![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Інститут контролю за цінами не панацея- відразу піде шум про тиск на малий бізнес, і все буде як завжди вирішувати сума хабаря місцевому контролеру. Така в нас реальність, на жаль...
|
|||
|
|||
![]()
Сьогодні 17:41
--------------------------------------------------------------------- А навіщо приватнику на пряму брати в нього дорожче якщо є такі ціни як я назвав.Відкрити свою мережу магазинів?Аренда прмиіщень і другі податки не дадуть мати більш менш пристойний прибуток.Буде займатись продажом , господарство буду прцювати неефективно..Або я займаюсь вирощуванням або продажом. |
|
|||
|
|||
![]()
Мирослав ! Вы в в малом бизнесе были ? Не городите ( простите ) Ерунды .8 марта --киоск продуктовый --лук зеленый перо --40 гр кг , апельсин--6 гривен кг . Какая страна зеленого пера лука угадайте с 3 раз ? Некоторым фермерам и частникам головы за такие цены отвернуть хочется . Знаю ! Сам имею полтора га земли .
|
|
||||
|
||||
![]()
Дивіться, Мирослав, цікава логіка у вашого знайомого ПП.
В приватний магазин здавати не буду- бо дешево дають.Сам продавати не хочу, бо мені це не цікаво. Але все таки працюю та скиглю наскільки мені держава не дає нормального розвитку. Мирославе. скажіть, як ви вважаєте, він хоч копійчину якогось податку заплатив тій державі що ото так плачеться яка вона нехороша? До речі, є в нас така проблема- виробництво невигідне, бо закупні ціни дуже малі. Температуру по лікарні визначають продавці. Але це не держава так зреголювала. а так самі ПП риночно визначили, крайнім залишився виробничник. Тому в нього дві дороги- або скиглити ладі як йому погано, або виходити на ринок самостійно. Держава тут ні до чого, по перше, то не її функції, а, по -друге, путньо вона все рівно не зрегулює, бо не шарить.
|
|||
|
|||
![]()
а, по -друге, путньо вона все рівно не зрегулює, бо не шарить.Сьогодні 18:20
--------------------------------------------------------- Бігме, чоловіче правда.Та не плаче він аж так голосно.сідає за кермо комбайна і золота "цепура" на шиіі.Але те що державного підходу нема до справи то факт.Я наприклад забив на то все давно і на довго.Забезпечую себе і родину та знайомих товарами якісними.жалоб немає.Міг би звичайно більше робити но ринок збуту мене не влаштовує. |
|
||||
|
||||
![]()
Та й отож...Щоб правильно зрозуміли- я не кажу і ніколи не казав що влада хороша. Але ото плювати на владу та чекати що добрий цар прийде та накормить- то взагалі безглуздя. Влада лиш для того, щоб забезпечити більш-менш порядок в країні. А далі. чоловіче. викручуйся сам. Як і всі в цьому світі.
|
|||
|
|||
![]()
Влада лиш для того, щоб забезпечити більш-менш порядок в країні.
--------------------------------------------------------------------------- Ой як того хотілось би того порядку.Просто обідно що наші податки використовуються не так як треба. |
|
||||
|
||||
![]()
Так якби то ми їх ще й платили би, а так що казати...
Мирославе, ви вважаєте що платите всі податки які маєте платити? Тут як ми до неї, так і вона до нас. Ніколи ми не діждемся протягнутої владою руки, як ото самі до неї завжди одним місцем.
|
|||
|
|||
![]()
Мирославе, ви вважаєте що платите всі податки які маєте платити?
------------------------------------------------------------------- Вважаю що так,плачу все що встановлено чинним законодавством.Якщо вважаю що даний вид діяльності мені не під силу то не займаюсь справою.Просто знаю багато людей які за моі і других скромні податки отримують компенсаціі по безробіттю.Хоча фактично працюють на частних підприємствахі отримуюють конверти. |
|
||||
|
||||
![]()
Ви, мабуть, маєте на увазі 100 гривень єдиного податку, інакше би так безапеляційно не заявляли би.
Все чин-чинарем сертифіковано та запаспортизовано, пожарні нормі в повному обсязі виконані, про пенсійні та страхові відрахування вже навіть не кажу?
|
||||
|
||||
![]()
взагалі, встановлені чинним законодавством податки в цій країні не платить ніхто. Бо їх сукупність перевищує любий, навіть самий сміливий. прибуток.
Про це всі знають. але з цим ніхто не бореться. бо буде ще гірше - я вже казав. просто не будуть платити взагалі. а масово підуть в тінь. а якщо виженуть з тіні, закриють підприємства і тоді взагалі нічого не буде. Так вже традиційно повелося в цій країні, що одні роблять вигляд що не бачать як їх дурять. а інші- дурять та роблять вигляд що ото їх не видно.
|
|||
|
|||
![]()
Сьогодні 19:11
------------------------------------------------------ В тюрму садять не за те що ти вкрав, а за те що тебе зловили. Така реальність.Але як би не було .голодних смертей в Украіні не зафіксовано(H) |
|
||||
|
||||
![]()
Ну, судячи по постам деяких учасників, на Донбасі давно вже сплошний мор, і ждуть не діждуться коли вже прийде отой співучий мессія та нагодує своє племя.
До побачення,мИРОСЛАВЕ, піду додому, цікаво було почесати язики. Всього доброго.
|
|||
|
|||
![]()
Всього доброго(H)
|
|
|||
|
|||
![]()
Юлі Тимошенко потрібно грати у театрі! Там якраз добрих артистів не вистарчає.
|
|
||||
|
||||
![]()
http://versii.com/news/188479/
|
||||
|
||||
![]()
Тямуща жінка інколи може й повинна бути державним керівником (Фараон (Цариця) Хатшепсут, Клеопатра, Княгиня Ольга, Цариця Тамара, Індіра Ганді, Беназір Бхудто, Маргарет Тетчер......), але напривеликий жаль, ми сьогодні не маємо такої підходящої кандидатури як мудра Княгиня Ольга .
Колись таки буде!
|
||||
|
||||
![]()
баба хоть кровопролития не допустит -ну за нее(D)