![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
||||
|
||||
|
А теперь вам не нравится, что Россия не покупает укр мясо. Теперь просить будете, нуууу купите. Сьогодні 18:36
Я думаю Янукович знайде вихід .Можна перестати в них купляти газ . ще й кран перекрить .
|
||||
|
||||
|
Непонятный выпад. *Россия стала диктовать цены ОПЕК или на лондонской товарной бирже ? *Или стала душить всех деньгами своими, полученными за нефть?
При чём тут цена на нефть и международное положение России. Це не випад , не видумуйте .Тай не говорив я щоРФ стала диктувати ціни , це Ви Віктор сказали .Карта так РФ лягла . що ціна піднялася . от вони й розумні стали .Не май 100 друзів . а май 100рубл і купиш друзів .
|
|||
|
|||
|
Паньковецкий, русофобія - страшна хвороба.......
|
|
|
||||
|
||||
|
Карта так РФ лягла . що ціна піднялася . от вони й розумні стали
============================================ Интересно было бы глянуть при новых ценах, как Ельцин с Березовским *опять вызывали бы смех и иронические улыбки у всего мира.
|
||||
|
||||
|
Карта так РФ лягла . що ціна піднялася . от вони й розумні стали
Що ж та триклята карта нiяк не ляже правильно пiд Украiну?
|
||||
|
||||
|
Паньковецкий, русофобія - страшна хвороба.......
Сьогодні 19:00 Ви як завжди досить самокритичний .У мене не має русофобії , я не люблю російську державу . але яке вона має відношення до руських ? Тай в самій Росії памятаю є такий любимий багатьма росіянами вірш - Я так люблю свою страну . но ненавижу сое государство ".Отож Андрію не путайте більше росіян і руських . бо росяіяни це не завжди руські , а також не путайте руськиий народ і російську державу - тут взагалі майже нічого спільного не має.
|
||||
|
||||
|
Интересно было бы глянуть при новых ценах, как Ельцин с Березовским *опять вызывали бы смех и иронические улыбки у всего мира.
Сьогодні 19:03 Риторичне запитання .
|
||||
|
||||
|
Що ж та триклята карта нiяк не ляже правильно пiд Украiну?
Сьогодні 19:03 Всьому свій час , може коли й ляже . Росіянам то хвалитися особо нічим , вони торгують тим *чого не створювали .
|
|||
|
|||
|
Отож Андрію не путайте більше росіян і руських . бо росяіяни це не завжди руські , а також не путайте руськиий народ і російську державу - тут взагалі майже нічого спільного не має.
Сегодня 19:08 _____________________ Так це ж Ви і плутаєте....... *А ще донецькі Вам як кістка в горлі. Звідки така упередженість, незрозуміло......... Чи може Ви Донецьку державу ненавидите........ |
|
|
||||
|
||||
|
І рптом .. влада розпочавши війну з РФ в один момент все порушили і тисячі людей в один момент залишилися без роботи .
----------- А с чего вы взяли, что люди остались без работы? Можно на внутреннем рынке продавать, можно в любимую Европу. Или Европа не берет? А только свое нам спихивает?
|
||||
|
||||
|
Как сообщил Россельхознадзор, с 16 октябряпрекратится ввоз продукции «Балтского молококонсервного комбинатадетских продуктов» и говядины Шепетовского мясокомбината.
С 17 октября начнет действовать ограничение на поставки говядины с Тростенецкого и Ватутинского мясокомбинатов. Это решение принято по результатам совместной инспекции, проведеннойроссийским и украинскими ветспециалистами на предприятиях Украины всентябре. В его ходе были выявлены нарушения российскихветеринарно-санитарных требований, сообщает служба. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Юра, может быть *слово *"война" * применять было бы слишком конкретно?
|
||||
|
||||
|
А с чего вы взяли, что люди остались без работы? Можно на внутреннем рынке продавать, можно в любимую Европу. Или Европа не берет? А только свое нам спихивает?
Та *бачу я .В моэму місті як раз і э повно мясо - молочної промисловосты і якщо з мясом простіше , то кожного разу коли Янукович починаэ торгову "війну " з Рф , то сир завод зупиняэться і банкротится і при цьому *різко страждає міський бюджет .І навіщо воно потрібно оце Януковичу війну розпочинати .
|
||||
|
||||
|
Юра, может быть *слово *"война" * применять было бы слишком
конкретно? * Так у всьому світі так це називається .У"голубих " якось по іному ?
|
||||
|
||||
|
може Ви Донецьку державу ненавидите........
Учора 19:12 О .А вже є донецька держава?З яких це пір 7 Чи не зтих коли Ви їх зробили якоюсь ущербною територією , коли почали бігати по групах і забороняти про них згадувати .Я думав Ви так захищаєте людей від образ уособлень по територільномк признаку , але .. про галичан Ви ж самі бог знає , що розповідаєте .Тому , я й зрозумів , з Вашої . поведінки . що Ви вважаєте донетчан якоюсь слабою нацією , яка сама себе захистити не може і потребує захисту очаківських .
|
||||
|
||||
|
Дядя, схожий на керівника ПФУ області, в урочний час агітував школярів за Партію регіонів
http://pro-vincia.com.ua/article-a-617.html
|
||||
|
||||
|
Класс.Цікаво , а з мозгами вони дружать , що дітей агітують .?
|
||||
|
||||
|
Тігіпко не пустили на вибори на батьківщині Януковича
http://www.pravda.com.ua/news/2010/10/9/5460849/ А оце вже супержлобство .Своїх уже не пускають .
|
|||
|
|||
|
може Ви Донецьку державу ненавидите........
Учора 19:12 О .А вже є донецька держава?З яких це пір ____________________________________________ так бы и сказал - с юмором у меня, мол, проблемы........... |
|
|
||||
|
||||
|
так бы и сказал - с юмором у меня, мол, проблемы........... *
14:06 Та мабуть *не з юмором . а з адекватним розумінням українських реалій .
|
|||
|
|||
|
Ото точно, з реаліями проблеми у Паньковецкого........:-D :-D
|