![]() |
|
|
|||
![]()
Ти знаєш.......... *ти все знаєш, тільки не літаєш....... *А капусту я поквасив швидко, бо була вже нашинкована, а ти все знаєш, тільки не про себе і вбивць діток з УПА
|
|
|||
![]()
Так ти ж не можеш, ти тільки з-за кущів попатякати в змозі, ти ж навіть визнати очевидне не в стані.......... Наприклад щодо катів малечі з УПА............ *
Може ти переживаєш що сусіди не зрозуміють тебе....... |
|
|||
![]()
Все, шановний, я попереджав - за перехід на особистості. Відпочинь трохи в ЧС,
|
|
|||
![]()
Лобода, Вам теж треба про перехід на ососбистості повторювати чи як
|
|
||||
![]()
"З чого б це так............. *Чи виправдовувати вбивць і злочинців і надалі будете ? *Невдячна перед вами задача стоїть......." * *Да ктож вбывць выправдовуе?. *По сто раз одно и тож, *огульно нельзя всех под один грэбинэц, НКВД *там набирались и набираюця асабливые кадры, не отягчённые моралью, вот и УПА посля рейдив НКВД *палиткаректностю тожене страдала, война.
![]()
Приходит карлик к врачу:
- Вы знаете Доктор, у меня горе... - И что ж за горе у тебя, дружок? Карлик растегивает штаны и вынимает маааленький член. - Мля! Какой же он в pабочем состоянии-то??? - Не знаю, доктоp. Когда он встает, я от оттока кpови теpяю сознание. |
|
||||
![]()
і "Слава Україні" будуть вимагати замість "здрастє":-D (Y)
Вот ,Черныш насмешила. Лично я, как турист ,приехав на Украину имел ввиду ваши гребаные бандеровские лозунги. Как говорил "здрасте"так и говорил.
![]()
У мене склалося враження що АНДРІЙКО дійсно вже ПОКВАСИВ.
Володя, а шо за лужа у вас под ногами??? |
|
||||
![]()
села начали выпускать только в 1971.... ты забыл?..... *А каким образом тогда моя бабушка,родившаяся в селе в Полтавской области оказалась в 1949 году жительницей города???:-O И брат ее родившейся там же,точно также.
![]()
АНДРІЙКО * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Ну хто б говорив про ПЕРЕХІД НА ОСОБИСТОСТІ,а Вам би краще помовчати.
![]()
КААААК СКУЧНО!!!!!!!!!!!!!! Других приветствий в словарном запасе не существует!!!!!!!!!!!
|
|
||||
![]()
села начали выпускать только в 1971.... ты забыл? это что за чудо нацарапало? не могу весь пост найти чтоб поржать. во мозгомойку людина прошла, подскажи где мыли, а машину буду там драить хорошо работают пацаны
![]()
Але мусять сказати при вході "Слава Україні"
Сегодня 19:48 Где в Криивке что ли:-D Два раза бывал. Никаких Слава Украине не говорил.Впустят и без этого. Люди им деньги несут.:-D *Спокойно зашел.
![]()
ЯНОЧКА ШЕЛЕСТОВА * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *О,це річка,в якій колись були соми по 100-120кг.Зараз трошки меньші.Москалі закінчуються.Прийшлось трішки врізати пайку,поки не налагодимо прямі поставки.Товаріщ Соловьев через це і втік зі Львова.