![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
||||
|
||||
|
Ти обвинувавчувач і суддя в одному лиці? я поддержу, в чем проблема канадец?
|
||||
|
||||
|
Андрію, а чим відрізняються між собою нацизм, русофобія і галичанофобія (галичаноненависництво)?
|
|||
|
|||
|
О, Игорёха пришёл!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Привіт канадійським колегам !!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Яночка Шелестова
Игор, в других группах и без вас модераторов хватает, а опыт перенимаете тот же! Если б слить хотели, уже б давно слили, так шо расслабтесь и слушайте Шапошникова! Сегодня 22:26 Именно Яночка. Все эти жалобщики преследуют только одну цель - дискредитировать сильного оппонента и заставить его оправдываться вместо написания постов по теме. Это известный приём и он здесь не пройдёт.
|
||||
|
||||
|
Кстати, группа ПФ была и остаётся отвратительной группой националистического толка. Админ Згурский вначале скрывал свои истинные цели в этой группе, но сейчас по-моему уже даже не скрывает. *-) (N)
|
||||
|
||||
|
У меня есть ещё один вопрос по теме.
Сказывается ли культура Польши и Австро-Венгрии на культуре западенцев и если да, то в чём это проявляется?
|
||||
|
||||
|
В ЗУ культура українська. *І вона, та культура, є;-)
|
|||
|
|||
|
Та ну........ *Культура є всюди........ Але і безкультур*я вистачає всюди.......
|
|
|
||||
|
||||
|
Думаю, що Люба права: п. Малютіну так сподобається в Мукачево, що і повертатися звідти не захоче
:-D
|
|||
|
|||
|
В ЗУ культура українська.
____________________________ Не дай Бог щоб вона стала еталоном української культури, насправді в розмаїтті культур *наше справжнє богатство........ |
|
|
||||
|
||||
|
Моєму синову в ЗУ, а особливо в Львові, дуже сподобалося. *Порівнював Львів з Парижем. *А він надзвичайно багато подорожував, лише в Австралії та Антарктиді ще не був.
Казав, що хотів би жити в карпатському селі, і на вихідні до Львова виїжджати:-D
|
||||
|
||||
|
Тарасенка українською культурою, як дітей Бабою Ягою, можна лякати(md) :-D
|
||||
|
||||
|
Ооооо, ну Леся сейчас даже Федечкину тему зафлудит своими бреднями.*-) (N)
|
||||
|
||||
|
Леся, а чем отличается западноукраинская культура от кльтуры восточноукраинской? Хорош флудить, ответь на конкретный вопрос.(ch)
|
||||
|
||||
|
Видимо да.*-)
|
|||
|
|||
|
В ЗУ культура українська. *І вона, та культура, є
Леся, вы шо, думаете, что в Донбассе культуры нет? |
|
|
|||
|
|||
|
як дітей Бабою Ягою, можна лякати
Я не пугаю! Только этот факт считается для вас безкультурием??? |
|
|
||||
|
||||
|
Мукачево-дыра....просто село * * * * * *Зато всі комуністи - прєдєльна чєстниє і парядачниє люді, да, гаятри? Клон, ти дістала своїм постійним хамством. Я за тобою буду відтепер ще пильніше слідкувати. Ти тільки те і робиш, що розпалюєш конфлікти.__________________________Да ладно, Игорь... Насчет Мукачево, я бы пожалуй согласился с Гаей... Мелкий, грязный и довольно невзрачный городишко... (Правда оговорюсь, последний раз был там в 98-м... А всему свойственно развиваться... Так что может что и изменилось)...
|
||||
|
||||
|
Да ладно, Игорь... Насчет Мукачево, я бы пожалуй согласился с Гаей... Мелкий, грязный и довольно невзрачный городишко... * Може і так. Я там був позаминулого літа - проїзджали вночі автобусом, так що побачив дуже мало. Справа не в Мукачево. У неї ж суцільний негатив, "хєр", "накуй" і "хєрня" - найбільш вживані слова. Ну скільки можна...