Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР.

Вернуться   Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР. > Страны бывшего СССР > Украина

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 07.11.2010, 22:47
Podmoskow Podmoskow вне форума
Senior Member

Podmoskow is infamous around these parts

ЯНОЧКА ШЕЛЕСТОВА * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Не Вам мені розповідати про мову в центральних областях України.І про мову в західних областях України не Вам говорити. * * * * * * * * * * Моя бабця була не грамотна.Я вчився в школі.Але наша мова нічим не відрізнялась.
Старый 07.11.2010, 22:48
Агент
Guest

Ну и много вы накопали за 5 лет??? *Вы посчитайте зверски убитых людей (поляков, ураинцев, русских, евреев) от преступных формирований СС "Галичина", ОУН-УПА....... (N) (N) (N) И сравните!!!!!!!!!!!!! количество погибших. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *................................................. ........... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Кто был за КА-тот был врагом для УПА. Такое время было тогда.
----------------------------------------------------------------------------
Я тоже об этом! Такое время было тогда....... хватит того, что схронов нарыли, ещё и косточки захотелось им найти. КОГО?????? * Тех кто пособлял фашизму! Скажите, поляки и евреи тогда тоже все были за КА???????
Старый 07.11.2010, 22:52
Вирус Опти Вирус Опти вне форума
Senior Member

Вирус Опти is infamous around these parts

Оксана, а вы зайдите на сайт укринского посольства в России.... Ну чтобы вас не утруждать я расскажу что там.... Приглашают детей украинцев, не важно гражданин-негражданин, в украинскую школу при посольстве. И скольковы думаете народу там учится ? Даже один класс(25-30 детей) не смогли собрать...;-)
Старый 07.11.2010, 22:52
Агент
Guest

Не Вам мені розповідати про мову в центральних областях України.І про мову в західних областях України не Вам говорити.
Володя! Не вам тут ща находиться, вы предали свою родину и свалили за кордон!!! И там философствовать!!! Я прекрасно знаю как говорят на ЗУ и в центральной части Украины. Я общалась с людьми, так что не нужно мне говорить на белое, что это чёрное!
Старый 07.11.2010, 22:55
Агент
Guest

У нас тоже в школе 2 класса русских, один украинский. В украинском детей нехватает, в русских перебор. Что тут удивительного? Нам просто насильственно насаждают украинский.
Старый 07.11.2010, 23:16
Podmoskow Podmoskow вне форума
Senior Member

Podmoskow is infamous around these parts

ЯНОЧКА ШЕЛЕСТОВА * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Школи не для бандеровців,а для українців. * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Поляки не будували українських шкіл.Західні області України були в складі Польщі,і всі люди рахувались громадянами Польщі.А для громадян Польщі польські школи.Тому українці самі організовували свої школи.Так само як і в Канаді. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Це ви кричите,що для вас держава повинна відкривати російські школи.А держава повинна забезпечити вивчення державної мови(вУкраїні-це українська мова).Розвитку всіх інших мов Україна може лише сприяти.
Старый 07.11.2010, 23:17
Molodoy Molodoy вне форума
Senior Member

Molodoy is infamous around these parts

Вояки УПА Герої
Старый 07.11.2010, 23:43
Extra Extra вне форума
Senior Member

Extra is infamous around these parts

Яна, там ви писали про поляків-звісно, що у шкільній системі насаджувалася полонізація українських дітей. Школи з українською мовою скоротились майже до нуля. Тому і розвивася рух україн. молоді. це *були організації "Сокіл", "Січ" і т.д., у діяльності яких застосовувались козаціко-лицарські традиції виховання. І я таку тему вже була відкрила навмисне, і згадала ці роки і знищення укр. освіти. але ніхто мені там ненаписав-ЩО ЦЕ БУЛИ ДІЇ ПОЛЬЩІ! Бо вам не цікава історія ЗУ.Один адміністратор почав сперечатись, але і то, ненаписав мені, що ці події були не радянські, а польські.
Старый 08.11.2010, 00:25
Senior Member

Не спишь Вован ? Пральна. А вдруг кацапюры. надо успеть памперсы переодеть. Некрасиво перед москалями обосраным стоять.:-D :-D :-D
Старый 08.11.2010, 00:27
Senior Member

23 июл 2010 в 16:01

Артем - Акимов

Бандера мав бути на Ялтинській Конференції, але захворів і не попав туди. Можливо якби він туда попав то ситуація зараз була б іншою. Можливо він б переконав Сталіна що Берія злочинець і Сталін можливо б відкрив очі, нам вчителька розказувала що Сталін це жертва Берівських інтриг, це звичайно не звільняє його від відповідальності за репресії і для нас він ворог але потрібно звідки звідки першопричина. А бо переконав Черчилляпослати англійський легіон у Галичину. Можливо це Москалі зробили так що він захворів і не попв туди, тому що знали що для їхнії імперських планів це закінчиться плачевно. Бандера єдиний хто на той момент міг розрядити міжнаодну воєєну напругу і зупинити війну, але не повезло. Я думаю що Сталін дізнавшись про Злочини своїх комуняк сам б розстріляв їх а Бандеру запросив у Москву радником, але Берівські комуняки закривали йому очі і подавали йому неправдиву інформацію про УПА.
Старый 08.11.2010, 07:52
Аристотель Аристотель вне форума
Senior Member

