![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Андрій, Ви доросла людина, чи варто займатись тим. в чому нема доказів ? Певне. я хотів підкреслити саме брехню. Насамперед потрібно перед тим, як висловитись, хоч трохи розуміти те. ЩО НАПИСАВ. чИ ВОНО ВІДПОВІДАЄ ТОМУ, ЩО НАПИСАНО, А НЕ ПІДТАКУВАТИ ЗАПРОДАНЦЯМ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Павло, я маю свою думку по тим питанням, і повірте, я її думаю.........
|
|
|||
|
|||
![]()
Павлик,а можно по подробней о запроданцах?Кто это и как их отличить от настоящих патриотов?
|
|
|||
|
|||
![]()
Сергій. я нікого не збираюсь провокувати. Мені болить за Україну. Мені прикро те, що тут пишуть баснослови на Україну та її народ. Якого хера ви всі хочете від України ?! У вас нічого не вийде. Може хватить пизд...ти вже ? Може щось розумніше писали б?
|
|
|||
|
|||
![]()
Шингур, вас задвинут в ЧС *не за гражданскую позицию, а за гомосятину.
Обзывайтесь, чтоли, ну хотя-бы дураком... А то мне сдается, что я был прав по вашему поводу в параллельной ветке. Вы явно озабочены. Прошу модератора не торопиться с выводами. |
|
|||
|
|||
![]()
Андрій. Ви хоч трохи пробували взнати про УПА ? Хоч трохи ?! Я за власним прикладом можу написати. що колись нам партія теж на вуха пищала. що Бандера - ворог. Так, він ворог, але ворог не Україні, а ворог комунізму. Який же він ворог для України, коли він боровся і помер за незалежність України ?! Я колись вірив партії, бо вона гарненько нас оббріхувала. А потім почали зявлятись інформації, зустрічі з очевидцями. учасниками тих подій, які досі живі. Потрібно спочатку в собі розібратись. а потім давати оцінку. щоб сором не взяв.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ігор, проси там собі У Путі чи Медведа. З гоміками я не буду спілкуватись.
|
|
|||
|
|||
![]()
Павел,а ты не думал о том,что болеть может у каждого,но по своему,а не по вашему,бандеровско-рогульскому?
И что значит "что МЫ хочем",ты что,чем то отличаешься от нас,на законодательном уровне?А может на этническом отличаешься или даже превосходишь?Скажи главное,а там обсудим... |
|
|||
|
|||
![]()
ШИНГУР!
Так о какой Украине вы ведете речь? Мне она тоже не безразлична, но я блевать хотел на УПА, УНА-УНСО, Бандеркина с Шухевичем, на козацство-бандитство, на Мазепу-иуду... У нас, что Украины разные? |
|
|||
|
|||
![]()
Сергій, що тобі не ясно ? Якщо я живу в своїй країні та пишу всяку брехню на власний народ. то хто я тоді ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Який же він ворог для України, коли він боровся і помер за незалежність України ?!
----------------------- А где он помер за Украину,не напомните?:-D |
|
|||
|
|||
![]()
Я не розумію про своє. Що саме своє ? Я своє написав .
|
|
|||
|
|||
![]()
Сергій, а ти постав себе на його місце, коли сили не рівні. де б ти був ? До чого ця дурня ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Сергій, що тобі не ясно ? Якщо я живу в своїй країні та пишу всяку брехню на власний народ. то хто я тоді ?
------------------------- Мне тоже интересно,как вас правильно назвать?Кто вы после этого? Ну вот хотя бы о запроданцах.....;-) |
|
|||
|
|||
![]()
Андрій. Ви хоч трохи пробували взнати про УПА ? Хоч трохи ?! .................................... Потрібно спочатку в собі розібратись. а потім давати оцінку. щоб сором не взяв.
Сегодня 23:45 __________________________________________________ _ Я про УПА , ОУН, Бандеру знаю набагато більше ніж прихильники. А в собі мені розібратись досі важко. А у Вас вийшло...... Ви велика людина, майже Бог |
|
|||
|
|||
![]()
Шингур, а ты знаешь правду про Николая Кузнецова? Почему ты не хочешь назвать его героем Украины?
А матрос Петр Кошка разве не герой Украины? *А герой Советского Союза Омет-хан-Султан? Че ты там плетешь про Кремль? ВЫКИНЬ В ПЕЧКУ СВОИ ВЕСЕЛИ КАРТИНКИ ПРО СТОСОРОК ТЫСЯЧ ЛЕТ ИСТОРИИ УКРАИНЫ. Ты явно скрытый гомик, тебя не оставляет эта мысль. Проказник. Присмотрел на вечер в курятнике симпатичную курочку? |
|
|||
|
|||
![]()
Сергій, а ти постав себе на його місце, коли сили не рівні. де б ти був ? До чого ця дурня ?
------------------------- Для чего эта дурня,когда силы не равные?!:-O Я тоже этого понять не могу и от вас не можем добиться..... |
|
||||
|
||||
![]()
Воины УПА... Кто они?...
- Для патріотів незалежної і суверенної України, справжніх українців воїни УПА завжди були, є і будуть ГЕРОЯМИ! Для ворогів незалежної держави Україна, комуняків, манкуртів, промоскалених яничарів, москалів - вояки УПА завжди були, є і будуть ворогами! І не говоріть про них в минулому часі, бо вони живі, і будуть вічно жити в своїх дітях, онуках і правнуках! Слава Україні! - Героям Слава!(v) (v) (v)
|
|||
|
|||
![]()
Для ворогів незалежної держави Україна, комуняків, манкуртів, промоскалених яничарів, москалів
............... ЖИТЬ НАДО ПО ЛЮБВИ, НИКОГО НЕ ОСУЖДАТЬ, НИКОМУ НЕ ДОСАЖДАТЬ, И НАШЕ ВАМ ПОЧТЕНИЕ. |
|
||||
|
||||
![]()
Воины УПА... Кто они?..
- Для патріотів незалежної і суверенної держави Україна, для справжніх українців вояки УПА завжди були, є, і будуть ГЕРОЯМИ, що поклали свої голови за наше сьогодення, за те, що ми вільно про це говоримо. *- Для ворогів незалежної держави Україна, для манкуртів, змоскалених яничарів, комуняків українських москалів вони завжди були, є будуть ворогами! * І не говоріть про них в минулому часі! - Вояки УПА живі і будуть вічно жити в своїх дітях, онуках, в наших серцях і пам'яті!