![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
мазут а ты в бандерштат ездишь и мову вспоминаешь? иль таких как ты туда не впускают? ну типа обезьянам вход воспрещен:-D
|
||||
|
||||
![]()
"Новый глава Украинского института национальной памяти" * *Так ктожь сомнивався, *здуриты можна, * совецький союз возвращаеця, * правда они бы с цен начали * и вернули , а не с замены двирей *в администрации и замены истории, *по настоянию Кремля, *по образу и подобию как в России.
|
||||
|
||||
![]()
Борис, ну що Ви так жорстоко з Караваєм поступаєте? *Думати його заставляєте, а для нього це може бути небезпечним:-D .
А УПА не лише виросли в тій місцевості, але і контролювали величезні території на Волині та Прикарпатті.
|
||||
|
||||
![]()
Где кобец Кобец ? *Запарился ждать его славу .
|
||||
|
||||
![]()
А УПА не лише виросли в тій місцевості, але і контролювали величезні території на Волині та Прикарпатті.
==================================== Леська , ты права на пару со своими хозяевами фашистами , они контролировали величезні території ...
|
||||
|
||||
![]()
Слава Воякам УПА!
|
||||
|
||||
![]()
Вояки УПА Герої!
|
||||
|
||||
![]()
Ну , наконц то . А то я переживать было стал . Вован бопее так не пужай .
|
||||
|
||||
![]()
"Леська , ты права на пару со своими хозяевами фашистами , они контролировали величезні території ..." А почему так случилось не пытались * подумать? *Почему фашысты хозяйничали на нашей земле? *не будь тут фашистов может и УПА не былоб.
|
|||
|
|||
![]()
Із форуму ВО "Сволота"
- саме ця ідея мені імпонує. В Україні не має бути иньшорасових елементів (включаючи кавказців, жидів, арабів, кримських татар) то вони мусять повернутися домів, а всі українці та представники иньших національностей білої раси що лишаться в Україні мають бути тотально українізовані і мусять згодитися чтати українцями, або - депортація, або примусова стерилізація. Таким чином в Україні будуть лише україномовні українці або асимільовані особи діти яких вже будуть практично повноцінними українцями. _________________ Фашизм - це ідеологія об'єднання нації на традиційних національних засадах для незалежного заможнього життя, національна ідеологія. |
|
||||
|
||||
![]()
Худяков, а факти в вас є, чи, як завжди, лише брехливі пропагандистські лозунги;-) ?
А ми цієї вашої брехні вже стільки наслухалися, що в нас просто імунітет на неї(H) .
|
||||
|
||||
![]()
тарасенко, якщо хочете, то я вам з інших груп виставлю пости справжніх нациків - ваших рідних;-)
|
|||
|
|||
![]()
Повторяю не будь договоров и перемирий с УПА *и другими "лесными братьями" в 1941-1943годах *ни *о каких Ковпаках , Медведевых. *никто бы ныньче не знал, бандеровцы *бы их молотили как куропаток, *это их стихия, *они выросли в той местности. *Всёравно что меня чел. степного *закинуть в лес, * да я в пять минут заблужусь.
Сегодня 21:18 А ЧЕГО-Ж НЕ МОЛОТИЛИ, СПУЖАЛИСЬ БЕДЛАГИ? МАДАМ ВАМ УЖЕ ЗАРПЛАТУ ВЫДАЛИ? |
|
|||
|
|||
![]()
тарасенко, якщо хочете, то я вам з інших груп виставлю пости справжніх нациків - ваших рідних;-)
Сегодня 22:31 _________________________ ну нарешті, Леся визнала ВО "Сволота" нациками.......... А мені нацик не брат.......... *Так що на себе, в дзеркало......... дивись і допоможе. |
|
||||
|
||||
![]()
Трусливые скунсы-последыши УПА писали о себе:"...в ночь на 14 октября - годовщину основания Украинской повстанческой армии - неизвестные последователи УПА подбили в центре Киева танк советских оккупантов...повстанцы сожгли вражескую бронетехнику и без потерь отступили к лесопарковой зоне".
А на самом деле кроме победных реляций подонки не смогли ничего. Как не смогли и битые нашими предками их вшивые деды. Корреспондент "Комсомолки", прибывший на место происшествия, как и многочисленные горожане, не обнаружил на самом памятнике никаких следов пожара. По словам репортера, огонь полыхал слева от танка, где недалеко от *его гусениц была разлита мастика. Этот факт в своем рапорте зафиксировали милиционеры. Короче, сначала пусть научаться не писать в собственные штанишки, а потом *идут сдаваться. Сильно бить не будем. Просто выпорем.
|
||||
|
||||
![]()
тарасенко, ви - убога людина, якщо мусите перекручувати мої слова.
я писала про те, що в антиукраїнських групах можна ще і не те прочитати від ваших однодумців. Причому ніхто там не осуджує такі вислови, навіть коли ваші друзі закликають вирізати всіх українців. *Оце - СПРАВЖНІ НАЦИКИ - і ті, хто таке пише, і ті, хто мовчить, і ті, хто підтримує
|
|||
|
|||
![]()
ЛЭСКА, ПОЧЕМУ КАЖДЫЙ СВИДОМИТ СЧИТАЕТ СЕБЯ - ВСЕЙ УКРАИНОЙ. НЕ ДО ХРЕНА ЛИ ВАМ БУДЕТ? ВЫ ЛИЧНО КАЖДЫЙ ТО, ЧТО ВЫ ЕСТЬ (ВЫ БЕЖЕНКА ДО КАНАДЫ, НЕТ У ВАС РОДИНЫ. НЕТУ, ЗАБУДЬТЕ О УКРАИНЕ). ПОГОВОРКА - ДЕД БЫЛ КОЗАК, ОТЕЦ СЫН КОЗАЧИЙ, А ТЫ ХРЕН СОБАЧИЙ. ДУМАЮ ДОХОДЧИВО НАПИСАЛ
|
|
|||
|
|||
![]()
ПОГОВОРКА - ДЕД БЫЛ КОЗАК, ОТЕЦ СЫН КОЗАЧИЙ, А ТЫ ХРЕН СОБАЧИЙ. ДУМАЮ ДОХОДЧИВО НАПИСАЛ
************ Так еще и правдиво о себе сказал.:-D |
|
|||
|
|||
![]()
тарасенко, ви - убога людина, якщо мусите перекручувати мої слова.
я писала про те, що в антиукраїнських групах можна ще і не те прочитати від ваших однодумців. Причому ніхто там не осуджує такі вислови, навіть коли ваші друзі закликають вирізати всіх українців. *Оце - СПРАВЖНІ НАЦИКИ - і ті, хто таке пише, і ті, хто мовчить, і ті, хто підтримує Сегодня 22:49 _________________________ Леся, по-перше, просто попередження за образу......... По друге - я ніколи не підтримував те що Ви визначили, чи виділили.. як завгодно....... по третє - якщо я бачу призиви до насильства, я однозначно негативно реагую на них. А взагалі, Леся, Ваша цілеспрямованість в руслі русофобії і неонацизму не робить Вам честі. Задумайтесь над тим. |
|
||||
|
||||
![]()
канадская Лесьен с схрона выползла, шо там нового в тундре медведи рассказывают Леська????