![]() |
|
|
|||
![]()
Бред нацистский.
|
|
||||
![]()
Нет у нас никакой дружбы с Россией. Все это выдумки. Просто объективно так сложилось, что мы полностью зависели от этой страны — от рынка поставки энергоносителей, от рынка сбыта нашей продукции. Поэтому и были обречены дружить с ней, выстраивать какие-то особые отношения
![]()
Борька, а с кем ты щас тут разговариваешь?;-)
Сегодня 21:07 ___________________________ Уговаривает себя............ *Москаль мені не брат.:-D :-D :-D |
|
||||
![]()
Пам'яті українських повстанців (Ігор Калиниченко)
В тім краю, де все співає вранці, І шумлять закохано ліси, За Вкраїну билися повстанці- Прометеї волі і краси. Боронили землю від фашистів, Від поляків і більшовиків, Щоб ніколи у селі і в місті Не затих народу вільний спів. Та високі мрії не збулися, І злетіть соколи не змогли. Ворогам поганим не здалися, І в холодні ями полягли. Прийде час- нащадки їх прославлять, Й полетять пісні, як журавлі. Збережемо, браття, світлу пам'ять Про героїв нашої землі!
![]()
Борис Стыменко
Сталин очень хорошо понимал, что если не подавлять национальное движение во всех республиках, то Советский Союз развалится как карточный домик. Он тогда рухнул бы еще летом 1941 года. Учора 21:33 Борис, я думаю, що не лише Сталін це розумів. *Ви подивіться, хто тепер голосніше всіх кричить проти УПА