![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
А бел-чырвона-белы сцяг, як і герб "Пагоня" мае сваю гісторыю, у адрозненні ад камуністычнай чырвона-зялонай трапкі, прызначанай Расеяй на ролю дзяржаўнага сцяга.
Паважаныя, у гісторыю ўжо трапілі як адзін, так і другі сцяг. Другое, што вам нешта у гэтай не падабаецца... |
|
||||
|
||||
![]()
Заснавальники БНР был предателями своего,белорусского народа,когда сотрудничали с кайзеровскими войсками.Если бы такого факта не было,то они не были здрадниками. А так они ИУДЫ! Как впрочем и в годы Великой Отечественной войны! Поэтому у гэтага сцяга кепска гистория и он не потребен Беларуси!
|
|||
|
|||
![]()
Николай, вы опять свою ахинею несете? Про Острожского и ополчение??? О тех, кто "под" и "над"... Учите историю не в группах на "одноклассниках"... Всех вам благ, патриот...
|
|
||||
|
||||
![]()
A как заснавальники БНР магли обараниць БНР,якое нихто не прызнау? И у первую чаргу сами беларусы,якие жадали быць з руским народом. Аб чым негадавали гэтые кайзеровские приблуды! Хто яе змог яшче абораниць и от каго? От большавикоу? Так яны так сама были беларусами!
|
||||
|
||||
![]()
Таццяна, проста Нікалай ўсе ведае так, як было на самай справе, магчыма ўсе бачыў сваімі вачамі. Гэта чалавек - закон, як ен кажа, так і было, другіх варыянтаў не магло нават быць. Мы цябе пазналі, Дункан Маклаўд.
|
||||
|
||||
![]()
Не стоит служивых всерьез воспринимать. В армии легко ФГМ заработать...
|
||||
|
||||
![]()
Віталь, дзякую за падтрымку, я ўжо сам гэта зразумеў, ды і як можна успрымаць словы чалавека, які толькі кідае абразы на права на лева.
|
||||
|
||||
![]()
Ну и Слава Богу,что познали,успокоили!
|
||||
|
||||
![]()
Не сказал бы Бычков! Вы и без армии этот диагноз заработали!
|
||||
|
||||
![]()
Медведев,гисторию вучыть трэба!
|
||||
|
||||
![]()
Во Віталь, бачыце, цяпер я невуч, а Вы хворы. Нікалай яшчэ і экстрасэнс, на адлегласці дыягназы ставіць.:-D :-D :-D
|
||||
|
||||
![]()
Доўга адсутнічала.
Цікавая карціна. Ідзе сварка толькі з аднаго бакі. Іншую, мусіць выдалілі. Незразумела, што да чаго. Выдаляйце, тады ўсю спрэчку.
|
||||
|
||||
![]()
Николай Малахов
при СССР она развивалась,как было отмечено З.Позняком. Гэтага ў Пазняка няма. Ён толькі сказаў , што ў СССР у Беларусі быў беларускі выгляд, а цяпер яго не стала. Только последний дебил не сможет ее понять. Разумеюць беларускую рускія ў Беларусі, таму, што беларуская мова ў іх на-слыху. А расейцы не разумеюць, яны такіх слоў ніколі не чулі, як яны могуць разумець? Пры гэтым яны нармалёвыя людзі, не дэбілы. я себя считаю гражданином СССР. Король умер (СССР), да здравствует король (Россия, Украина, Беларусь)! Поэтому для меня Украина и Грузия не чужие,а свои! А, ці лічыць, Украіна Вас сваім? Не прымушае запаўняць міграцыйную карту пры Вашым візіце? Заснавальники БНР был предателями своего,белорусского народа,когда сотрудничали с кайзеровскими войсками. Адзін лічыць здраднікам заснавальнікаў БНР, іншы бальшавікоў, якія далучылі Беларусь да Расеі. Можна сказаць адназначна толькi тое, што. хто за незалежную Беларусь, той не здраднік свайго беларускага народа.
|
||||
|
||||
![]()
Верно,Елена,кто за незалежную Беларусь,тому и служба в рядах гитлеровской армии была почетна. И дружбаны были как Каизер так и Гитлер!
|
||||
|
||||
![]()
Личыць меня Украина своим или нет,меня это не волнует. Главное,что я считаю ее своей как и ранее.
|
||||
|
||||
![]()
Русские люди прекрасно понимают как украинский язык так и белорусский. Со мной ,в Москве, работают деревенские ребята из Беларуси,разнорабочими,которые говорят только па-беларуску. И их россияне прекрасно понимают,не надо Елена думать,что русские люди так глупы,что не смогут понять,что вячерать это ужинать,слухать-это слушать,розум-эта ум и т.д.
|
||||
|
||||
![]()
Николай что за охинею вы несете?Согласно последним данным 60% беларусов за независимость.Что мы все за Гитлера?О каком союзе может ити речь?Кто хотит жить в тех условиях в которых сейчас эживут руские люди?Зачем нам союз с россией ?Или есть желающие получить российский бордак?При нынешней власти в россии не о каком союзе не может быть речи.Я лично идиотом себя не щитаю променять свою жизнь в полне стобильном государстве на российский бордак.А в россии нынешняя власть на долго.
|
||||
|
||||
![]()
Верно,Елена,кто за незалежную Беларусь,тому и служба в рядах гитлеровской армии была почетна. И дружбаны были как Каизер так и Гитлер!
Нават некаторыя расійскія палітыкі ставяць на адну дошку камуністычны і фашысцкі рэжымы, а Сталіна з Гітлерам. То, па вашым, дружбаны Сталін і Берыя да служба ў НКВД гэта лепш? Прытым яшчэ і згубіць сваю дзяржаву. Личыць меня Украина своим или нет,меня это не волнует. Главное,что я считаю ее своей как и ранее. Але Вашага тамака нічога няма. Русские люди прекрасно понимают... ... калі беларус кажа трасянкай не надо Елена думать,что русские люди так глупы,что не смогут понять,что вячерать это ужинать,слухать-это слушать,розум-эта ум и т.д. А хтосьці ў Маскве зразумее: дыван, люстэрка, коўдра, страха і г.д.?
|
||||
|
||||
![]()
29.09.2010
У школьника забрали дневник, заполненный на белорусском языке 19 16:48, — Общество Учительница действовала согласно инструкции о порядке формирования культуры устной и письменной речи. Это история произошла с третьеклассником одной из гимназий города Гродно. Отец с сыном купили дневник, изданный на белорусском языке, вместе заполнили его на «роднай мове». Учительница, увидев непорядок, попросила купить новый и заполнить его по-русски, пишет газета «Наша Ніва» со ссылкой на газету «Вечерний Гродно».
|
||||
|
||||
![]()
Вось так. Прыгнет беларускай мовы - знішчэнне народу. Як у той песні "Прамаскоўскі кандыдат", што ж рабіць, спадзяемся на лепшае...
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
Беларуская даўніна | Bon Jour | Белоруссия | 94 | 13.11.2010 09:58 |
ТЕМА. Беларусская мова- на сколько хорошо вы знаете язык страны? смогли бы | Olen k | Белоруссия | 54 | 28.10.2010 08:46 |
Родная мова | Рута Гэдв | Белоруссия | 4 | 29.04.2010 20:20 |