![]() |
|
|
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
||||
|
||||
![]()
Віталій, а в нас всі комуністи при Незалежній Україні були при владі, жодного свіжого мозга, який не є пропитаним старою політикою. *Тому і живемо так.:-( * Я думаю, що буде в нас Диктадура, яка буде тісно співпрацювати з Росією. Тільки революція цьому може запобігти.Це гірка правда, але правда, що Диктадуру нищить тільки революція.
|
||||
|
||||
![]()
Роман, а я настоящих москалів люблю. Які не обгаджують свою країну, в якій живуть. Обгаджувати можна владу, якщо є за що. І я теж наполовину москалька і наполовину бандерівка:-D . Але люблю я мою країну, якою б вона не була бідною. Не люблю правительство, ті старі тряпки треба змінювати на нові. * *І про Гагаріна я сказала до того, що простий народ в бідності жив, а гроші пішли на показуху. Треба перше народ любити, а потім із ситим народом робити наукові відкиття. І серед ситого народу можна знайти багато талановитих людей, для добробуту країни.
|
||||
|
||||
![]()
(S)
|
||||
|
||||
![]()
Пора * тобі * спати * Оксанко * ... * дурниці * пишеш * і * помилки * робиш...при * *чому * тут * *ситість * *і * *наукові * *відкриття.... *життя * * і * *прогрес * *іде * *сам * *по * *собі, * *незалежно * *від * *політичного * * устрою........... * а * * може * *ти *провокаторка ...і * робиш * свою * роботу, ..... *хто * зна *?
|
||||
|
||||
![]()
революція цьому може запобігти
Оксана Бурбан ====================== *Какой мусор в голове молодой девушки. *Ты знаешь примеры , когда революция приносила людям счастье, свободу и прочие блага ? Нам осталось ещё революцию устроить. Во первых эти события не происходят по желанию , если они имеют революционное начало по сути. А вот срежиссированые театральные действия могут закончится для Украины плачевно. Жить по указке оголтелых националистов желающих мало.
|
||||
|
||||
![]()
Роман, а я настоящих москалів люблю.
++++++++++++++++++++++++++++ Я тэж. Гумови мени не до вподоби.
|
||||
|
||||
![]()
Блин, украинская транскрипция не включается на компе. Пытаюсь уже несколько раз. Сегодня не первый раз. Это происки московитов!
|
|||
|
|||
![]()
Пора * тобі * спати * Оксанко * ... * дурниці * пишеш * і * помилки * робиш...при * *чому * тут * *ситість * *і * *наукові * *відкриття.... *життя * * і * *прогрес * *іде * *сам * *по * *собі, * *незалежно * *від * *політичного * * устрою........... *(Y) (Y) (Y)
|
|
|||
|
|||
![]()
«Говорим шёпотом о ..... потому что для украинцев здесь нету свободы слова.»
------------------------------------------------------------------------------ Тоді вже й писати треба мовчки.(fr) |
|
|||
|
|||
![]()
і * не * в * *нашу * *користь...
Да уж,... не везёт вам Шпелик, так не везёт! ПРОПАЛО ВСЁ!!!:-D :-D :-D |
|
||||
|
||||
![]()
{"event":{"ownerFemale":true,"iconPath":"http://i114.odnoklassniki.ru/getImage?photoId\u003d209813457067\u0026amp;photoT ype\u003d4","ownerName":"Светлана Петриченко","preview":"http://i146.odnoklassniki.ru/getImage?photoId\u003d209813457067\u0026amp;photoT ype\u003d2","ownerId":"bozjusgvbfolctbmyp0pklgtlna ewmjwwqgku","name":"one.widget.test.client.widgets .mvc.events.handlers.dispatcher.StartOrResumeDiscu ssionEvent","discussionType":"USER_STATUS","mms_is _mms":false,"referenceId":"425580435371","referenc eLabel":"Gaudeamus Igitur!"}}
{"waitTimeout":100,"strictPosition":"center","clos eTimeout":100,"photoMainId":"209813457067","male": false,"userId":"bozjusgvbfolctbmyp0pklgtlnaewmjwwq gku","menuType":"User","fio":"Светлана Петриченко","showTimeout":1000} Светлана Петриченко і * не * в * *нашу * *користь... і * не * в * *нашу * *користь... ======================== Когда свободное украинство по схронам пряталось , *'' рабы '' КПСС в Космос летали .
|
|||
|
|||
![]()
Ну вот! дообщались..Сергей, Вы чего на меня обиделись?:-(
|
|
||||
|
||||
![]()
Не понял ессли это ко мне ...
|
|||
|
|||
![]()
к вам!
|
|
||||
|
||||
![]()
Сергей,мы про ваш личный ЧС,как так.что мы тама?
|
|||
|
|||
![]()
я вообще-то в группу хотела пригласить (tr) ...из-за ошибки кода, извините, что написала в личку
|
|
||||
|
||||
![]()
Пора * тобі * спати * Оксанко * ... * дурниці * пишеш * і * помилки * робиш...при * *чому * тут * *ситість * *і * *наукові * *відкриття.... *життя * * і * *прогрес * *іде * *сам * *по * *собі, * *незалежно * *від * *політичного * * устрою........... * а * * може * *ти *провокаторка ...і * робиш * свою * роботу, ..... *хто * зна *? * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ---------------------------------------------------- * * * * * * * * * * * * * * * * * О, *вам треба мозги почистити, щоб дурниці ви не писали. От коли ви скажете, що любите таких москалів як я-будемо дружити:-D
|
||||
|
||||
![]()
Жить по указке оголтелых националистов желающих мало. * * * * * * * * * * * * * *............................................ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Значить краще жити в скорупованій країні і пахати на бандитів за копійки.
|
|||
|
|||
![]()
Значить краще жити в скорупованій країні і пахати на бандитів за копійки.
Сегодня 00:52 ТАК А ЩО ПРИ ЮЛКЕ И ЮЩЕ ПХАЛЫ, ЗА ГРИВНЮ? |
|
||||
|
||||
![]()
Андрій, а як вам Яценюк і його партія?