![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
В нашому регіоні біля 200 сімейвимагають негайної допомоги: теплі речі, взуття, продукти харчування...
А скільки бідних, голодних, безробітних у вашому регіоні? Ми маємо це знати і повідомити політиків про це! Таке управління країною як зараз - провокує політичні скандали. Давайте не скандалити, а щось робити з бідністю! "Крайня бідність - це життя на межі екзистенції. Абсолютно бідними є люди, якізмушені відмовляти собі в усьому, які просто животіють, занеймовірнихумов борються за своє виживання. Нам,з нашою інтелектуальною фантазією, тим, хто живе у привілейованихумовах, просто бракує сили уяви, щобусвідомити це" (МакНамара). Між тим, бідність є найбільшим убивцею в світі.Більшість людей помирають не від СНІДу, малярії чи запалення легенів, асаме від того, що вони настільки бідні,що не можуть вижити, стверджує"Німецька хвиля".
|
|||
|
|||
![]()
Виталий все это верно, но помните бедному если дать рыбу, завтра ему все равно не будет чем питаться, надо дать удочку.
|
|
||||
|
||||
![]()
Маргарита, я с Вами согласна.
Знаете пословицу:"-Чого бідний? -Бо дурний. -Чого дурний? - Бо бідний". Я, конечно не имею ввиду одиноких стариков, которые получают минимальную пенсию и не могут уже заработать своими руками. Но посмотрите, сколько сейчас молодёжи, которые хотят красиво жить и при этом ничего не делать.
|
|||
|
|||
![]()
Вот -вот сколько алкашей среди молодежи, наркоманов, и лентяев- таким шиш с маслом давать надо, а стариков , инвалидов, и матерей-героинь поддерживать нужно.
|
|
||||
|
||||
![]()
Вот в этом и суть, Виталий. Все грызутся, стремятся свое мнение навязать, а ТАКАЯ СТРАНА просто гибнет. Ну найдется у нас кто-нибудь, кто без лозунгов и исторических экскурсов просто поднимет экономику, село, даст людям не подачку, а удочку в руки? И не надо будет никому помогать - бедных не будет.
|
||||
|
||||
![]()
ПРАВИЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ, ато нічого не робимо, а лише нарікаємо, самі все обрали, от і маємо, а тепер мовчки до праці, з головою працюймо, а починати потрібно з співчуття, порозуміння, взаємодопомоги, - досить жити за принципом: "Моя хата скраю, я нічого не знаю!" Якщо ми, звичайні люди, не почнемо працювати сумлінно і думати про свої вчинки, вчитись аналізувати їх, то наші славні правителі тимпадче цього робити не почнуть!!!
Досить підтримувати злодіїв, час їх викорінювати!!! Розумом та працею, вчинками!!!