![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Владимир,вы третий раз этот пост размещаете,уже все увидели,спасибо,хватит!
|
|
|||
|
|||
![]()
А твоя ЗУ хохляндия была под игом всех кому не лень многие сотни лет.
В том числе под игом ПАРАШи...70 лет.(tr) ;-) |
|
||||
|
||||
![]()
Так расскажи ,Ксюха сколько украинцев в % соотношении жило,например,во Львове до 1939 года? Cлушаю внимательно.
|
||||
|
||||
![]()
Затеп тепер ми вільні. а вас Китай злопає скоро.(H)
Сегодня 13:43 Нет. Не слопает.
|
|||
|
|||
![]()
Но он не менее в хорошем смысле слова русский националист, чем я
_________________________ Так отож......... |
|
|||
|
|||
![]()
Костя в Львове жила моя вся родня с 19 столетия... И родня моей родни, и т.д. ..Тебе интересно % соотношение? Мне - нет. Давай лучше о соотношение руССких в МАААсскве? Так шо, МаССква уже не ПаРАШа...?;-)
|
|
|||
|
|||
![]()
Но это *другую падаль никак не оправдывает. * * Це ти про кого ? Невже самокритика ?
Сегодня 13:44 ______________________ Шингур, попередження |
|
|||
|
|||
![]()
Анна, сори... Но предупреждения за хохляндию *я не увидела. К сожалению.
|
|
|||
|
|||
![]()
Оксана,не нагнетайте,ради Бога...
|
|
|||
|
|||
![]()
Шановний модератор ан фоні фото Тарасенка, слово Раша є ні що іншим, як переклад слова Росія на англійську мову. Переклади. шановний. слово Усранія.
|
|
|||
|
|||
![]()
Его сделал Андрей
|
|
|||
|
|||
![]()
Костя. якщо ти жив у Львові. то повинен був знати історію свого тоді міста. Якщо не знаєш, то поцікався літературою. Поки ти нічого суттєвого й близько до прапвди не написав, на жаль для тебе.
|
|
||||
|
||||
![]()
Костя скільки руських було в ЦК ВКПб і коли вони там з"явилися? відповідь маєш?:-D .....А немецкие коммунисты, или просто подозреваемые в шпионаже - это не свои для них были.........жидокомуняк винищували всі,вони гірші фашистів(ті хоч приватну власність не чіпали і релігію)...
|
||||
|
||||
![]()
Костя в Львове жила моя вся родня с 19 столетия... Поляки что ли? ;-)
|
||||
|
||||
![]()
Андрію, та бачив я ті слова червоні. Не буду шукати твоєї цитати про ОБ'ЄКТИВНІСТЬ... думаю сам памятаєш.
Думаю, сам розумієш, що те що для одного "в хорошем смысле" для декого стає в "нехорошем"... |
|
||||
|
||||
![]()
Аня, так він здається тут єдиний по темі:-D
|
|
||||
|
||||
![]()
МАААсскве? А что это за город такой?
|
|||
|
|||
![]()
Андрію, та бачив я ті слова червоні. Не буду шукати твоєї цитати про ОБ'ЄКТИВНІСТЬ... думаю сам памятаєш.
Думаю, сам розумієш, що те що для одного "в хорошем смысле" для декого стає в "нехорошем"... Сегодня 13:52 ______________________________ ну наприклад Тягнибок в "нэхорошем смысле" націоналіст, потворний такий собі націоналіст.......... |
|
||||
|
||||
![]()
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D1%8C%D0%B2%D0%BE%D0%B2#.D0.9F.D0.B5.D1.80. D0.B8.D0.BE.D0.B4_1919.E2.80.941939.C2.A0.D0.B3.D0 .B3.Почитайет результаты на 1931 год.
|
|||
|
|||
![]()
жидокомуняк винищували всі,вони гірші фашистів(ті хоч приватну власність не чіпали і релігію)...
Сегодня 13:52 _______________________________ Федірко, ще раз напишите антисемітську пропаганду - підете до ЧС без додаткових попереджень. |