ!!! | Андрей С | Молдова | 392 | 19.10.2010 19:41 |
удачи и мира Украине!!!!!... | Nodar Sil | Грузия | 7 | 07.10.2010 08:35 |
МОЛНИЯ давайте поможем россиянам и украинцам из группы "ПОИСК" найти сослуживцев | Алла Икм | Белоруссия | 6 | 09.09.2010 20:49 |
Выборы президента на Украине | Абдурахманов | Белоруссия | 2 | 29.05.2009 05:16 |