![]() |
|
|
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
||||
|
||||
![]()
НЕ НУ САМ ПОСУДИ КТО ВРЕТ А КТО НЕТ * А ти би кому повірив - людині, яка тебе з народження виходила, чи невідомо чиїй ссилці?
|
||||
|
||||
![]()
Iгор, а може менi краще перед Гуляєвим оправдовуватись : "Шановний, ви не праві у своєму твердженні"?
|
||||
|
||||
![]()
спеціально з маленької написав
|
||||
|
||||
![]()
Ссилки нехай будуть........................................(fr) ТЫ ТАК ВЫСОКО ШО Я ТЕБЯ УЖЕ ПОТЕРЯЛ ИЗ ВИДУ . СПУСТИСЬ ПО БЛИЖЕ К ЗЕМЛЕ А ТО ПОМНИШЬ ТОСТ ПРО ПТИЧКУ ИЗ "КАВКАЗКОЙ ПЛЕННИЦИ" МЫ ПЛАКАТЬ БУДЕМ :'(
|
||||
|
||||
![]()
спеціально з маленької написав * *Худяков - попередження за хамство по відношенню до країни.
|
||||
|
||||
![]()
Ігор, ти наші пости витираєш, а цей урод знову назву теми змінює на свій лад. Він же хворий наркоман, йому дози невистачає.
|
||||
|
||||
![]()
Наши родители их учили азам – не сморкаться в рукав, пользоваться мылом, носить (пардон!) панталоны под вечно грязными юбками… *А оце вже точно "гоніво". Ваші предки, коли прийшли до Львова, в нічних сорочках до театру йшли і в нічних горшках зупу варили. Напевно від великої "продвінутості".
Сьогодні 01:18 в нас була дитяча лікарка, про яку розказували, що вона, коли приїхала, обзавелася нічним горшком з аптеки, і з ним пішла на базар молока купити. *Місцеві жіночки на базарі плювалися:-( . Лікарка вона була хороша, і її в нашому містечку любили, але цю історію довго згадували
|
||||
|
||||
![]()
А ти би кому повірив - людині, яка тебе з народження виходила, чи невідомо чиїй ссилці?.............................КОНЕЧНО БАБУШКЕ . ШО ТЫ . НО ВОТ ПО ДАННЫМ О ГАЛИЦИИ ( ПО ЛЬВОВУ ) ГОВОРЯТ ШО ИЗ УКРАИНСТВУЮЩИХ 90% БЫЛИ В БАТРАКАХ . А ШО ГОВОРИТЬ ОБ ХУТОРЯНАХ . ТАК ЧТО ВОТ . ВИЛЫ НА ТРАМВАЙ ЗВУЧИТ ПРАВДОПОДОБНО А ПРО НОЧНУШКИ НЕ ОЧЕНЬ
|
||||
|
||||
![]()
Оксана Бурбан
Урод, сьеш комп с женскими трусами! Сегодня 01:57 Друге попереждення.
|
||||
|
||||
![]()
а прогрес є: от Худяков вже українською почав писати.
Так тримати, Худяков(Y) :-D
|
||||
|
||||
![]()
Оксана Бурбан
Ігор, чому ти наші пости треш? Провокатору по провокаторськи! *Нехай *провокаториіз п"яним Бузиною в гріб ляжуть. Сегодня 01:56 Бурбан попередження.
|
||||
|
||||
![]()
Ігор, ти наші пости витираєш, а цей урод знову назву теми змінює на свій лад. *Не розумію. Ви про що?
|
||||
|
||||
![]()
Шапошніков - ти модератор? Ні? Тоді попередження за флуд.;-)
|
||||
|
||||
![]()
Віталя, вам что-то нужно????
|
||||
|
||||
![]()
Віталій, ти коли станеш тут модером, то я тут небуду. Ненавиджу двухличних осіб.
|
||||
|
||||
![]()
Це я для недобачающих.:-D
|
||||
|
||||
![]()
Леська та Бог с тобой , чтоб я замарачивался селяньськой мовой . То я скопировал вопрос Полищука .:-D
|
||||
|
||||
![]()
ТАК ЧТО ВОТ . ВИЛЫ НА ТРАМВАЙ ЗВУЧИТ ПРАВДОПОДОБНО А ПРО НОЧНУШКИ НЕ ОЧЕНЬ * *Тобі віли правдоподібно, мені - ночнушки. Що далі?|-)
|
||||
|
||||
![]()
Iгор, а може менi краще перед Гуляєвим оправдовуватись : "Шановний, ви не праві у своєму твердженні"? * * Оправдовуватись, мабуть, буде занадто, а все інше(Y)
|
||||
|
||||
![]()
Леська та Бог с тобой , чтоб я замарачивался селяньськой мовой . Опа, гарадской нарісавалса... Може ти і на трамвай не кидався?