![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Аминь!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Аминь!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
АМІНЬ!!!
|
||||
|
||||
![]()
Благаемо Тебе,наш Боже,про особливу опіку й поміч для нашого народу,щоб серед усіх переживань і спокус з боку світу,диявола і його слуг,він міг завжди зберегти небесне світло віри,перемагати тривалістю у добрім усякі труднощі і завжди належати до благословенного Твого Божого Царства.- і тут на цім світі,і в небесній батьківщині.Дай нам ласку, щоб ми всі до одного, злучені єдністю віри і союзом любови під Твоїм проводом і проводом святої вселенської Церкви,ішли завжди дорогами правди і справедливости,любови та спасення.
Провідникам нашого народу дай світло Твоєї премудрости з неба,дай йому численне й добре та святе духовенство!Заопікуйся його молоддю,щоб не тратила ласки святого хрещення.Благослови всі наші родини,щоб батьки були зразковими і ревними християнами,а матері визначалися мудрістю,побожністю і дбайливістю у вихованні дітей. АМІНЬ!
|
|||
|
|||
![]()
Амінь!
|
|
||||
|
||||
![]()
Господи, благослови нашу Україну і весь народ спаси ! Амінь!!!
|
|||
|
|||
![]()
Амінь
|
|
||||
|
||||
![]()
Аминь
|
||||
|
||||
![]()
Великий Отче! Маючи право бути ТвоЇм дитям,звертаюсь до Тебе и благаю Твого благословіння на мій народ,на мою владу,на кожного начальствующого в народі Твоїм,даруй кожному Твого страху Божого,бо це початок мудрості.Господи, розбуди нас від сну,підійми нас на молитву,постав в проломі за країну нашу.Господи благослови нашу молодь шукати Твоєї правди,йти Твоєю дорогою і жити Твоїм життям, в ім"я Іісуса Христа благаю.Амінь!
|
|||
|
|||
![]()
Аминь!
|
|
|||
|
|||
![]()
пошли нам, Иисус, *скорбь в сердце за украинцев и положи на нас бремя народа, чтобы нести его.
Господи, зажги наши сердца Твоим чистым огнем любви и просвети умы людей к познанию Твоего спасения. |
|
||||
|
||||
![]()
Пане Боже! пошли нам взаємопорозуміння, поваги один до одного, терпіння, навчи уникати ненависти й лицемірства.
|
||||
|
||||
![]()
Господи,вложи в сердца людей жажду Богоискания, избавь нас от равнодушия и безразличия.АМИНЬ
|
|||
|
|||
![]()
Аминь! Аминь!
|
|
||||
|
||||
![]()
АМИНЬ!!!!!! *(v)(L)
|
||||
|
||||
![]()
Господь, пусть руководители народа Украины будут Божьими слугами нам на добро, чтобы нам проводить жизнь тихую и безмятежную! АМИНЬ!
|
|||
|
|||
![]()
У нас участвуют 2000 неверующих молодых ребят! Пожалуйста, молитесь, чтобы ребята открывали свои сердца для Иисуса! Подорбнее о лиге на сайте www.sport.yfcua.com
|
|
||||
|
||||
![]()
Пусть Украина станет хлебной и духовной житницей мира, как Ты обещал. АМИНЬ!
|
|||
|
|||
![]()
Господи, помоги Украине процветать и возростать, всели в души укринцев патриотизм, праведность, любовь к своей стране! Аминь.
|
|
|||
|
|||
![]()
Господь, благослови Украину !!!
|