![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
ну наприклад Тягнибок в "нэхорошем смысле" націоналіст, потворний такий собі націоналіст..........
ну він напевно нєхороший для хорошєго *Путіна... і навпаки Путін для хорошого Тягнибока теж є нєхорошим |
|
|||
|
|||
![]()
Поляки что ли?
А ты еще и поляков не любишь?;-) *Не, я украинка... Хотя недавно мне на одном форуме сказали, что я *"натуральная *львовсякая жидовка".... (ch) |
|
|||
|
|||
![]()
Рідна мова населення Львова згідно з переписом 1931 року:
— польська 198.212 (63,5%) — їдиш 75.316 (24,1%) — українська 24.245 (7,8%) — російська 10.892 (3,5%) — інші 3.566 (1,1%) Всього 312.231 * *Це було внаслідок польської та жидівської інтервенції. А ти зараз у Львові що побачиш, Костя ? |
|
||||
|
||||
![]()
Костя. ти не плутай . Гітлер "захищав" свою націю загарбанням всього світу. УПА ж боролось тільки за свою Україну, не більше. Подумай...
Сегодня 12:44 --------------------------------------- Павло,пожалуйста предьяви факты борьбы УПА за Украину(с Галичиной не путать),как и когда они боролись за Галичину с фашистами?сколько уничтожено врагов?и ещё вопрос ,кто освободил Украину от фашистов? ...и кстати у тебя прикольная аватарка на надгробную плиту как раз супер.
|
|||
|
|||
![]()
...и кстати у тебя прикольная аватарка на надгробную плиту как раз супер.
Тупо.(N) |
|
||||
|
||||
![]()
А ты еще и поляков не любишь?;-) *А в чем именно была выражена моя нелюбовь к полякам???
|
|||
|
|||
![]()
Костя, так тебе все не нравятся...Какой-то ты...моно...:-(
|
|
||||
|
||||
![]()
Тарасенко. Ти де дурню антисемітизм побачив? :-D процитуй ідіоте?;-)
|
|||
|
|||
![]()
Дякую за комплімент, Денис. Про плиту на цвинтар ще не думав. Маєш досвід, чи ти уже туди зібрався ? *Якщо ти називаєш визволенням від одного іга другим, комуністичним. ще більш звірячим. то ти помиляєшся. Сходи до мавзолея до педика-Лєніна та поплачся на мене.
|
|
||||
|
||||
![]()
Це було внаслідок польської та жидівської інтервенції. *Опять кто то виноват:-D :-D :-D
|
||||
|
||||
![]()
костя мовчить......це радує....Знає що одні жиди були в цк вкпб;-) :-D
|
|||
|
|||
![]()
Тарасенко. Ти де дурню антисемітизм побачив?:-D *процитуй ідіоте?;-)
Сегодня 14:05 ________________________ Федірко, попередження за перехід на особистості і образу модератора. |
|
|||
|
|||
![]()
oun-upa.org.ua/ * Дениска. тут буде багатенько відповіде й на твої запитання.
|
|
||||
|
||||
![]()
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D1%8C%D0%B2%D0%BE%D0%B2#.D0.9F.D0.B5.D1.80. D0.B8.D0.BE.D0.B4_1919.E2.80.941939.C2.A0.D0.B3.D0 .B3.Почитайет результаты на 1931 год.
А глянь на українську версію http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D1%8C%D0%B2%D1%96%D0%B2 Там майже *та ж інформація, тільки чомусь перепису того немає. А знаєш чому? Тому що на російськомовній версії джерелом інформації є брехливий антиукраїнський сайт УКРСТОРИ... Якщо ти не в курсі як наповнюється вікіпедія, то повідомляю за пару десятків мертвих американських президентів можу організувати там статтю про безстрашного антибандерівського противника Костю Соловьйова |
|
|||
|
|||
![]()
костя мовчить......це радує....Знає що одні жиди були в цк вкпб;-):-D
Сегодня 14:07 ______________________________ Федірко - я попереджав. Відправляєтесь в ЧС. |
|
|||
|
|||
![]()
Друга світова війна стала жахливою трагедією для українського народу, що зустрів світовий конфлікт розділеним територіально між сусідніми державами. Не здобувши на той момент власної державності, деморалі-зовані українські маси приречені були нещасливою своєю історією грати роль гарматного м'яса у суперечці за світове панування двох колосальних потуг - Совєтського Союзу і Великонімецького Райху. Але у тому трагіч-ному протистоянні українська нація зуміла показати, що має також свої власні інтереси і готова відстоювати їх зі зброєю в руках, створивши унікальне у світовій історії явище - армію без держави. Це був момент перетворення нації з об'єкта історії на суб'єкт, здатний творити власну історичну долю власними руками, момент пробудження активної націо-нальної сили і незламної волі до буття.
|
|
|||
|
|||
![]()
Федірко - я попереджав. Відправляєтесь в ЧС. * *Ти не маєш права відправляти людину до ЧС самотужки.
|
|
||||
|
||||
![]()
За що Федірка в ЧС?? Модераторе,трохи фільтруйте базар! Прошу!
|
||||
|
||||
![]()
А ти зараз у Львові що побачиш, Костя ?
============================Хохляцкую інтервенцію
|
|||
|
|||
![]()
Андрыйку, якби тебе за ТАКЕ выдправляли в ЧС, то ти б в жодный з груп невтримався ы пывгодини...(ch) ;-)
|