![]() |
|
|
||||
![]()
УПА *все таки була дома і воювала з фашистськими агресорами .................................................. ЮРЕЦ ТЫ ФАКТАМИ ЭТО МОЖЕШЬ ПОДТВЕРДИТЬ ? ;-) :-D :-D
Почалося .Татарва сама по понятіям живе і давай їм факти .А Ви самі факти привели , що на Нюрберзькому процесі УПА засудили ? Ні .А самому йому факти давай .Обнагдів як татаорин .Тай розмовляє на ти *як татарин .Правда я чув , що це в них чобіт лежить їхнії предків татарських мурз вони його понюхають і можна в бій і на ти з людьми розмовляти .А як не допомагає , то всовують взагалі голову в чобіт і дихають татарським повітрям , тоді у них мозг татарський працювати розпочинає .
![]()
до речі, краще скажіть, як зв"язатися з Іркутськими архівами - я хочу взнати подробиці про смерть моєї тітки.
знають, що правду не скажуть, але хочу хоча би взнати про дату її смерті та офіційну версію причини.
![]()
І чому саме ваші комунацики співпрацювали з Гітлером, разом загарблювали землі та народу?........СКАКА РАЗ Я ГОВОРИЛ . ЧТО ВАМ МЕШАЕТ ИСПРАВИТЬ ЭТУ НЕСПРАВЕДЛИВОСТЬ ? ОТЦЕПИТЕСЬ ВЫ ОТ УКРАИНЫ . ВЫ Ж ЧУЖДЫЙ ЭЛЕМЕНТ ДЛЯ УКРАИНЦЕВ
![]()
Кононова судил латышский суд *за * самосуд ... В Саласпилсе , Латвия , был концентрационный лагерь. В *годы 2-й мировой войны , * в * легере *замучено и убито тысячи *латышей , евреев , солдат *Красной Армии ... *Почему *судили Кононова , а *не палачей концлагеря *?...
|
|
||||
![]()
Почалося .Татарва сама по понятіям живе і давай їм факти .А Ви самі факти привели.......................(fr) ЮРЕЦ В ЭТОЙ ТЕМЕ ОТ НАС ОДНИ ФАКТЫ ПОДТВЕРЖДЕННЫЕ ДОКУМЕНТАЛЬНО А ВОТ ОТ ВАС ОДНИ КРИВЫЕ БАСНИ . ТАК БУДЕТ ПОДТВЕРЖДЕНИЕ ИЛИ КАК ВСЕГДА ? ;-)
![]()
Юрій Паньковецький
То чим же ваші "герої" були кращими за німецьких нацистів? А хіба між руськими і німкцбкими фашистами якась різниця була ? Та це ж брати рідні . так і виглядає, Юрій. * Ті ж самі методи, дуже подібна ідеологія, разом землі ділили, на парадах "плечом к плечу" стояли. пили разом, називалися "Братья по крови". Недаремно є транспарант, яким зустрічали в 39-му Червону Армію - з п"ятикутною зіркою і свастикою. Як же ж мали бідні люди розрізнити двох близьнят?
![]()
Горбунов, Бандера сам був в нім. концтаборі. *Його брати також загинули в нім. концтаборі, а батька вбило НКВД.
*====================================== Был... Но только очень интересно был.. Имел право на переписку. поездки, встречи.. Иначе, Леся, как он мог руководить своим подпольем ?.. И потом.. Почему он вышел в 44-м ?.. У него срок кончился ??... І УПА створилася під час окупації, і багато воїнів УПА і членів ОУН були знищені німцями. ================================ И такое было.. Когда они вдруг решили, что имеют яйца круче. чем у немцев.. Ну немцы и показали, кто на Украине хозяин... Ви не знаєте фактів, але повторюєте брехню, яку створили комунонацики. =============================== Я знаю... Но я не успеваю следить за вашими "фактами".., новыми, что появляются у вас год от года... До речі, чому вони вбивали укр. націоналістів ще до 39 го року? =============================== Потому что они были националистами, а те интернационалистами... Они изначально были врагами друг другу.. Это ж просто.... І чому саме ваші комунацики співпрацювали з Гітлером, разом загарблювали землі та народу? ====================================== Геополитика... Союзник.. Мы помогаем ему, он помогает нам... Польша - зло, надаела обоим, вот и поколотили... Ну а вы-то при чем ?.. Такой страны, как ЗУ никто не обижал, мало того, такой страны никогда не было... Ви про це чому забуваєте? *Чому мовчите, що вони були найкращими друзями з 39-го по 41-й? ================================ Потому что Англия и Франция отказались с нами дружить.. Оставалось дружить с тем, кому наша дружба была нужна... |
|
||||
![]()
Иван Каравай
Кононова судил латышский суд *за * самосуд ... Ні, не за "самосуд". *Просто судили за злочин. А Заволотін твердив, що "Кононов действовал от имени власти и выполнял приказ. "Сьогодні 08:51 І совєтска влада його нагородила "за боевые заслуги был награждён орденом Ленина[7] и медалями." Отакі то в них герої: Кононов, Кадьіров, ... і інша мерзота
![]()
Обнагдів як татаорин .Тай розмовляє на ти *як татарин .............................ВОТ ТЫ ДУРАШКА ЮРИЙ . ПЕРВОЕ ТЕБЯ МОГУТ ЧИТАТЬ И ТАТАРЫ ( В ТОМ ЧИСЛЕ КРЫМСКИЕ . НАЧИНАЙ БОЯТЬСЯ ) ВТОРОЕ Я К ЭТОЙ НАЦИИ НЕ ИМЕЮ ОТНОШЕНИЯ ( РУССКИЙ Я ) И ТРЕТЬЕ Я НА РАЗ МОГУ ДОКАЗАТЬ ЧТО В УКРАИНЦАХ ТЕЧЕТ БОЛЬШЕ ТАТАРСКОЙ КРОВИ ЧЕМ В НАС (НА ЭТО СЧЕТ ЕСТЬ ИССЛЕДОВАНИЯ ВАШИХ ЖЕ УКРАИНСКИХ УЧЕНЫХ ) ТАК ШО ЮРЕЦ НЕ БАЛАБОЛИЛ БЫ ТЫ ПО НАПРАСНУ А ТО МОЖЕШЬ И ГЕМОРОЙ ЗАРАБОТАТЬ ;-)
![]()
І УПА створилася під час окупації, і багато воїнів УПА і членів ОУН були знищені німцями.
================================ И такое было.. Когда они вдруг решили, что имеют яйца круче. чем у немцев.. Ну немцы и показали, кто на Украине хозяин... ---- а цим ви просто признаєте, що була боротьба між німцями та УПА. *Більше коментарів в мене нема. До речі, чому вони вбивали укр. націоналістів ще до 39 го року? =============================== Потому что они были националистами, а те интернационалистами... Они изначально были врагами друг другу.. Это ж просто.... Вбили Коновальця, який і в Україні не жив. * Значить, вже тоді планували, що загарбають Зах. Україну, і вже тоді ненавиділи і фізично знищували тих, хто хотів незалежної України. * Це дуже ясно говорить про те, яку "свободу" вони несли українському народові. Дякую, Фєдя, що так чітко це пояснили(H) . --- PS Ні, не були вони "інтернаціоналістами", просто хотіли знищити українців, як націю. *Хотіли баранів без національної свідомості.