![]() |
|
|
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
||||
|
||||
![]()
Шапошніков, докажи, що ти маєш роботу. Все інше тільки слова.
|
||||
|
||||
![]()
"нудна" я для Шапошнікова через те, що доказала його брехню__________________________Доказала? Скорей опять наврала...
|
||||
|
||||
![]()
каравай, за границею можуть добре влаштуватися лише найкращі і найсильніші.____________________Леся, а Вы к каким относитесь? К умным, или к красивым?:-D :-D :-D
|
||||
|
||||
![]()
Наприклад, я вірю, що ріст економіки в Україні буде вищий, ніж в Канаді, і років за 20 і в Україні буде високий рівень життя._______________________Согласен... Если вдруг опять не потянет на эксперименты, как в 2004-м...
|
||||
|
||||
![]()
Hа відміну від шапошнікових, я маю добру роботу.______________________________Весьма спорный аргумент... Во-первых, никто не знает, какая работа у Шапошникова, во-вторых, не факт, что ваша работа хороша (никто точно также не знает, чем Вы занимаетесь в Канаде... Заверения о работе в колледже - не факт, пока не подтверждены документально...).
|
||||
|
||||
![]()
прошу, п. Коваленко, подробніше про те, яких прав ми не маємо в Канаді. *Ну і про різні "сорти" також, бо я, проживши тут 22.5 років нічого про це не знаю___________________________Аааа... Так сваливала еще при совке... И до сих пор уверена, что ничего не изменилось.... Леся, стоит побывать на исторической родине, глядишь, отношение и изменится...
|
||||
|
||||
![]()
Шапошніков, докажи, що ти маєш роботу. Все інше тільки слова._________________Ну, несерьезно, Игорь... Выносишь предупреждение Шапошникову, выноси его и Лесе... В конце-концов это она начала провоцировать голословными заявлениями... И не Виталий должен доказывать, что имеет работу, а пани Леся подтвердить свои слова, о том, что он её не имеет (в смысле работу, а не Лесю)....
|
||||
|
||||
![]()
Сергій, попередження не за роботу. Це стосується звинувачення Лесі в брехні стосовно рішення уряду Квебека по голодомору. Шапошніков мав кілька днів для того, щоби спростувати слова Лесі або вибачитись. Він не зробив ні того, ні іншого. Так що все по-чесному.
|
||||
|
||||
![]()
Сергей Коломийченко
"нудна" я для Шапошнікова через те, що доказала його брехню__________________________Доказала? Скорей опять наврала... Сьогодні 00:59 Коломийченко, я то якраз доказала, що Шапошніков брехав. А от чому ви тут такі речі пишете - я не знаю. *Ви ж все-таки адмін. *Маєте якісь докази моєї "брехні", чи - як завжди?
|
||||
|
||||
![]()
Сергей Коломийченко
прошу, п. Коваленко, подробніше про те, яких прав ми не маємо в Канаді. *Ну і про різні "сорти" також, бо я, проживши тут 22.5 років нічого про це не знаю___________________________Аааа... Так сваливала еще при совке... И до сих пор уверена, что ничего не изменилось.... Леся, стоит побывать на исторической родине, глядишь, отношение и изменится... Сьогодні 01:09 Я там буваю, Коломийченко. Ще щось маєте сказати? І краще було би, якби ви це робили нехамським тоном.;-)
|
||||
|
||||
![]()
Сергей Коломийченко
Hа відміну від шапошнікових, я маю добру роботу.______________________________Весьма спорный аргумент... Во-первых, никто не знает, какая работа у Шапошникова, во-вторых, не факт, что ваша работа хороша (никто точно также не знает, чем Вы занимаетесь в Канаде... Заверения о работе в колледже - не факт, пока не подтверждены документально...). Сьогодні 01:05 Так, Коломийченко, я маю добру роботу. * У всякому разі я вважаю, що моя робота добра. Не хочете вірити - це ваша проблема. *Тут є Ігор, який знає мене особисто, і вам я не збираюся нічого доказувати. Чим же займається шапошніков, ми, звичайно, можемо лише здогадуватися. *Але з того, що він пише, я думаю, що нічим добрим. Наприклад я нікому не кажу, що він чи вона горшки виносить чи "посудомойкою" працює. *Я маю тут багато друзів-імігрантів на професійних позиціях, сама дуже багато років працювала інженером і викладачем, і через те можу припустити, що і інші мають професійні позиції. *А вон чомусь все про "посудомойку". *Думаю, що тому, що це *- його рівень.
|
|||
|
|||
![]()
прошу, п. Коваленко, подробніше про те, яких прав ми не маємо в Канаді. *Ну і про різні "сорти" також, бо я, проживши тут 22.5 років нічого про це не знаю
----------------- интересно по какой такой партийной линии можно было уехать из СССР в 1987?*-) |
|
||||
|
||||
![]()
Леся Черниш
Чим же займається шапошніков, ми, звичайно, можемо лише здогадуватися. *Але з того, що він пише, я думаю, що нічим добрим. Думаю что не можешь. Потому как показывает опыт ты не очень хорошо умеешь строить логические цепочки. Слушай Леся, кстати, а ты вообще знаешь что такое логические цепочки или причинно-следственные связи?;-)
|
||||
|
||||
![]()
ВИТАЛИЙ ШАПОШНИКОВ
Думаю что не можешь. Потому как показывает опыт ты не очень хорошо умеешь строить логические цепочки. Слушай Леся, кстати, а ты вообще знаешь что такое логические цепочки или причинно-следственные связи? Сьогодні 14:13 так, я вмію. *А от дехто навіть не розуміє того, що англійське слово genocide перекладається як українське геноцид;-) .
|
||||
|
||||
![]()
Слава Манжул
прошу, п. Коваленко, подробніше про те, яких прав ми не маємо в Канаді. *Ну і про різні "сорти" також, бо я, проживши тут 22.5 років нічого про це не знаю ----------------- интересно по какой такой партийной линии можно было уехать из СССР в 1987? Сьогодні 05:37 Славцю, а ти здогадайся. Але я все-таки хотіла би почути відповідь на моє питання. Бачу, що мої опоненти лише і можуть, що переводити тему на щось інше, коли не можуть відповісти на питання.
|
||||
|
||||
![]()
так, я вмію. *А от дехто навіть не розуміє того, що англійське слово genocide перекладається як українське геноцид;-) .
Ну вот, я ей о высшем пилотаже, о причинно-следственных связях, а она мне опять о банальном переводе. Леся, мыслительный процесс важней для человека, как и собственные мысли вместо скопированных листовок. Попробуй мыслить сама и разговаривать без прокламаций.(ch)
|
||||
|
||||
![]()
shapa |-)
|
||||
|
||||
![]()
Леся.|-( |-( |-(
|
||||
|
||||
![]()
Віталій, та сказав би вже, ким працюєш, і не було би домислів.
|
||||
|
||||
![]()
А какое это имеет значение для разговора? В Украине я 20 лет проработал научным сотрудником и одновременно директором собственной научно-внедренческой фирмы. А в Германии я самый обычный инженер в фирме "Continental". И что это даёт для дискуссий?(ch)