![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
- Хто у кацапів вєлічайший поет?
- Нігер Пушкін. - Хто у кацапів вєлічайшая царіца? - Німецька хвойда Єкатєріна. - Хто у кацапів вєлічайший граф? - Свинопас з України Кирилка Розумовський. - Хто у кацапів вєлічайший борець? - Українець Іван Піддубний з Полтавщини. - Хто у кацапів вєлічайший футболіст? - Українець Тимощук з Волині. - Хто у кацапів вєлічайший тренер? - Дік Адвокат з Нідерландів. - Хто виграє для кацапів медалі на Олімпіаді? - Люди з кавказськими та українськими прізвищами - А хоч щось кацапи самі вміють робити? - Жрать водку. - А хто у кацапів президент? - Жид Медведев. - А ким кацапи були за часів Київської Русі? - Смердами. - А хто кацапи зараз? - Жидівські "шістки" і вороги слов'янського світу. - А хто служив Леніну? - Кацапи. - А хто служив Сталіну? - Кацапи. - А кого кацапи называють вєлічайшими расєянамі? - Леніна і Сталіна. - А є хоч один слов'янський народ який поклоняється Сталіну і Леніну? - Немає. - А є хоч один слов'янський народ, що носив би лапті? - Немає, слов'яни носили взуття зі шкіри. - А є хоч один слов'янський народ, який би носив козлячі бороди, як кацапи? - Немає, слов'яни традиційно ходили з вусами. - То хіба кацапи слов'яни? - Ні. Кацапи - це чурки.
|
|||
|
|||
![]()
заклинило ...Ваня смени имя, а то кацапское к тебе ну никак не вяжется(H)
|
|
||||
|
||||
![]()
А я гуляю по Москві,
І бачу пам’ятник Бандері, Величний тризуб на Кремлі, І синьо-жовтий стяг в оселі. Величний пам’ятник Донцову, Петрівка вже стоїть без грат, Повсюди чути нашу мову, І люблять всі мій автомат. Повсюди гарні краєвиди, На дротах москалі висять, І я крокую без огиди, У ГЕТО, де вуйки з Тель-Авіва кричать. Нема вже в світі комуністів, Нема ляхів і москалів, Немає негрів, шовіністів, І всяких Путінів - козлів. Нема вже в світі Мавзолею, Оздоби вже на Соловках, Спалили Леніна, тварюку, А Кучма з’їв його весь прах. Повсюди майорять прапори, Червоно-чорнії - святі, Нема московського терору, І злоте св’ястя на стіні. Яскраво світить ясне сонце, Нема кацапської свині, Червоно-чорний у віконці, І я щасливий у Москві.
|
||||
|
||||
![]()
парень пидарастической наружности очень вежлив______________________________ Вера, давайте на русском... ПЕДЕРАСТИЧЕСКОЙ...;-)
|
||||
|
||||
![]()
А чому група називається не НАША РОСІЯ???_______________________________ Хороший вопрос, Ванечка... Создай...:-D :-D :-D
|
|||
|
|||
![]()
Сереж...я исправлюсь :-$
|
|
||||
|
||||
![]()
Не тільки за навчання а й за екзамени, іспити і на кінець за оцінки!______________________ Ну вот и раскололся... И сколько твои оценки стоят, Ваня?;-)
|
||||
|
||||
![]()
Сереж...я исправлюсь :-$_________________________ Не красней... Не делает ошибок тот.... Короче, сама знаешь...:-D
|
||||
|
||||
![]()
И опять к теме... Так почему столица Украины до сих пор русскоязычная?
|
|||
|
|||
![]()
Не тільки за навчання а й за екзамени, іспити і на кінець за оцінки!------------------------------------
Так ты за бабки оценки покупаешь, будущее нации. |
|
||||
|
||||
![]()
Сергею Коломийченко: русский язык для нашей столицы ни когда не был чужим, поэтому Киев всегда был, есть и будет русскоязычным
|
|||
|
|||
![]()
Да и топоним Киев имеет очевидно русское происхождение.
|
|
||||
|
||||
![]()
Да и топоним Киев имеет очевидно русское происхождение.
Сьогодні 18:20 А це взагалі круто .Ще напевно в Росії медведі одні ходили . коли Київ був Києвом .
|
|||
|
|||
![]()
Русский Киев. "Мати городем Роуським". Стольный град Руси! И к Украине, равно, как и украинцам, он не имел ни какого отношения! НИ КА КО ГО!
А к Руси, русичам и русским самое прямое! От сюда и топоним русский. Чей город - город Кия, то бишь Киев. А на какляцком надо говорить чие мисто - Киевэ. А оно ни хрена не Киевээээ, а КИЕВ! |
|
||||
|
||||
![]()
Юрию Паньковецкому: в 30-х гг 19-го века там, где сейчас находится Крещатик, местные охотники кабанов гоняли, в то время как в Петербурге по Невскому гуляли Пушкин и Гоголь
|
||||
|
||||
![]()
Цивилизованный вид Крещатый Яр, стал принимать лишь в середине позапрошлого века
|
||||
|
||||
![]()
Може бути , але це не значить , що коли Київ з*явився , хтось чув про Росію .
|
|||
|
|||
![]()
Я вижу вам Россия как кость в горле любой разговор переводится на Россию. *При чем здесь была Россия или нет, вам говорят что топононим Киев русский , если вам будет легче руський.
|
|
|||
|
|||
![]()
Открываю исторический атлас за 8 кл. и что я там вижу. ЛЬВов и его окрестности обозначенвы как Руське воеводство правда в составе Речи Посполитой. карта вторая половина 16 века первая половина 17в.
|
|
||||
|
||||
![]()
А говорити, що Київ ї російськомовний принаймні нечесно,
---------------------- Да? Странно... недавно была, сплошной русский язык. Украинского практически не слышала. Разве что на вокзале, там приезжие с ЗУ в поисках работы толкуться.