![]() |
|
|
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
||||
|
||||
![]()
Она просто шалунья, с юморком. Понять ее просто надо. * * * * ШОБ ВИ ВСІ ПОЗДИХАЛИ - класний юморок.... Сатанізмом попахіваєт...
|
||||
|
||||
![]()
и от куда только такие фашистские лозунги??? * * * * * * * * * *У Гаятрі спитайтесь. Вона точно знає.
|
||||
|
||||
![]()
Это праздник совсем другой и его не надо связывать о том, что хотели УПА и Бандера. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Вы уж извините, уважаемая Людмила, только это уж не Вам решать, что надо связывать, а что нет, потому что об УПА и о Бандере вы знаете только советскую пропаганду, а как умела брехать советская пропагада, нам всем хорошо известно.
|
|||
|
|||
![]()
Напевне потрібно почати з того, що кацапи – специфічна частина суспільства, що здавна тісно вкоренилась у вир життя сучасної Незалежної Неньки-України. Це люди, яким невідомо як досі вдається зберегти свою незалежність і особливість, незважаючи на будь-які спроби хоч трохи змінити їхнє світосприйняття. Отакі – то вони потвори! Хоч цьому нам таки варто у них повчитися...
|
|
|||
|
|||
![]()
<f fa z-1>Та це не нам вирішувати. Це їхні проблеми. Меншина то є меншина, така вже їхня доля. Але якби то всі кацапи жили-були ціхо-ціхутко на нашій Батьківщині. Але ж ні, виявляється тут проводяться утиски їхньої мови і прав, як громадян вільної демократичної країни.
<f fa z-1>Хоча в наш час кацапи маскуються під москалів, мовляв, ми нетутешні, лишіть нас в спокої. Та москаль є москаль, вони тепер рідко до нас їздять, а як трапиться якийсь, то сидить і не рипається. А кацапи – то майже, як ми з вами, *українські люди, народжені в Україні, але в них якийсь нездоровий потяг до “старшого брата” ( хоч він і насправді молодший ) – Росії. |
|
|||
|
|||
![]()
<f fa z-1>Світогляд кацапа обмежується :
<f fa z-1>майже шовіністичними поглядами стосовно свого коріння, яке впирається невідомо куди <f fa z-1>гіллям мудрості і *безапеляційності власної крутості, яке росте-проростає прямо у *тупик. <f fa z-1>“витонченістю” музичних і літературних смаків <f fa z-1> |
|
|||
|
|||
![]()
Але все-таки, що воно таке той кацап . Отож, кацап – людиноподібна тварюка, розповсюджена по всій території України, здебільшого у східних і південних районах, за зовнішнім виглядом дуже схожа на звичайного москаля, проте вперто стверджує свою приналежність до української нації. Офіційна мова кацапів – суржик, що дуже близький за звучанням і тембром до російської мови.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ну що ж, треба буде вже завершувати. Коротше кажучи, бийте люди кацапів, смерті їм усім!!! До *речі, найнебезпечнішими з них є кацапи - мудаки (або кацапи-гопи).
|
|
||||
|
||||
![]()
Анна Алиговна * Не можу втриматися, щоби не зробити вам комплімент. Дуже тверезі судження у вас. (F)
|
||||
|
||||
![]()
Боже и откуда такие Павло вылазят? Создаётся впечатление, что прямо из средневековья.*-)
|
|||
|
|||
![]()
А чому ви не пишете про середньовіччя про пости Гаятрі та худякова і інших зоофілів ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Поряд із давнім терміном “москаль” на східноукраїнських землях з XVIII ст. в розмовній мові вкорінився етнофолізм “кацап” і його похідні. Зокрема, ненормативне слово “кацап” українці використовували й у приватному листуванні. У листі до Якова Кухаренка від 30 вересня 1842 р. Тарас Шевченко запитує: “Хіба ж я винен, що я уродився не кацапом або не французом?” (Підкреслення самого Т. Шевченка).1 Яків Кухаренко — український письменник, етнограф, наказний отаман Чорноморського козацького війська, якому Шевченко присвятив поему “Москалева криниця”, писав у 1857 р. до поета, який повернувся із заслання: “Ех Тарасе, Тарасе, зведе тебе ця проклятуща кацапня! Куди ти йдеш? Знову на рожон прешся. Плюнь на них”.2 Згадуючи часи “Кирило-Мефодіївського Братства”, П. Куліш писав: “Мы сделались ненавистниками не только тех, которые, по нашему воззрению, были виновниками бедственного положения нашей родной Украины, но и самих москалей, этого, по нашему тогдашнему мнению, грубого и ни к чему высокому неспособного народа, который мы звали кацапами. Шевченко был неистощим в сарказмах, анекдотах и припевах на счет великоруссов”.
|
|
|||
|
|||
![]()
Игорь,спасибо!Хотя в каком то моменте мы с Вами оппоненты,но считаю это не мешает уважать друг друга!:-$ (C) (C)
|
|
||||
|
||||
![]()
Павло, ну і чим ви кращі за Гаятрі? У мене жінка - росіянка, а значить діти - напівросіяни. Мені їх повбивати?
|
||||
|
||||
![]()
Игорь,спасибо!Хотя в каком то моменте мы с Вами оппоненты,но считаю это не мешает уважать друг друга * * * * * * * * * * * * * * * * * * Ми опоненти тільки тому, що народилися в різних частинах України. Завжди на першому місці має бути людяність.:-D (v)
|
|||
|
|||
![]()
Ігор, я написав. що це для українофобів. Зрозумійте мене...
|
|
||||
|
||||
![]()
Павло, я розумію. Але ви постійно даєте опонентам повід для компромату проукраїнських сил. Зрозумійте й ви мене.
|
||||
|
||||
![]()
Павло Шингур
А чому ви не пишете про середньовіччя про пости Гаятрі та худякова і інших зоофілів ? Сегодня 19:34 А почему Вы отвечаете вопросом на вопрос? Ваш пост был на виду, вот я на него и отреагировал. А Вам что .... в кайф руганью разговор подменять?;-)
|
|||
|
|||
![]()
Мені був би в кайф їхні свинячі рила позакривати та повернутись до нормального життя. Ферштейн ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ігор, я хочу. щоб ти мене зрозумів, адже я знаю та переписуюсь з багатьма нормальними росіянами. А цих гоміків я просто не можу порівняти навіть з людьми.
|