Аристотель is infamous around these parts

Бандера - это национальность или профессия?
Старый 08.11.2010, 08:06
Irinka Irinka вне форума
Senior Member

Irinka is infamous around these parts

Яна, спеціально для тебе:
Польська влада намагалася знищити самі поняття « Україна», «українець». Населення іменувалось «русини», а вся територія називалася «Східна Малополыца». Керівники Польщі заявляли, що ніякого українського, народу немає, що це вигадка комуністів. Активній полонізації Західної України сприяв закон від 31 липня 1924 р., що оголосив державною мовою на території Польщі польську. Передусім почали ліквідацію українських шкіл. Якщо в 1911/ 1912 навчальному році тут було 2 418 українських шкіл, то в 1926/1927 р. — лише 845. Після приходу до влади Пілсудського у травні 1926 р. Польща стала на шлях відновлення держави «від моря до моря». Суть нової влади полягала у державній асиміляції національних меншин і у відмові від національної асиміляції, особливо мовної, шляхом примусу. Для її здійснення у 1926 р. було створено спеціальний відділ національностей, а в березні 1934 р. почали діяти Національний комітет і Бюро національної політики.
-------------------------
це тобі нічого не нагадує?...... ти, українка, як опинилась в російській школі?...
Старый 08.11.2010, 08:12
Аз Есмь Царь
Guest

-----------
Диагноз.
Старый 08.11.2010, 08:21
Irinka Irinka вне форума
Senior Member

Оксана, а вы зайдите на сайт укринского посольства в России.... Ну чтобы вас не утруждать я расскажу что там.... Приглашают детей украинцев, не важно гражданин-негражданин, в украинскую школу при посольстве. И скольковы думаете народу там учится ? Даже один класс(25-30 детей) не смогли собрать...;-)
-----------------------
Моя племінниця у Польщі вчться у польській школі..... у 17 років знає 4 мови: українську, польську, англійську і російську..... зараз сім*я сестри живе біля українського кордону.... а за 10 років проживання у Польщі тричі міняли місце проживання, в т.ч. і дитина школи..... як вони могли записатися в українську при посольстві?.... крім того, подальше навчання у ВНЗ і роботу дівчинка матиме в Польщі швидше всього.... тому вивчення якої мови їй потрібне більш грунтовно?.... а українською володіє і пише з дитинства........... і не забула..... хоча виїхали туди, коли їй було 7 років.... а приїжджає сюди і розмовляє українською......
Старый 08.11.2010, 08:24
Irinka Irinka вне форума
Senior Member

-----------
Диагноз.
-------------------
Нет, Саша...... мент - это диагноз...... 100%..... у меня дома такой есть..... муж..... и папа его тоже с таким же диагнозом..... так что вашего "брата" узнаю сразу.....
А Бандера - это фамилия.....
Старый 08.11.2010, 08:27
Irinka Irinka вне форума
Senior Member

Не спишь Вован ? Пральна. А вдруг кацапюры. надо успеть памперсы переодеть. Некрасиво перед москалями обосраным стоять.:-D :-D :-D
-----------------------
Старый 08.11.2010, 08:46
Аристократ
Guest

Оксана, а вы зайдите на сайт укринского посольства в России.... Ну чтобы вас не утруждать я расскажу что там.... Приглашают детей украинцев, не важно гражданин-негражданин, в украинскую школу при посольстве. И скольковы думаете народу там учится ? Даже один класс(25-30 детей) не смогли собрать..
-----------------------------------------------------------------------------
А вы уточните, сколько стоит обучение??? Как добираться и.т.д...., я думаю, что любой родитель отдаст ребенка в ту школу, которая ближе к дому, а не до которой ехать фиг знает сколько...
Старый 08.11.2010, 08:47
Аз Есмь Царь
Guest

Нет Е.К. мент это образ жизни.
Старый 08.11.2010, 08:52
Irinka Irinka вне форума
Senior Member

Нет Е.К. мент это образ жизни.
-------------------
так ведь образ жизни выбирают исходя из начального диагноза.... к чему человека тянет - то и выбирает....
Старый 08.11.2010, 09:12
Ангел-Хранитель Ангел-Хранитель вне форума
Senior Member

Ангел-Хранитель is infamous around these parts

в часи панської Польщі українці мали свої школи, свої кооперативи, театри, і масу молодіжних та культурних організацій. *а ти лише і знаєш, що пропаганду для зомбі повторювати
--------------------------------------------------------------------------
Ага..., только одни были панами, а вторые холопами.....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ага ... при совдепах все были панами .... или все рабами