![]() |
|
|
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|||
|
|||
![]()
Дле чому тоді *вся українофобська "творчість"... з лайкою і нецензурщиною *залишилась недоторканою... Як це пояснити?Сегодня 09:13
------------- Ну це ж рідне для багатьох.та ще й написано на язике.Це щоб Расея не абіделась. |
|
|||
|
|||
![]()
То хто ж насправді ділить учасників форуму на "своїх"... і "не своїх".... шановні???
|
|
|||
|
|||
![]()
Люба, а как на счет Федечко и Шингура? Из них "культура" так же прет!(ch) Сегодня 01:12
-------------------- Ета перед тобой чува культуру паказивать?Так ти же не паймешь.Кацап і культура то речі несумісні. |
|
|||
|
|||
![]()
Тьфу........
|
|
|||
|
|||
![]()
Шо ся стрясло п Андрею?кацапню я образив?ЗАСЛУГОВУЮТЬ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Пане Федечко, вся ця ругня вже насправді набридла. Почитайте наприклад пані Черниш. Вискочила, потявкала і все....... *Може досить вже упередженості, поки розмова не відбувається саме з-за от таких "монологів!.........
|
|
|||
|
|||
![]()
Вибачте , вимушений бігти но роботу.
|
|
|||
|
|||
![]()
Тьфу........
--------------------------------------------------------------------------- Андрюша... а що ж так брєзгліво... Ти ж провєрєний боєц... Як там вас інструктіруют... "стойко пєрєносіть всє тяжєсті і лішєнія....":-D :-D :-D |
|
|||
|
|||
![]()
вимушений бігти но роботу.Сегодня 09:39
-------- До Путіна на інструктаж.:-D |
|
||||
|
||||
![]()
Федечко, твой примитивизм уже достал. Не интересно. Может напишешь что-нибудь по делу, кроме оскорблений. Прояви фантазию, а то с довольствия снимут. Будешь по помойкам питаться.
|
|||
|
|||
![]()
Может напишешь что-нибудь по делу,
- А ви паймете?:-D |
|
|||
|
|||
![]()
Панове галичани, не хаміть, знайдіть в собі мужність і відмовтесь від жлобських звичок.
|
|
|||
|
|||
![]()
ЩО ЦЕ ЗА "ТАВАРІЩЬ ШТІРЛІЦ" МОЇ ПОСТИ ВИТИРАЄ.......???? ЯКЩО ХТОСЬ ТУТ ХОЧИ СЛУХАТИ ЛИШЕ СЕБЕ, ТО НЕХАЙ РОЗМОВЛЯЄ З ДЗЕРКАЛОМ.....!!!!!!(N) (N) (N)
|
|
||||
|
||||
![]()
Послушайте,уж и не знаю на сколько Вы великий,но гадить ,тем более без повода,отрываться на женщинах-не дам.Спасибо за понимание.
|
|||
|
|||
![]()
Я навіть не знаю, як до вас звертатись "ТАВАРІЩЬ ШТІРЛІЦ"... поскільки маю дуже великі сумніви у реальності вашого профілю...
Спробую вам дещо пояснити і відповісти... Я- ВЕЛИКИЙ настільки, наскільки треба... По-друге.... якщо жінка зайшла на політичний форум, вона повинна пам"ятати про гендерну рівність По-третє... я маю повагу до жікок, але статус "ЖІНКА" - це не лише статева приналежність . Його потрібно заслужити і постійно підтримувати. Я аж ніяк не можу назвати жінкою створіння, яке скривається під ніком *ГАЯТРИ (пост 23:14) Але подібні пости чомусь тут мають право на існування. Ви якось можете мені це пояснити...? |
|
||||
|
||||
![]()
Я навіть не знаю, як до вас звертатись "ТАВАРІЩЬ ШТІРЛІЦ"... поскільки маю дуже великі сумніви у реальності вашого профілю...
__________________________________________________ __ Ну вот и все.....какие могут быть объяснения,если я не реальна?
|
||||
|
||||
![]()
Иван,поверьте,Наташа вполне реальна. И я тоже вполне реален. Или везде клоны мерещаться? Вот ниггер здесь был-клон,согласен.
|
||||
|
||||
![]()
Костя,да брось,че ты оправдываешься? Я стерла пост в котором оскорбили Галину.Считаю она не стоит того.Точка.
|
||||
|
||||
![]()
Я просто человеку поясняю,кто здесь клоны, а кто нет.:-D
|
||||
|
||||
![]()
Поясню.. не вiдмiнили ВОВ а в день святкування обмежили урочисту церемонiю.. щоб не було пiдгрунтя для заворушень у мiстi.правда без биття пик необiйшлось ..зато квiти на холм слави були урочисто покладенi...панi як незнаете де пернуло то не нюхайте та ненаводiть смороду в нетi:-D :-D :-D ;-) *тема немае пiд собою нiякого пiдгрунтя