![]() |
Если из этих двоих, то Янукович, если вообще, то Тигипко...
|
Якщо з двох зол, то найменше - Тимошенко. Це як на мене... :-D
|
Однозначно - Тимошенко. Адептов Януковича считаю неисправимыми дебилами. Желать Януковича в Президенты Украины - это всё равно, что желать своему ребёнку такую школу, где директор - педофил
|
Леонід, ви - провокатор. Тональність та брутальність видає прихильників саме протилежного табору. ;-)
|
На жаль в нашій країні погляди на бандюків-героїв в різних регіонах протилежні. Мені, наприклад, теж не не подобається Янукович (це навіть м'яко сказано) - але, це не дає підстави вживати на його адресу та його однодумців слова на кшталт - дебіли-педофіли... *-) Це викликає тільки однозначну подібну реакцію протилежної сторони. Воно тут треба?
|
Всё внимание приковано к цитатам господина Шмеуля.
:-D Він - ШмУель, та ще й ПЕРЕС. От дав Господь прізвище. :-D А може сам собі псевдо, а в житті звичайнісенький молодший лейтенант Іван Сидоров... |
Всё внимание приковано к цитатам господина Шмеуля
А что в этом плохого? Не нравятся вам они?! Так это не к нему, а к авторам. А вы, если можете, опровергайте, только так-же, аргументированно, а не своими домыслами. Хотя, к кому это я обращаюсь?! Всем известно, что самые не адекватные, это юлефилы. |
Когда прихожу на форум, хочу почитать мысли людей, как утомляет чтение копий чужих высказываний. Копии Шмуеля.
|
Яценюк
|
Ні Вона Ні ВІн бо будить біда в країні...українці одумайтесь...вони тільки годують ВАс обіцянками цяцянками, конертами а при виборах ще і гроші будуть давати ....а ви подумайте що буде після виборів на мою думку біда..А тому голосуйте або за В.Ющенка або за О.Тягнибока
|
Ю(X)
|
Да викиньте ви з голови того Шмондера він живе не в україні миє туалети а злість зганяє на україні І все тому що жаба давить.МИ ЗА ЮЛЮ !!!!УДАЧІ ВСІМ ,навіть яноманам.
|
выберем Яценюка и заживем
Тоді вже краще Тигіпка.... |
Все вірно кожен вибирає по собі (fr)
|
Тигибко-- "шістка" Януковича в 2004-му році... А тепер вирішив стати самостійним????? Ну-ну..
|
Кличко только Кличко наведет своим железным кулаком поряок и дисциплину в рядах чиновников и министров, стране железный порядок!!!!
|
Да задачка. Но если только из них двоих, то тогда Тимашенка-однозначно.
|
Текущее время: 08:32. Часовой пояс GMT. |