![]() |
|
|
|||
![]()
співпрацювали з руськими фашистами . потім прийшли німецькі - співпрацювали з ними . потім знову прийшли руські .А що бцуло робити не вимирати ж усьому народу .Зараз наприклад донецькі прийшли -співпрацююють і зними . Не війну ж устраювати .
------------------------------------------------------------------------------- Рабское мышление. |
|
|||
![]()
Та ні, не скучно... Просто може ти не знаєш, що саме тризуб був на кашкетах вояк УПА.
Сегодня 16:20 ____________________________ Кровь младенцев у них была на кашкетах, и на руках по локоть. |
|
|||
![]()
Не вступаю в пусте обговорення по сказаному, але ще раз попереджаю: тризуб там точно був! І своєю теперішньою фоткою, ти непрямо підтверджуєш свою як мінімум лояльність до них!;-)
Сегодня 16:45 ____________________________ До тих, у кого руки в крові невинній не були - так, я про це давно казав. А що тебе так дивує? Я ж не сталініст |
|
|||
![]()
Ну а якщо для мене Україна - це не УПА, і тим більше не Бандера....... *У тебе що - кризис жанру?
|
|
|||
![]()
До речі, порівнювати герб України з фашистською свастикою негарно, а може і злочинно.
|
|
|||
![]()
Це тобі так здається. Вони воювали трохи за інше
|
|
|||
![]()
Я про своїх героїв тобі сам розказував? Чи тобі вони наснились в страшному сні.....
|
|
|||
![]()
Ну-ну.......... что-то с памятью твоей стало, всё что было не со мной *- помнишь.............
|
|
|||
![]()
Ну так ти там щось намагався мені довести за допомогою фактів про мою закоханість до влади - ти не зіскакуй з теми.
|
|
|||
![]()
Фраерок фартовый фраернулся, с понтом под зонтом, похилял на малину опущенный, точняк.
|