![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
"Православні - це і є віряни східного обряду, так само, як католики - віряни західного обряду. В чому проблема?"
... З моєї точки зору, тут ви лукавите Ігоре. А уніати - теж східнообрядці? З моєї точки зору, головна претензія до галичан саме в тому, що вони, тричі помінявши віру з православної на католицьку і навпаки, претендують на роль якихось національних духовних лідерів в православній Україні. Особливо з моєї точки зору, огидним стало останнє добровільне повернення в папську паству на початку дев"яностих. Галичани більш за всіх роздають ярлики "манкуртів", "яничар" і т.п. Хоча саме вони стали прозелітами та перехрестами в руському світі і використовуються папством та Заходом для розколу та чварів на Святій Русі. Вам, очевидно католику, це важко сприйняти і зрозуміти. Але негалицька Україна теж має свою думку і нам важко зрозуміти вас.
|
||||
|
||||
![]()
"Для чого це все ворушити?"
... Якщо ви, пані Михайльонко, визнаєте й те, що були різні бандерівці (в тому числі такі, що отримували тваринне задоволення від своїх звірств), тоді ми, можливо, повіримо в ваш намір припинити "ворушіння". А так ви, пробачте, смачно плюнули в один бік, а потім кажете - давайте не будемо тепер ворошити. *Я родом з Волині, тому знаю про що кажу (маю на увазі звірства бандерівців).
|
||||
|
||||
![]()
Константин,у нас дійсно дюди живуть заможно.Багато галичан працює закордоном і гроші вкладають в нові будинки,престижні авто,освіту дітей.Дуже часто спрацьовує принцип: у сусіда хата двоповерхова,а у мене буде на два з половиною *Мне этих сказок про то,как у вас там "багато" живут можете не рассказывать:-D И про "престижні авто" и т.д.:-D
|
||||
|
||||
![]()
А когда этого не было? Весь срач начался, когда Ющенко начал страну делить и насильно насаждать ценности, которые в востоке и юге никогда не будут ценностями. Цель почти достигнута, поройтесь в инете и почитайте кто ставит такие цели-развал Украины. Ещё бы один срок Ющенко при власти и его жене уже можно было звание генерала присваивать.
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)
|
||||
|
||||
![]()
Вы имеете в виду генералов ЦРУ?
|
||||
|
||||
![]()
Пані Галина, і це всі Ваші життєві проблемиА мене більше турбує, що б мої діти жили в правовій і розвинутій економічно державі. Що б був мир на Землі і щоб ми вже достойно жили -------------О,то э так,а разве Люба при этом нельзя воздержаться,и не учить ни кого как жить,кого чтить???? было бы гораздо проще..
|
||||
|
||||
![]()
Якщо ви, пані Михайльонко, визнаєте й те, що були різні бандерівці (в тому числі такі, що отримували тваринне задоволення від своїх звірств), тоді ми, можливо, повіримо в ваш намір припинити "ворушіння"
__________________________________________ Большего бреда трудно себе представить. Я вообще считаю, что УПЦ должна представить к лику святых наших партизан. Ну как можно такое писать? Ума не приложу. Наши партизаны сражались до 1961 года с советской властью. И что было им почвой для такой борьбы? Конечно же 100%нтная поддержка населения.Ну как могут люди, имеющие такую колоссальную поддержку у местного населения вести себя недостойно? Конечно никак. Их такими представляла советская пропаганда, чтобы очернить в глазах советских граждан.И этот трюк сработал. Дарчук - жертва этой пропаганды.
|
||||
|
||||
![]()
Вам, очевидно католику, це важко сприйняти і зрозуміти.
І що вам очевидно? Я православний, хрестили мене і шлюб ми брали у православній церкві. По великому рахунку мені байдуже - католик чи православний, різниця тільки в керівництві.
|
||||
|
||||
![]()
Наши партизаны сражались до 1961 года с советской властью.
------------- Уже до 61? То писали до 54, потом до 56, теперь до 61. А может они до сих пор в схронах сидят?
|
||||
|
||||
![]()
Пане Дарчук,уважно читайте пости.Я висловила свою думку щодо діда - ветерана Радянської Армії.При чому тут звірства бандерівців?!
