![]() |
|
|
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
||||
|
||||
![]()
Я читаю російські газети.
================== Тебе сказали Вова надо читать и вражеские газеты .
|
|||
|
|||
![]()
Владимир, вот если Вы внимательно читаете, то каждая сторона пытается факты сделать лучше в свою сторону. Поэтому надо трезво все просмотреть и сделать свой вывод. *Не всегда СМИ говорит правду.
|
|
||||
|
||||
![]()
ДЕНЬ НЕЗАВИСИМОСТИ-ЭТО ДЕНЬ, КОГДА ПОИЗДЫХАЮТ ВСЕ БАНДЕРЛОГИ, ТОГДА ПРОШУ ВСЕХ ОТМЕЧАТЬ!!!!! ГЕТЬ БАНДЕРШТАДТ, ГЕТЬ ВСЕХ РОГУЛЕЙ, УКРАИНА-БЕЗ ЗУ!!! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Тарасенко, а ЦЕ ти бачив? Там було ще веселіше, але вже хтось витер.
|
|||
|
|||
![]()
Для Вовы, вражеские газеты только российские!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ну, Ігор, там перед і після багато чого було, на все реагувати не можу, висіти на форумі весь час не в силах. А вбивати більше ніхто не призивав?
|
|
||||
|
||||
![]()
лэсси-старая дряблая моромойка, бандерлоговская мартышка, узколобая паскуда, кусок блевотины и падаль, тварь, которую я бы с удовольствием отметелила, вытащила бы все жидкие волосики..шингуревич-пьнчушка зарыганная, козёл, вафлежуй и отребье, все все бандерлоги-нелюди и я вас ненавижу и презераю, чтобвы поиздыхали, уроды(v) (v) (v)
Сегодня 09:29 * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Тарасенко, а це???? Може хоч один-єдиний раз звернеш увагу на своїх друганів - українофобів?
|
||||
|
||||
![]()
Ну, Ігор, там перед і після багато чого було, на все реагувати не можу, висіти на форумі весь час не в силах. А вбивати більше ніхто не призивав?
Гнила відмаза. Ти ЖОДНОГО разу на моїй пам"яті не зреагував на українофобів, яке би гівно вони не лили. Зате мене ти грозився в ЧС за те, що тобі назва теми не сподобалась. Покажи мені *правило, яке я порушив.
|
|||
|
|||
![]()
Полищук, в группе *модераторов достаточно, так что плиз.........
|
|
|||
|
|||
![]()
Игорь,Гаятри сегодня за это посидела уже в чс.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Все? Здувся? Що цього разу зробиш? Проігноруєш, витреш пости чи віршик напишеш?
|
||||
|
||||
![]()
Полищук, в группе *модераторов достаточно, так что плиз......... * *Це дає тобі право порушувати правила?
|
||||
|
||||
![]()
А сколько случаев она рассказывала, и как убивали с других сел учителей, с кем она ехала. Так, что у кого какая, правда! И мне уважать их и почитать не за что!
Сегодня 19:48___________________________________________ в то время в Западной Украине требовалось много правильных, советских учителей. Нести детям доброе и светлое. Всех неправильных советские воины освободители к этому времени уже перестрелляли или отправили в Сибирь. А что спрятали люди добрые, повезло, люди то ещё не советские были.
|
||||
|
||||
![]()
Мы и бандер-ЛОХИ - кто чем гордится на Украине?!
МЫ. 1.Космическая, авиационная, судостроительная, оптическая промышленность, «житница СССР» и т.д. 2. Один из самых высоких в мире показателей высшего образования на душу населения по состоянию на 1991 год. 3. «Крым – всесоюзная здравница». 4. Вклад в Великую Победу, самое высокое соотношение Героев Советского Союза среди народов – участников ВОВ. 5. Значительный вклад малороссов в развитие университетов в Империи, в разработку русской грамматики и т.д. 6. Мощная ядерная держава, мощная армия и флот, передовая военная промышленность. Богатейшее народное творчество по состоянию на 1991 г. 7. Наука и техника мирового уровня. Патон, Королев и другие. 8. Культура и искусство, наличие выходцев с этой территории, занявших почетное место в мировой культуре: Ахматова, Гоголь, Довженко, Шевченко, Загребельный и т.д. БАНДЕР-ЛОХИ. 1. Голодомор. 2. Просранная УНР. 3. Просранная Директория. 4. Просранный Гетманат. 5. Просранная Полтавская битва. 6. Экстерминированные террористы из ОУН-УПА. 7. Угон мирного населения татарами в качестве платы за помощь в конотопской битве. 8. Трипольские горшки. 9. Репрессии. 10. Валуевский циркуляр, батуринская резня. 11. Прислуживание полякам, австриякам и немцам. Абы з кым, лыше не з москалями! 12. Захер-Мазох, придумавший мазохизм. КАЖДОМУ – СВОЕ.
|
||||
|
||||
![]()
2.У чужому краю
Не *шукайте, не питайте Того, що немає І на небі, а не тілько На чужому полі. В своїй хаті своя й правда, І сила, і воля. Нема на світі України, Немає другого Дніпра, А ви претеся на чужину Шукати доброго добра, Добра святого. Волі! Волі! Братерства братнього! Найшли, Несли, несли з чужого поля І в Україну принесли Великих слов велику силу, Та й більш нічого. Кричите, Що бог создав вас не на те, Щоб ви неправді поклонились!.. І хилитесь, як і хилились! І знову шкуру дерете З братів незрящих, гречкосіїв, І сонця-правди дозрівать В німецькі землі, не чужії, Претеся знову!.. Якби взять І всю мізерію з собою, Дідами крадене добро, Тойді оставсь би сиротою З святими горами Дніпро!
