![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
|||
|
|||
|
Я не встречал на юго -востоке украинцев так озабоченных своей национальностью.
========================================== Оце й погано.... якби таких українців було більше в усіх регіонах.... тоді б і Україна була зовсім іншою.... |
|
|
||||
|
||||
|
Леся, так когда сынуля в родные Карпатские земли отчаливает???
============================================== Я так думаю.... коли всі кацапи "отчалят" з України на свою "історічєскую родіну"..... Совершенно непонятно какая связь? Любит юноша горы, любит смереки и звук трембиты...он же не "кацапов" любит.
|
||||
|
||||
|
тоді б і Україна була зовсім іншою....
Это точно. Не к ночи будет сказано. Не принято об ужасах на ночь грядущую!
|
|||
|
|||
|
============================================== Я так думаю.... коли всі кацапи "отчалят" з України на свою "історічєскую родіну"..... Сегодня 18:49 _________________________ Извините, Вы не пукнули от перенапряга? |
|
|
|||
|
|||
|
Извините, Вы не пукнули от перенапряга?
=================================== Що.... Тарасенко.... тобі не сподобалась відповідь....???? Яке питання... така й відповідь.... |
|
|
|||
|
|||
|
Всё таки пукнули........ *Держитесь, Иван.........
|
|
|
|||
|
|||
|
Любит юноша горы, любит смереки и звук трембиты...он же не "кацапов" любит.
=========================================== Связь сама пряма.... усі кацапи так розхвалюють "історічєскую родіну", і так нарікають на Україну.... що аж серце розривається, як вони бідолашні тут мучаться. Але ніхто туди чомусь не поспішає.... Якщо і чухають кудись.... то переважно до цих же ненависних "піндосів"... Хіба не так...??? |
|
|
||||
|
||||
|
усі кацапи так розхвалюють "історічєскую родіну", і так нарікають наУкраїну.... що аж серце розривається, як вони бідолашні тут мучаться.
А Вы такой великодушный? Голову, поди, сломали - как им помочь? И давай советы раздавать...
|
|||
|
|||
|
А Вы такой великодушный? Голову, поди, сломали - как им помочь?
=========================================== Хіба я десь писав, що займаюсь благодійністю....? Путін он свого часу для них програму придумав "для помощі пєрєсєлєнія соотєчєствєнніков на родіну...". От хай він їм і помагає.... Та вся проблема в тому, що "соотєчєствєннікі" аж ніяк не хочуть слухати свого керманича.... і замість переселення вибирають проживання на "окупованій території".....:-D :-D :-D |
|
|
|||
|
|||
|
Иван, я не как не пойму почему люди живущие в Украине и разговаривающие на русском - считаются не украинцами. Почему они должны куда то переселяться со своей Родины где выросли их деды, отцы и живут они. Только потому, что для них русский язык родной?
|
|
|
||||
|
||||
|
і замість переселення вибирають проживання на "окупованій території"....
Что-то Вы совсем запутались в определениях. Судя по Вашим высказываниям - они не на оккупированной территории...они на завоеванной. А завоеватели чувствуют *себя хозяевами.:-P
|
|||
|
|||
|
почему люди живущие в Украине и разговаривающие на русском - считаются не украинцами.
=========================================== Хіба я десь таке писав...??? В Україні є місце для всіх українців... незалежно від мови спілкування.... Але є й такі, які не вважають себе українцями (а лише "малоросами"), заперечують право на існування українській мові.... та й взагалі державі Україна.... ненавидять все українське (починаючи від народного одягу, творчості.... і закінчуючи Гербом, Гімном, Прапором )... І в цей же час обожнюють Росію та її керівництво... чуть не моляться на них... От про таких я й веду мову.... А що? Вам такі не зустрічались? На форумах їх - хоч греблю гати.... |
|
|
||||
|
||||
|
Людмила, а ни кто и не говорит что должны переселяться. Предлагают переселиться тем, которые без России пукнуть бояться, которые только в объеденении с Россией видят смысл жизни. Вот те которые так любят Россию пусть туда и едут, так не хотят просто ехать, хотят и кусок земли с собой прихватить (объедениться).
|
|||
|
|||
|
Ещё один.......... *В дружбе надо жить с соседями, сотрудничать и торговать. А собачиться себе дороже. А насчёт того, чтоб кому-то куда-то переселяться, хватит трепаться, а то за разжигание противостояния в обществе угодите в ЧС,
|
|
|
|||
|
|||
|
Андрюша.... що ти "гониш"??? Яке "протівостояніє в общєствє"... Ми - на форумі.... і які такі "разжіганія" ти тут помітив....???
|
|
|
||||
|
||||
|
Іван Великий
почему люди живущие в Украине и разговаривающие на русском - считаются не украинцами. =========================================== Хіба я десь таке писав...??? В Україні є місце для всіх українців... незалежно від мови спілкування.... А почему только для украинцев? А для русских, евреев, татар, белорусов .... ?;-)
|
|||
|
|||
|
Ваня, кончай колотить понты, ладно? Ещё про выселение-переселение слово вякнешь - не обижайся.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ти.... Андрюша, слова вибирай.... сам пакостиш, як шкодливий кіт, а на інших звертаєш.... Можна подумати, я перший день тебе знаю....
|
|
|
||||
|
||||
|
============================================== Я так думаю.... коли всі кацапи "отчалят" з України на свою "історічєскую родіну"..... так ты Ваня или K'cz& вас свидомитов хрен поймешь какие вы по половым признакам:-D
|
||||
|
||||
|
K'cz& пардон автоматика на компе сработала я имел ввиду Лэся