![]() |
|
|
|
||||
|
||||
|
Тебе радує пам"ятник Лєніну в Києві?____________Он меня не расстраивает - это НАША ИСТОРИЯ...
|
||||
|
||||
|
Таможенники четко сказали другу-предпринимателю: ЧИСТЫЕ РУКИ - ВДВОЕ ДОРОЖЕ... * *Стикався я з митниками позаминулого літа. Венгерські митники - уроди рідкісні, вимагали в лапу за те, що я лаптоп віз. Послав їх подальше, накричав на них - вони і відстали. А українські взагалі не чіплялися. А хто винен, що в Україні все через корупціїні схеми вирішується? Люди самі хабарі пхають, їм легше в лапу дати, ніж юристу заплатити і по судах лазити.
|
|||
|
|||
|
Священників під час празників не розстрілюєте?
__________________________________________________ _ ні не стріляємо, навпаки, вони посеред площи, напроти Леніна псалми співають, ага, ще вони-попи, з західної України, уявляєте??? дуже смішно за цім спостеригати, але це життя, а Ленін стоїть, гарненькій, показує долонью куда треба ідти, добре, що не накуй;-) |
|
|
||||
|
||||
|
Он меня не расстраивает - это НАША ИСТОРИЯ...
Ну так і Сталін - історія. Його теж треба на центральну вулицю? Якого хрєна Лєнін робить в центрі Києва? Що такого видатного він зробив для України? Хай би стояв десь в музеї...
|
|||
|
|||
|
по музеях Леніна забагато...Мій друг, колись спер картину, дуже велику Леніна, вона в нього висить на лоджії, так ми інколи випиваємо та й чокаємося з ним, дуже зручно, весело, пісні співаємо, що хіба це погано??
|
|
|
||||
|
||||
|
Гаятрі, що з тобою сталося? Ти подобрішала? буря ти наша.
|
||||
|
||||
|
Вспоминаетса одно ламать не строить ....да пусть себе стоят памятники шо Ленину шо Бандере .....кто хочет цветочки положет кто проходя мимо плюнет ето и есть тонкости *демократии ....... и наше *историческое наследие ........
|
|||
|
|||
|
Оксана, а я всегда добрая была , есть и буду...Это имидж...надоело..у меня новый;-) всё отлично!!!! так что я больше не злюка-матерщинница, хотя, послать смачно от души смогу...но не хочу(fr) (fr) (fr)
|
|
|
||||
|
||||
|
Якого хрєна Лєнін робить в центрі Києва? Що такого видатного він зробив для України?______________________Как минимум, создал государство, благодаря существованию которого Украина была объединена и смогла отделиться в СУЩЕСТВУЮЩИХ границах... Образно говоря Ленин для Украины сделал больше, чем все украинские гетьманы вместе взятые... И уж однозначно больше чем Мазепа, Бандера и Скоропадский...
|
||||
|
||||
|
Как минимум, создал государство, благодаря существованию которого Украина была объединена и смогла отделиться в СУЩЕСТВУЮЩИХ границах... * Ти ще скажи, що метою Леніна було створення незалежної України
|
|||
|
|||
|
СПАВ І БАЧИВ ВІЛЬНУ УКРАЇНУ:-D :-D :-D ЦЕ НЕ ТОДІ КОЛИ НАПАЛИ В 1918 РОЦІ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Оксана, а я всегда добрая была , есть и буду...Это имидж...надоело..у меня новый;-) всё отлично!!!! так что я больше не злюка-матерщинница, хотя, послать смачно от души смогу...но не хочу(fr) (fr) (fr)____________________ ООО!!!!!!!!!!!!!! ну наконец-то...подобрела (Y) (Y)
|
|
|
|||
|
|||
|
Ленин??? его надо запретить как и фашизм...(tr)
|
|
|
|||
|
|||
|
это же надо так загадить мозги людям
|
|
|
||||
|
||||
|
Молодці Грузини
|
||||
|
||||
|
Ленин??? его надо запретить как и фашизм...(tr)
(Y)
|
||||
|
||||
|
Сталін???його теж треба заборонити як фашизм..:-D
|
|||
|
|||
|
да он же книжек не писал :-D
|
|
|
|||
|
|||
|
У грузин * буває * як не у людей...
|
|
|
|||
|
|||
|
Бандеру і шухевича , пособників фашистів *- *геть з України !!!
|