|
||||
|
||||
![]()
1.І МЕРТВИМ, І ЖИВИМ, І НЕНАРОЖЛЕННИМ ЗЕМЛЯКАМ МОЇМ В УКРАЙНІ І НЕ В УКРАЙНІ МОЄ ДРУЖНЄЄ ПОСЛАНІЄ
Тарас Григорович Шевченко І смеркає, і світає, День божий минає, І знову люд потомлений І все спочиває. Тілько я, мов окаянний, І день і ніч плачу На розпуттях велелюдних, І ніхто не бачить, І не бачить, і не знає – Оглухли, не чують; Кайданами міняються, Правдою торгують. І господа зневажають, – Людей запрягають В тяжкі ярма. Орють лихо, Лихом засівають, А що вродить? Побачите, Які будуть жнива! Схаменіться, недолюди, Діти юродиві! Подивіться на рай тихий, На свою країну, Полюбіте щирим серцем Велику руїну, Розкуйтеся, братайтеся!
|
||||
|
||||
![]()
3.Ох, якби те сталось, щоб ви не вертались,
Щоб там і здихали, де ви поросли! Не плакали б діти, мати б не ридала, Не чули б у бога вашої хули. І сонце не гріло б смердячого гною На чистій, широкій, на вольній землі. І люди б не знали, що ви за орли, І не покивали б на вас головою. Схаменіться! Будьте люди, Бо лихо вам буде. Розкуються незабаром Заковані люде, Настане суд, заговорять І Дніпро, і гори! І потече сторіками Кров у синє море Дітей ваших... і не буде Кому помагати. Одцурається брат брата І дитини мати. І дим хмарою заступить Сонце перед вами, І навіки прокленетесь Своїми синами!
|
||||
|
||||
![]()
Коли Україна за право життя
З катами боролась, жила і вмирала, І ждала, хотіла лише співчуття, Європа мовчала. Коли Україна в нерівній борьбі Вся сходила кров'ю і слізьми стікала І дружної помочі ждала собі, Європа мовчала. Коли Україна в залізнім ярмі Робила на пана і в ранах орала, Коли ворушились і скелі німі, Європа мовчала. Коли Україна криваві жнива Зібравши для ката, сама умирала І з голоду навіть згубила слова, Європа мовчала. Коли Україна життя прокляла І ціла могилою стала, Як сльози котились і в демона зла, Європа мовчала. ==== ==== Олександр Олесь, 22.08.1931 рік
|
||||
|
||||
![]()
4.Умийтеся! Образ божий
Багном не скверніте. Не дуріте дітей ваших, Що вони на світі На те тілько, щоб панувать... Бо невчене око Загляне їм в саму душу Глибоко! глибоко! Дознаються небожата, Чия на вас шкура, Та й засядуть, і премудрих Немудрі одурять! Якби ви вчились так, як треба, То й мудрість би була своя. А то залізете на небо: „І ми не ми, і я не я І все те бачив, і все знаю, Нема ні пекла, ані раю, Немає й бога, тілько я! Та куций німець узловатий, А більш нікого!..” – „Добре, брате, Що ж ти такеє?” „Нехай скаже Німець. Ми не знаєм”. Отак-то ви навчаєтесь У чужому краю! Німець скаже: „Ви моголи” „Моголи! моголи!” Золотого Тамерлана Онучата голі. Німець скаже: „Ви слав`яне”. „Слав`яне! слав`яне!” Славних прадідів великих Правнуки погані!
|
||||
|
||||
![]()
6.У нас воля виростала,
Дніпром умивалась, У голови гори слала, Степом укривалась!” Кров`ю вона умивалась, А спала на купах, На козацьких вольних трупах, Окрадених трупах! Подивіться лишень добре, Прочитайте знову Тую славу. Та читайте Од слова до слова, Не минайте ані титли, Ніже тії коми, Все розберіть... та й спитайте Тойді себе: що ми?.. Чиї сини? яких батьків? Ким? за що закуті?.. То й побачите, що ось що Ваші славні Брути: Раби, підножки, грязь Москви, Варшавське сміття – ваші пани, Ясновельможнії гетьмани. Чого ж ви чванитеся, ви! Сини сердешної Украйни!
|
||||
|
||||
![]()
5.І Коллара читаєте
З усієї сили, І Шафарика, і Ганка, І в слав`янофіли Так і претесь... І всі мови Слав`янського люду – Всі знаєте. А своєї Дастьбі... Колись будем І по-своєму глаголать, Як німець покаже Та до того й історію Нашу нам розкаже, – * Отойді ми заходимось!.. Добре заходились По німецькому показу І заговорили Так, що й німець не второпа, Учитель великий, А не те, щоб прості люде. А гвалту! а крику! „І гармонія, і сила, Музика, та й годі. А історія!.. поема Вольного народа! Що ті римляне убогі! Чортзна-що – не Брути! У нас Брути! і Коклеси! Славні, незабуті!