![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
ні ,звичайно....
|
||||
|
||||
![]()
Вєроніка, я давно задумуюся над тим, як Віталічка, який "працює інженером", може просиджувати на однокласниках "з раннього ранку до пізньої ніченьки".
Адже він в цій групі просидів 3 1 -ї по обіді до 3 ранку Мені теж здалося , що Він КГБіст, тим паче , що запах *постів ..__________________________Юра, а вы врач?
|
||||
|
||||
![]()
Російські матюки походять від монголо-татар. І то ординці їх ніколи не вживали в розмові між собою, а тільки як засіб психологічного впливу на рабів. Ви ніколи не відчували що матюк пригнічує? А той хто їх вживае таякби займає домінуюче положення... Тож, шановні земляки, вживаючи матюки, ви принижуєте і співрозмовника і себе. Нас систематично привчили, що в матюку нічого поганного, що лаятись по ординськи - то "круто"... А це теж прихована форма геноциду проти української нації.
|
||||
|
||||
![]()
ні ,звичайно....
Не звучить ? чи ніхто не може зрозуміти ?
|
||||
|
||||
![]()
І якщо матів в укр. мові нема, то й слава богу - можна було б радіти, - але наші співвітчизники їх активно вживають, і питання про виникнення вже не є суттєвим. Мене завжди дивує те, як росіяни пишаються тим, що матюки (принаймні такий шикарний набір) - є тільки у них (тобто на рос. мові).. і яка ж я щаслива, що я - українка
|
||||
|
||||
![]()
А руською мовою можна без матюків розмовляти ? * * ні ,звичайно.... ____________________Гавриш, а Вы и Вам подобные на любом языке ЛАЮТ...
|
||||
|
||||
![]()
І якщо матів в укр. мові нема, то й слава богу - можна було б радіти, - але наші співвітчизники їх активно вживають, і питання про виникнення вже не є суттєвим._______________________Это факт... Достаточно послушать галицких строителей после получки... В этом отборном мате, правда изредка проскакивает слово ФАЙНО...:-D :-D :-D
|
||||
|
||||
![]()
Это факт... Достаточно послушать галицких строителей после получки... В этом отборном мате, правда изредка проскакивает слово ФАЙНО...:-D :-D :-D
Це приклад того , що руські за 50 років зробили .
|
|||
|
|||
![]()
файно рифмуется со словом лайно:-$
|
|
||||
|
||||
![]()
В Індусії ?
|
|||
|
|||
![]()
в галичандрии(tr)
|
|
|||
|
|||
![]()
кстати, по тернополю-тополем-тоже рифма была
|
|
||||
|
||||
![]()
Для всех интересующихся совершенно официально заявляю - я КГБист.:-D (v) Именно поэтому могу долго находиться в сети /это оплачивает наш финотдел/, многолетние тренировки, позволяют мне уставать меньше, чем скажем Лесе Черныш, которая вынуждена уже, в связи с преклонным возрастом, пользоваться различными видами допингов. И кроме того, неплохо владею тремя языками, что по выражению "свидомых" делает меня трижды человеком. А трижды человек всегда убедительней и грамотней, чем человек, который и на своей родной мове с трудом может выразить мысль, даже если таковая появится в его светлой, чистой и пустой голове. :-D
|
||||
|
||||
![]()
Юрій Паньковецький
А руською мовою можна без матюків розмовляти ? Сегодня 11:41 Юрчик, можно конечно. Я вон Ваньку Чапляка пытаюсь научить, но пока дело туго идёт. Всё какие-то матюччя из него лезут. Но это ничего ... ты тоже подключайся, я и тебе уделю внимание, не бросать же человека в беде безграмотности.(ch)
|
||||
|
||||
![]()
Юрчик, можно конечно. Я вон Ваньку Чапляка пытаюсь научить, но пока дело туго идёт. Всё какие-то матюччя из него лезут. Но это ничего ... ты тоже подключайся, я и тебе уделю внимание, не бросать же человека в беде безграмотности.(ch) *НУ то з нього вилазить все руське , 300 років залазило а тепер вилазить .Москва не зразу строилась .
|
||||
|
||||
![]()
Так Ваньке уже больше 300 лет? Опачки.... А на аве он ещё неплохо сохранился.:-D
|
||||
|
||||
![]()
Це приклад того , що руські за 50 років зробили .________________________Да бросьте, Юра... Какие русские, в Галиции? Это верный признак того, что интеллигентность человека определяется не национальной принадлежностью, поэтому БЫДЛО - понятие ИНТЕРНАЦИОНАЛЬНОЕ....
|
||||
|
||||
![]()
НУ то з нього вилазить все руське , 300 років залазило а тепер вилазить_______________________________Опять прокол, Юра... Чапляк - львовянин... А Львов русским НИКОГДА не был ( Период Галицко-волынской руси - не в счет), ни по принадлежности (ибо НИКОГДА не принадлежал России), ни по этническому составу, (поскольку до вхождения в состав Украинской ССР - был ПОЛЬСКО-ЕВРЕЙСКИМ городом)... Так что вылазит не русское, а нечто другое....
|
||||
|
||||
![]()
Да бросьте, Юра... Какие русские, в Галиции? Это верный признак того, что интеллигентность человека определяется не национальной принадлежностью, поэтому БЫДЛО - понятие ИНТЕРНАЦИОНАЛЬНОЕ....
То ЗУ була ж 50 років під окупацією руських , а бидлом покращувач називав наче своїх прихильників .
|
||||
|
||||
![]()
А Львов русским НИКОГДА не был
Як не був ? В 1939 році його руські окупували .