В вам,Соловьев,я не збираюсь розповідати казки і веселити вас.Шкода часу,ви і не збираєтесь вести коректну дискусію. Так,Ігор Поліщук мав рацію,коли підняв тему "ГАЛИЧАНОФОБІЯ". Дійсно є люди,запрограмовані на ненависть до Західної України.Аж захлинаються від тої ненависті.Але це тим гірше для них самих.
|
||||
|
||||
![]()
Уже до 61..........................А ТО Ж . А ПОТОМ НАЧАЛАСЬ КОСМИЧЕСКАЯ ЭРА И ОНИ УЛЕТЕЛИ . ( ХОРОША У МАЙДАНУТЫХ ТРАВА ) :-D
|
||||
|
||||
![]()
Смішно та огидно читати пости комуніста Дарчука про релігію.
Дарчук, вам не огидно, що ви з церков та костьолів хрести зрізали, а тепер з серйозною фізіономією дискутуєте про православних та католиків?
|
||||
|
||||
![]()
Надія Михайльонко
Прочитала я пости за останні два дні і зробила для себе висновок: ДЕТСКИЙ САД - ШТАНЫ НА ЛЯМКАХ! Скажіть,як можна судити про Галичину,якщо там жодного разу не був?Або інакше,як,наприклад,я можу судити про Донеччину,якщо я там ніколи не була?Я вважаю,що люди,які живуть в Донецьку,краще знають,що там і як. І якщо я чи хтось із галичан пише про те,що бачить кожен день,то напевно нам тут на місці краще видно,ніж в Луганську чи Києві. Будь ласка,не сприймайте це як повчання.Але ми всі дорослі і розумні люди.Давайте поспілкуємось якось по-людськи,а не як кровні вороги! Учора 21:49 Добре сказано, Надія! *Саме ті, хто в Галичині і не був, лише наслухався про неї байок, гірше всіх про неї і верещать.
|
|||
|
|||
![]()
Отакої............ *верещать........ І з чого б це вони.......... *От ніколи не верещали, а після присвоєння Бандері звання Героя України заверещали......... Та ще й в унісон з Європою.........
|
|
|||
|
|||
![]()
Дарчук, вам не огидно, що ви з церков та костьолів хрести зрізали, а тепер з серйозною фізіономією дискутуєте про православних та католиків?
Сегодня 06:10 ______________________ Пані Леся, попередження за перехід на особистості і безпідставні звинувачення. |
|
||||
|
||||
![]()
тарасенко, про які "безпідставні звинувачення" мова?
|
||||
|
||||
![]()
Елена Туник (Матвеева)
Ну про шикарное житье при польских панах не надо... И право первой брачной ночи сами панам отдали, из уважения или за деньги? та невже? *ваша бабця чи прабабця з паном спала в брачну ніч? І за що: за гроші, чи з поваги?:-O Что ж так рьяно казаки с ляхами бились, даже под Москву пошли? :-O до Варшави, пані. *До Варшави
|
||||
|
||||
![]()
Денис Н.
А всё по-старому,как были продажные так и остались,всегда панов себе искали,как стадо,только советская власть ума немного вставила рогулям,а сейчас новые спонсоры галичан имеют,только они никак не поймут,что имеют их все для своих интересов,а не для того чтобы Галичина процветала,так было всегда,у всех хозяев галичан одна цель оторвать Украину от РУСИ. Учора 13:47 А всё по-старому,как были продажные так и остались, всегда панов себе искали, как стадо, а сейчас новые тираньі малоросов имеют, только они никак не поймут,что имеют их все для своих интересов, а не для того чтобы Украина процветала,так было всегда,у всех хозяев малоросов одна цель єксплуатировать Украину для интерeсов России.
|
||||
|
||||
![]()
Игорь Гуляев
ВЕРНО ДЕНИС . УШЛЕПОЧНЫЙ КРАЙ ЭТА ГАЛИЧИНА . модератори, як вам цей пост? не заслуговує на попередження?
|
||||
|
||||
![]()
у всех хозяев малоросов одна цель єксплуатировать Украину для интерeсов России.
Сегодня 08:02 ======================================= *Представьте основания для таких выводов. *Как Россия *эксплуатировала Украину?