Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР.

Вернуться   Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР. > Страны бывшего СССР > Украина

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 21.10.2009, 22:17
Ангелесса
Guest

По умолчанию Хочу жити в комфортній країні!

Намагалася бути почутою на різних форумах, але мої конструктивні 5 копійок (як мені здається, конструктивних) потонули у вирі емоцій. Уявімо, що немає ніяких Лєбєдя, Рака і Щуки (бо як би там хто кого не... а все за наш рахунок) і так незаангажовано спробуємо з"ясувати, які у нас взагалі стосунки з державою... Вона для нас, чи ми для неї? Бо в мене враження, що я їй заважаю.Але соромно чомусь мені, а не їй. Якщо у вас не так, то ви або змогли абстрагуватися (тоді як? "шрамы украшают..."?), або досягти "української мрії" і стали держчиновником.
добавьте этот форум в социальные закладки!
Старый 21.10.2009, 22:41
Беспризорник
Guest

Намагалася бути почутою на різних форумах...

:-D Справа в тому, що обидві *точки зору (держава для людини, або людина для держави) існують в наукових теоріях соціології, політології та теорії держави і права. Однак одна діє в суспільствах суб’єктивістського толку, а інша в об’єктивістських. Історично ми належимо до суспільств об’єктивістського устрою, але вже досить давно змагаємось за звання держави західних цивілізаційних цінностей. Шляхи ці не виключають існування один одного, а навпаки є різними поверхами одного шляху цивілізаційного розвитку держави. Але перехід з одного рівня на інший здійснюється не за бажанням політика-реформатора, а за дорослішанням нації. В підсумку можна сказати, що сьогодні нам потрібен такої собі каган, але з високою мораллю и з великою любов’ю до Україні. * *
Старый 22.10.2009, 10:40
Ангелесса
Guest

...не за бажанням політика-реформатора, а за дорослішанням нації.
Абсолютно згодна! Тим часом, замість того, аби дорослішати, нація переймаєтьсяпитанням, хто кращий з запропонованих системою кандидатів. І потім дуже ображається, коли її обранець виявляється не Месією. Абсолютно різні інтереси у суспільстваі у держави.
Старый 22.10.2009, 13:36
Аристократ
Guest

Хочете жити в комфортній країні- емігруйте до Канади.
Бо в Україні комфортно живеться лише збоченцям та вбивцям з Верховної Ради.
Старый 04.03.2010, 17:57
Eva
Guest

Т.к. группа отсутствовала по непонятным причинам почти 5 месяцев,то темки в ней не много устарели. Янукович президент. Слава богу. Юля если будет продолжать не работать в том же духе, вылелит из парламента просто. Терпеть её выходки там больше никто не хочет. Страну надо поднимать и как можно быстрее.
Ответ