![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
ТАРАС, ЕЩЕ "ПЯТНИЦА -13" ИСТОРИЧНА КИНОСТРИЧКА.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ну фантастика там тільки в перенесенні людей в минуле. Все інше - "чістая правда". До речі, Шапошніков, якщо ти будеш ігнорувати мої вимоги стосовно пояснення твого хамства, я буду вимушений тебе забанити. Я вже затягую, як можу, але ж ти розумієш, що справедливість понад усе.
|
||||
|
||||
![]()
Тарас, надеюсь ты не отнёсся к их рекомендациям серьёзно?
|
|||
|
|||
![]()
Так себе фильм. Один раз можно посмотреть. А что в нем антиукраинского??? Даже показано,что немцы с бандеровцами воевали,что не является правдой.
------------- там бандеровцы в яме расстреливают крестьян это же антипатриотично:-S |
|
||||
|
||||
![]()
Андрей, а фільм "Марс атакає!" взагалі знятий за реальними подіями
|
||||
|
||||
![]()
атакує:-$
|
||||
|
||||
![]()
А якби там бандерівці з німцями в обнімку ходили, то ви би кричали, що це чиста правда. Так, пане Погорєлов?;-)
|
|||
|
|||
![]()
А ЯК-ЖЕШ. ТОЧНО ТАКЖЕ КАК И "БЕСЛАВНЫЕ УБЛЮДКИ". КАЖДЫЙ ВЕРИТ В МЕРУ СВОЕГО РАЗВИТИЯ. ВОТ ТАК, ТАРАС.
|
|
||||
|
||||
![]()
ні , Виталий, серйозно не віднісся, я його взагалі не дивився, тільки трейлер фільму
|
|||
|
|||
![]()
ПОЛИЩУК, Я ВАС УМОЛЯЮ. МНЕ ГЛУБОКО ВСЕ РАВНО СЧИТАЕТЕ ВЫ БАНДЕРУ ГЕРОЕМ ИЛИ НЕТ. В ДАННОМ ДВИЖЕНИИ БЫЛИ ЛЮДИ ДЕЙСТВИТЕЛЬНО ИНОГДА СОПРОТИВЛЯЮЩИЕСЯ ГИТЛЕРОВЦАМ. НО "ГАЛИЧИНА", "НАХТИГАЛЬ", "РОЛАНД", А ТАКЖЕ ШУЦБАТАЛЬОНЫ ПОЛИЦИИ ПЕРЕВЕШИВАЮТ В СТОРОНУ ФАШИЗМА И ЭТО ФАКТ.
|
|
||||
|
||||
![]()
нУ ЗВИЧАЙНО..... ХТО ЗАРАЗ ПРИ ВЛАДІ, ХТО ДАЄ ДОРОГУ ПРОПАГАНДАМ?
|
||||
|
||||
![]()
Пані Оля Власюк,як я знаю,цей фільм антиукраїнський,а поважаюча себе і Україну людина,котра шанобливо ставиться до своєї історії,з того фільму,чи для того фільму не буде робити реклами,а так як ви розписали:сюжетня лінія....і все у тому дусі,можна зрозуміти вам до д.....про загальні норми самоваги.Цей Фільм ГАНЬБА І ВАМ ГАНЬбА!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Объясните мне, что в нём антиукраинского ? Я думал он за дружбу народов.Как пацаны друг за дружку стояли.Хоть в начале и готовы были глотки друг другу перегрызть..... А как кино - так себе, что первый, что второй фильм.
|
||||
|
||||
![]()
Ну давай по пунктах. Фільм тобі сподобався. Але в ньому бандерівці проти фашистів. А ти кажеш, що бандерівці за фашистів. Так як так сталося, що тобі сподобався фільм, де бандерівці проти фашистів?
Вчера 23:21 *Я что где то написал, что фильм мне понравился?
|
||||
|
||||
![]()
Аааа...бесит,что правду показали с ямой и расстрелом...тотоже...
|
||||
|
||||
![]()
Так расстреливали все. И бандеровцы и ковпаковцы.... ОБЪЯСНИТЕ МНЕ, В ЧЁМ ФИЛЬМ АНТИУРАИНСКИЙ. Или будем как в том анекдоте " ...Шаляпин не умеет петь, мне Рабинович напел".:-D
|
|||
|
|||
![]()
Пані Оля Власюк,як я знаю,цей фільм антиукраїнський,а поважаюча себе і Україну людина,котра шанобливо ставиться до своєї історії,з того фільму,чи для того фільму не буде робити реклами,а так як ви розписали:сюжетня лінія....і все у тому дусі,можна зрозуміти вам до д.....про загальні норми самоваги.Цей Фільм ГАНЬБА І ВАМ ГАНЬбА!!!!!!!!!!!!!!!!
Пані Оксана Патроник,мені до д...все що Ви * *калякаєте, *розкидуйтесь своїми славами-героями-смертями-ворогами-ганьбами до повного *усьору на здоров"я(F) |
|
|||
|
|||
![]()
іМХО-знято класний фільм про війну ,цей сучасний фільм нічим не уступає вітчизняним воєнним *фільмам ,актори гарно зіграли свої ролі,навіть УПА-воїни які вийшли красави,а Остап Ступка....це ж взагалі -типовий синочок депутата (Y)
а музика яка....Океан Ельзи-я від них завжди балдю(lo) Недолік- утріровано на початку фільма відношення западенців *до москалів-ну немає на ЗУ такої відкритої ненависті до русскіх! Будь ласка,ті хто пишуть що фільм так собі чи не сподобався-пишіть чому..І що саме *не сподобалось пані Патроник ?Може,бій *під Бродами і СС-галичанє *в фашистській формі?але ж наскільки мені відомо-це історична подія,і факт те,що отряд СС-Галичина *воював на боці фашистів,факт те що їх знищили майже повністю там.УПА також правдиво показані-вони дійсно воювали і проти РА,і проти фашистів.... Тут в темі *правильно висловився(не пам"ятаю хто,перепрошую) :головна ідея фільму-дружба народів...І кохання є між чоловіком і жінкою,і батальні сцени суперові,ну і ..позитивний *фінал |
|
|||
|
|||
![]()
Это я сказала. Анечка, умница:-D
|
|
|||
|
|||
![]()