![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
От национализма до нацизма один шаг. Оба понятия имеют один корень.
------------------------------------------------------------------------- Ближче все ж націонал-соціалізм до інтернаціонал-соціалізму. Ось де один, спільний корінь - СОЦІАЛІЗМ.
|
|||
|
|||
![]()
ПАКАЖИТЕ МИНЕ ТАКОГА ТАТАРИНА (кроме верхушки)
Километров около 40 от Керчи.Багеровский р-н, село Золотое. Там найдете... |
|
||||
|
||||
![]()
Андрей(Андрі... Тарасенко, а де ти у "Свободи" бачив антисемітські лозунги чи заклики?
|
||||
|
||||
![]()
Наивные папуасы , это про нас , про русских и про украинцев, отвечаю. Добрые дядечки Соланы и ко. вбили клинушки в многонациональную страну. Горбатый начал а вы как кликуши подхватили и понесли,так до братоубийства пару шажочков(Югославия,Ирак,Афганистан)....... Мы проиграли, нас предали и продали , притом в который раз.И сейчас эти розовощёкие пидары с умилением наблюдают как мы собачимся. А ежели дрязги угасают , то они подкидывают дровишек в виде Прыщявого или вашего любимца Тягнибока. БЕЗУМЦЫ.
|
||||
|
||||
![]()
Интересо узнать у шановных Панов, если у жителя г.Харькова в жилах течёт украинская,русская и еврейская кровь , при этом он всю жизнь говорил исключительно на русском языке и очень любил украинский, НО(до тех пор пока не начали заставлять на нём говорить и вести деловую переписку, а так же крутить ВСЁТВ на риднои) , ЭТОГО ЖИТЕЛЯ МОЖНО СЧИТАТЬ ПАТРИОТОМ?????
|
||||
|
||||
![]()
Позиціонування потрібно починати з себе. Ви себе ким вважаєте? Чому хтось когось повинен вважати за когось? І до чого тут те, якою мовою спілкується та чи інша людина? Головне - поважаєш ти чи ні ту країну, де живеш? ЇЇ історію, традиції, культуру, мову (знову ж таки, не зважаючи, якою сам спілкуєшся).
|
|||
|
|||
![]()
Феликс!(Y)(Y)(Y)(v)(v)(v) Обідзінський я начну вас считать обыкновенным БЫДЛОМ... я вам в третий раз задам вопрос - чем вам так ненравятся евреи!? Про всех остальных, про кого вы высказывались я опущу, почему их не любите могу догадаться, хотя так-же этого не разделяю...
|
|
||||
|
||||
![]()
Назарка , Ваш поводырь - бешенная собака , смешно думать ,что он потриот , он рафинированный фашистюга . Такие деятели(под молчаливое одобрям и финансирование из за океана и еропы)собирают под свои знамёна всех бездельников(если ты работаешь ,нахуй они тебе впали?) ,обиженных,а так же сельских Шариковых(т.е. имбицылов) и ТРАВЯТ НА ЕВРЕЕВ ,НА РУССКИХ И ПРОЧИХ НЕУКРАИНЦЕВ. Всё это мы ужо проходили , закончится песня печально и не в пользу собаки. Аминь.
|
||||
|
||||
![]()
Александр Бурыгин, А з чого ви узяли, що мені не подобаються євреї? Ви про це зробили висновок, прочитавши десь у мене про це? Мені однаково важливі люди усіх національностей. Просто загальновідомо, що негідники є між усіма.
|
||||
|
||||
![]()
Фєля, синку, я від тебе старший чи не вдвічі, а ти собі дозволяєш ось такі звернення. Це - образчик твоєї чемності? А щодо мого відношення до праці, то я пропрацював усе життя, був на Крайній Півночі 15 років, а зараз маю ІІ групу інвалідності - 2 інфаркти.
І про свою політичну силу я знаю ізсередини, а не "по-наслишкє" українофобської пропаганди. І ще одне, ти чому застосовуєш ненормативну лексику у своїх постах? Це дозволяють твої принципи і правила доброго тону?
|
||||
|
||||
![]()
Ваш поводырь - бешенная собака , смешно думать ,что он потриот , он рафинированный фашистюга
--------------------------------------------------------------------- Мені поводиря не потрібно - я, як тисячі моїх однодумців, зрячі. А щодо причетності до фашистів, то не думаю, що витоки української національної думки - з Італії.
|
|||
|
|||
![]()
Мені поводиря не потрібно - я, як тисячі моїх однодумців, зрячі
Судячи з того,що не підтримують Тягнибока мільйони зовсім не сліпих людей-порівняння не на Вашу користь |
|
||||
|
||||
![]()
Назар простите за ненормотивную, меня раздротував цей стяг на Вашему аватори.
|
|||
|
|||
![]()
От взяти від СВОБОДИ любов до України, народу, мови, традицій. Від комуністів, щоб все було державним. Від НУ, БЮТ, ПР любов до грошей. Створити партію "УКРАЇНА" то вже за два роки ми були найкращі в СНД.
|
|
||||
|
||||
![]()
Пане Мончук, від спілкування з вами користі не для себе не очікую. До того ж, я тут нікого не збираюся ні в чому переконувати. Усі тут - люди з відповідним інтелектом. Я тут намагаюся не поливати брудом і помиями жолдного з кандидатів. Хочете кримінального злочинця ( нехай і в минулому) - ваше право, будь-ласка, хочете у світле комуністичне (для мене те ж саме, що й в нацистське) майбутнє - прошу.
Ну, а про Тягнибока й "Свободу" ще рано комусь із вас говорити - інформації мінімум, а навіть, що й квазівідомо - чорний PR, отой бруд, якого я не хочу.
|
|||
|
|||
![]()
Я вас это спросил именно потому что вы написали данные высказывания в дополненин к определению национализма.. Я могу поискать и конкретно процетировать...
|
|
||||
|
||||
![]()
Александр Бурыгин, можете не шукати. Я наводив приклад, як із контексту виривають фразу і цим починають давати негативну оцінку явищу.
М.Міхновський у своїх "10 заповідей націоналіста" написав таке: " Усі люди — твої брати, але москалі, ляхита жиди – вороги нашого народу, докивони панують над нами й визискують нас". Так ось у цій фразі не треба виривати "доки вони панують над нами й визискують з нас". І де тут антисемітизм?
|
||||
|
||||
![]()
А щодо ужитку слова "жиди", то знайдіть, де в українській чи російській писемності початку ХХ ст. вживалося слово "євреї"?
|
||||
|
||||
![]()
Прав Назар. Жиды и есть жиды.
Почему антифашизм, антикомунизм, антиглобализм...это хорошо, а антисемитизм плохо? Кто ответит?
|
||||
|
||||
![]()
Православные. Прочтите..
http://www.pseudology.org/Documets/Katexizis_evreya_CCCP.htm