![]() |
|
|
|||
![]()
Если фотоальбомчик маленький и тоненький, а фотография одна и страшненькая, то это паспорт.
|
|
||||
![]()
Андрей(Андрійко) Тарасенко
АНДРІЙКО * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Ну хто б говорив про ПЕРЕХІД НА ОСОБИСТОСТІ,а Вам би краще помовчати. Сегодня 19:45 ________________________ Де? Сьогодні 20:19 А ось де: Андрей(Андрійко) Тарасенко ___________________________ Н-да............ *Добре, полікуйтесь поки що......... *Я пішов капусту квасити. Сьогодні 18:07 Андрей(Андрійко) Тарасенко Леся, у Вас точно в роду євреїв не було? Питанням на питання - щось дуже схоже........ Сьогодні 17:55 Андрей(Андрійко) Тарасенко Пропал Боря........ *Правда она вещь неприятная, а тем более для столь самовлюблённых особей......... Сьогодні 17:18
![]()
Яночка в какой именно у меня их теперь два будет один Украинские другой круче ....в какой именно ???
![]()
че в меню предложыть можете ??? окромя кошатины с тузиками
Вань, а шо мы разве хотели что-то предложить????? |
|
|||
![]()
у меня их теперь два будет один Украинские другой круче ...
Круче некуда. Украинцы нашлись! Какой второй паспорт? Загранпаспорт? И шо, от этого уже крутняк неслабый? |
|
||||
![]()
Ну как ...то для тебя конешно найдемс ...твои слова Яночка или ты по тихому сезжаеш ??? че кусочек тузика жалко стало
![]()
Ваня, слова найдёмс и предложим, немного разные по значению!!!! Ты не находишь???
|
|
|||
![]()
Леся, у нас тут чисто обсуждение меню!!!
|
|
||||
![]()
Ну если для тебя загран паспорт крупняк то сочуствую Яночка ......нет у меня еще круче
![]()
Андрей(Андрійко) Тарасенко
Пані Шак, жахи звичайно........ *А що стосується Вашого сарказму - розкажіть про то полякам і євреям. Сьогодні 22:16 а ось що пише єврейка: мария КОЛЕСНИК ТАК * ВОНО *Є...АБО ВИГАНЯЮТЬ * З СВОЄЇ *ЗЕМЛІ....Я ЕВРЕЙКА *, АЛЕ ЗАБОВЯЗАНА ЖИТТЯМ ВОЇНАМ *УПА...ЯКІ *ДО *РЕЧІ *ЗАНЕСЕНІ *В *НАШУ *КНИГУ ПАМЯТІ І ПОЧЕСТІ...І ХАЙ ЇНЯ *ПАМЯТЬ *І СЛАВА *БУДЕ *НА ВІКИ..І ПАНА СТЕПАНА БЕНДЕРИ * Сьогодні 17:22 ------------------------------------------------------------------------Мойсей Фішбейн: Якби я жив у той час і був навіть не молодою людиною, я б усе одно пішов до Української повстанської армії. УПА була єдиною армією, яка воювала за незалежність України. До якої армії ще я, український поет, міг піти! а тарасенко & ко. все совєтську пропаганду повторюють не надоїло, тарасенко? товчете ж воду в ступі - ніхто і так не повірить;-)
![]()
......нет у меня еще круче
Ваня, ты Украинец или где??? Разве может Украинец иметь 2 гражданства????? |
|
||||
![]()
Нетушки Яночка неотмазывайся и с меню не соскакивай ..... а то за такое ремнем до по голой попе
![]()
Ну если для тебя загран паспорт крупняк то сочуствую
А что для тебя крупняк, истинный Украинец!? |
|
|||
![]()
Каждый патриот просто обязан иметь два гражданства.
|
|
||||
![]()
По закону Яночка неможет вы правы ...придетса отказатса от Украинской корочки *..ой плакать буду