![]() |
|
|
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|||
|
|||
![]()
О чем ты бредишь Лилиан???!!!Если не коммунисты, то кто??? 7 апреля показало кто ваши демократы - перепуганные овцы!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
я бы вобще бы елеб был бы я мэром нашего города так я бы ваще наш бы город вооружил и пошол бы на россию и перед гроницей остоновился и пускай они нас захватывают
![]()
|
|||
|
|||
![]()
cei care afirma ca nu vor sa invete din principiu limba romana sunt incapabili ... noi cum am putut invata limba rusa care e foarte greoaie lingvistic ... sa stiti ca facem un efort mare ca vorbim cu voi limba rusa ... voi in schimb??? ce ati facut pentru noi, cetatenii moldoveni...ca de respectat nu ne respectati...nu vreti sa stiti nici limba de stat, nici istoria tarii in care traiti si respirati aer...mai aveti in continuare pretentii de 2 lei...
Rusii din Rusia nu va doresc pentru ca va considera de sortul 2, hibriduri... asa mi-au zis citiva rusi de acolo... |
|
||||
|
||||
![]()
Таких как вы Виолета,там и считают людьми второго сорта,а я при отличном знании обоих языков не страдаю ни здесь,ни там.А вы приезжая туда на заработки хотите быть директорами,не зная при этом ни тот язык,ни те устои.............в чужой монастырь со своими правилами,поэтому вас там и не любят!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Лилиан вы знаете,я поставлю под сомнение ваши молдавские корни ибо в Молдавии никогда не было фамилии Tverdohleb,так что вы должны знать два языка!!!!
|
||||
|
||||
![]()
pe de o parte sunt de acord si cu Liliana si cu Alja.ceea, ce au reusit comuniagi in aceste 8 ani de zile, asta sa destrama si sa faca certuri in popor. Ma doare sufletul cind aud timpe,in care se vorbeste la noi in tara, si in principiu tinerii din st, unde din veac in veac se pastra cel mai bine LIMBA STRAMOSILOR....
|
||||
|
||||
![]()
мне Вас очень жаль
|
||||
|
||||
![]()
eu cunosc si rusa si romina foarte bine,si nu fac discriminare dintre oamenii rusi si romini caci am terminato cu rassismul,exclusiv sa tii minte un lucru caci intro tara straina nimeni nu te intreaba cec limba ai vorbit acasa,dar te impun sa le respecti statul de drept si constitutia,si fara de rasism,por favor................................eu nu sunt de acord cu ceea ce spouneti despre ceea ca sa fie a doua limba de stat,pentru ca sa fie a doua limba este necesar ca sa vorbeasca 50/50 din populatie de pe teritoriu,si una si alta,caci daca este vorba vorbim si una si cealalta asa ca nu este nevoie de a 2 limba caci doar probleme in plus,sunt si moldoveni care nu cunosc limba rusa,si cei respectiv care nu cunosc limba romina...............la ce bun o problema in plus celor care le va trebui bor invata ambele...........
|
||||
|
||||
![]()
Maria
![]() Rassism este ceva diferit, tine de rasa nu de limba ...
|
||||
|
||||
![]()
eu am avut in vedere aceea ca daca este diferenta dinteromini si rusi deja esista o dicriminare care nar trebui sa existe intrun stat democratric..........acum ai inteles care este rassismul de care vorbesc eu.............
|
||||
|
||||
![]()
Господи,а расизм-то тут при чем????!!!!!!!!!!!!!!!!!Кажется уж раса-то у нас одна......
|
||||
|
||||
![]()
Rasism este un termen international, nu este altul
![]() Nu poti spune dupa parerea mea rasismul ... Ceea ce vrei tu sa spui este fascism cred ...
|
||||
|
||||
![]()
******Аля ****** : avand in vedere ca ai afirmat mai jos ca cunosti ambele limbi la perfectie imi permit sa-ti scriu in limba romana. Daca tot zicea-i Violetei caproblema este in cei care pleaca la lucru in Rusia si nu stiu limba, de aici e logic ca si acelasi lucru e valabil si in cazul rusilor care traiesc in Moldova, nu?
|
||||
|
||||
![]()
este international,dar daca iai sti sensul din mai multe perspectivelai fi inteles...........daca ceva rasfoeste dex-ul..........
|
||||
|
||||
![]()
Iulia Kovalenko: kavo tebe jali??(dt)
|
||||
|
||||
![]()
Lilian***************sunt intradevar multi care nu cunosc limba romina....................mie imi pare bine de cei care cunosc ambele limbi si nu fac diferenta.............
|
||||
|
||||
![]()
excliusiv *** : a kakie kanali ti smotrish drug moi? ruskie da? ruskie ne nesut chush? ia povtoriaiusi: davaite rasujdati obiectivno a ne subiectivno. subiectivno rasujdaet toliko liudi katorie ne povzrosleli...
|
||||
|
||||
![]()
Виолету мне жаль, она написала, что не поехала в Россию даже на экскурсию , я так побнимаю настолько ей противно....
|
||||
|
||||
![]()
Maria Cazacu: ii scriesem lui Alia care a afirmat mai jos ca cunoaste ambele limbi. nu privesc cu dispret pe cei care nu cunosc romana dar ma deranjeaza ca ei privesc cu dispret pe cei care nu vb rusa. ma deranjeaza tupeul lor. in tara lor noi trebuie sa vorbim rusa pe cand aici ei vb ce limba vor...
|
||||
|
||||
![]()
Iulia Kovalenko: ti v Rumanii bila?
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
Статусы на все случаи жизни ... | ______ ______ | Курилка | 4 | 22.05.2020 10:02 |
,,Сколько языков вы знаеете и какие?Поговорим !,, | LARISA | Абхазия | 37 | 26.10.2010 22:19 |
ТЕМА-АРХИВ !!! (ПРОБЛЕМА ДЕЛЕНИЯ В СТРАНЕ НА РУССКОЕ И МОЛДАВСКОЕ)(отписываться не обязательно) | Валерия-27 | Молдова | 899 | 20.10.2010 00:41 |
ТЕМА-АРХИВ(НЕ ВЛАДЕНИЕ ГОС.ЯЗЫКОМ)(отписываться уже - не обязательно) | Леонид Огак | Молдова | 783 | 19.10.2010 19:41 |
ВЕСЁЛЫЕ СТАТУСЫ! | МАДИНАGEO НИПО | Абхазия | 287 | 03.09.2010 13:45 |