![]()  | 

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Кстати, слова "в виду" пишутся раздельно, грамотей широколобый. *Вот если только "введу". Но это уже из совсем другой оперы. 

Плевал я с Эйфелевой башни.....  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Саша Кашаев- * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Тюрки — культурно-мовна спільність, що сформувалась на території степів Північного Китаю в I тис. до н. е. Тюрки займалися головним чином кочовим скотарством. 

Першим відомим державним об'єднанням тюрків була орда Хунну (відомих з V століттяа в Європі під ім'ям гуни). У I тисячолітті н. е. тюрки широко розселилися по Євразії, (гуни дійшли до території Франції), змішалися з іраномовними народами в Середній Азії (Середньоазійські тюрки). З VI століття область в середній течії Сирдар'ї і річки Чу почала іменуватися Туркестаном. Згодом, після російського захоплення Центральної Азії, ця назва була поширена на весь регіон. У II тисячолітті н. е. тюрки проникли в Закавказзя (азербайджанці) і на береги Середземного моря (турки-сельджуки, турки-османи, мамелюки), а також заселили Східний Сибір (якути, долгани). 

РќРёРєРѕРіРґР° РЅРµ РіРѕРІРѕСЂРё РЅРёРєРѕРіРґР°!!!!!  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Оксана Ш,а чего это вы Оксане Бурбан,не пишите,что она копипост,ксерокс,и не может своими словами,а?...или ворон ворону глаз не выклюет.;-) 

x-creative.com  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Денис , привет!(F) *Слышал про женскую солидарность?;-) 

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Привет,Ксения,мне всё таки кажется что врон ворону...я и не сомневаюсь,что был бы на её месте мужчина,то было бы ,ворон ворону.... 

x-creative.com  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

А как же "вера моя руска", ариец 

широколобый? Неужто греко-католическая скажешь? Сегодня 20:54 Дарчук, что такое греко-католическая вера вы без труда почитаете в инете. А также, о том, чем она отличается от римо-католической ;-) 

Да благословит тебя Господь и сохранит тебя!  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

К тому же, Шашкевич именно эту веру и имел ввиду в своем стихе. Кроме всего прочего, он еще был греко-католическим священником, "вiри руської", в отличии от "вiри латинської". Но это уже выше вашего понимания ;-) 

Да благословит тебя Господь и сохранит тебя!  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

А как же "вера моя руска", ариец широколобый? Неужто греко-католическая скажешь? * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ..................................................  .... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Ніякого православ"я до 15 ст. в Україні небуло!!! Київ прийняв християнську віру грецького типу, інакше кажучи східного зразку. Жодна східна церква не є превославною. Можете перевірити і подивитись офіційні назви східних церков. 

Р—Рђ РџРљР*Рњ-Р—Рђ МОЛДОВУ  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

К тому же, Шашкевич именно эту веру и имел ввиду в своем стихе. Кроме всего прочего, он еще был греко-католическим священником, "вiри руської" 

(Y) (Y) (Y)  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Оксана Ш,а чего это вы Оксане Бурбан,не пишите,что она копипост,ксерокс,и не может своими словами,а?...или ворон ворону глаз не выклюет.;-) * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *.................................................  .... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Дениска, це для таких як ти, бо в іншому випадку скажете, що бандерівка придумала все. Ви ж вірите енциклопедіям і російським дурницям. А я вам даю факти докторів історичних наук, які над цим працюють багато років. І те, що Росія перекурчує і веде пропаганду проти України, ще більше насторожує мене проти Росії. 

| 

| 
||||

| 
||||
| 

Если так не нравится, то зачем создала тему?(N) (N) * * * * * * * * * * * * * * * * * * ...................................... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Как так??? Тема типа для флудёров? А сама что-то могла написать, или как собака забежала укусила кусок флуда, хвостом повеляла и убижала. Открой свою тему, кто тебе мешает. 

| 

| 
|||

| 
|||
| 

Кто такие греко католики? 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Саша, доброгог вечора!(F) *Греко-католики, це страшні "вороги" всіх руских!:-( 

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

І те, що Росія перекурчує і веде пропаганду проти України, ще більше насторожує мене проти Росії. 

Сегодня 22:53 

x-creative.com  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Ніякого православ"я до 15 ст. в Україні небуло!!! Київ прийняв християнську віру грецького типу, інакше кажучи східного зразку. Жодна східна церква не є превославною. Можете перевірити і подивитись офіційні назви східних церков. * * * * * * * * * * * * * 

Сегодня 22:44 ------------------------------- Украины не було до 20 века,а православия было до крещения Руси. 

x-creative.com  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

І те, що Росія перекурчує і веде пропаганду проти України, ще більше насторожує мене проти Росії. 

Сегодня 22:53 --------------------------------при чем тут Россия,2/3 Украины против таких как ты укр.нацистов. 

x-creative.com  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

а православия было до крещения Руси. 

Русь еще не крестили, а она уже біла православная????:-O :-O :-O  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Я так понял, что Византия была уже позже, после 15столетия ? 

Няхай жыве Вялікая Літва. Ад мора да мора!!! :-)  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

при чем тут Россия,2/3 Украины против таких как ты укр.нацистов. 

Ти особисто рахував?;-)  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ну здрасте. Русь была языческая а православие уже было 1000 лет. 

|