![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Как, бы вам теперь вернуть назад, то заваеванное ???
|
||||
|
||||
![]()
От вже один признався. *Молодець, Малютін!(Y) * Це - добрий перший крок. *А тепер перeстаньте з себе корчити "защітніка" і "героя", а давайте ближче до правди;-) .
|
||||
|
||||
![]()
А кому они там нужны, Лен? А тут появился шанс из себя героев-мучеников сделать...
------------------ и в каком году они смогли как ты говоришь героев-мучеников из себя сделать? по вашим летоисчеслениям это по-моему с 2004 года.... тогда уже им по сколько лет было? боюсь на это они даже не надеялись.... люди просто жили.... и работали.... зачастую в колхозе.... которого не могли покинуть до 1971 года включительно (пока крестьянам не начали выдавать паспорта).... а ты говоришь родину покинуть и выехать за границу.... они в город не имели права выехать и работали за копейки..... за семь месяцев мама в 1961 году получила 30 руб...... и с этими деньгами уехала поступать учиться..... пенсия в 1977 году у деда (фронтовика) и работал он *кузнецом в колхозе - *12.50 руб........
|
||||
|
||||
![]()
Леська а я не скрывал
|
||||
|
||||
![]()
Сергей Коломийченко
А вот обвинение в причастности к спецслужбам да еще целой семьи - это легко документально доказать.... Сьогодні 18:24 Коломийченко, а можете підказати, де знайти списки працівників та агентів НКВД/МГБ/КГБ та іншої нечисті?
|
||||
|
||||
![]()
и запомни слово ДУРА для тебя должно быть уважительным а не нарицательным, бо своими куриными мозгами ты так и не до петрила что благодаря ВВ МВД люди при союзе по ночам и вечерам спокойно могли гулять. тебе не понять ты рождена в схроне на деревянных ступеньках.
|
||||
|
||||
![]()
Подскажи ...
|
||||
|
||||
![]()
, а давайте ближче до правди Леська тебе рассказать про женщин зечек? какой режим тебе больше нравится строгий или усиленный?
|
||||
|
||||
![]()
де знайти списки працівників та агентів НКВД/МГБ/КГБ та іншої нечисті? Леська ты их гневными смс закидаешь?:-D
|
||||
|
||||
![]()
Ты, знаешь Володь, жил у на во дворе как раз такой "работник".... уж больно мучало его что-то на старости лет..... так что у тебя еще все впереди..... а сейчас можешь рассказывать.... боюсь только не все расскажешь....
|
||||
|
||||
![]()
боюсь только не все расскажешь....
точно, Лєна, совість таких починаєте мучити лише перед смертю, та і то не у всіх вона і перед смертю з"являється. ---
|
||||
|
||||
![]()
Ні, Малютін, нічим я їх не закидаю. *Але імена упирів треба знати
|
||||
|
||||
![]()
Ось розповідь про одного такого, в якого совість на старість заговорила. *Помилки я не виправляла:
Ще юнаком-студентом, я підробляв сторожуванням в одному з райвиконкомів м. Калуги (обл. центр в Росії), як тепер помнятаю, се був 1993 рік, зима, вечір, до мене в будку зайшов начальник відділу комунальних господарств; діду вже під 80-ку було, але його тримали, за чесність та заслуги. І от він мені розказав, як у 1946 році, його-старшину міліції послали на 2 роки в Трускавець охороняти правопорядок. Боже, казав мені, Алексей Никифорович (так звали того діда) яку брехню писали про цих хлопців, які вони порядні та організовані, вдячні за добро....как домовлялися хто коли заступає в патруль (ми переважно в день, а "хлопці" вночі), як разом охороняли танцмайданчики, як бесідували часом по душах, хто з нас був правий, лише тепер я це можу сказати в голос, звичайно що вони.....Я нікому сесе не розказував, але вже і часи не ті і мені нічого втрачати.....". Багато пригод та історий повів цей дядько мені в той вечір про УПА, ОУН, Бандеру. Ця відвертість чисто російської людини (ветерана ВОВ, кавалера 2 орденів слави, 2 медалів за відвагу, 3 медалів за бойові заслуги, та ще купу інших нагород, в минулому він був працював прокурором, відтак адвокатом) змусила мене шукати правду, читати літературу закордонну, українську, їхати в Галичину говорити з очевидцями. Згодом я став науковцем етнографом, згодом львівянином, але завше помнятаю з великою вдячністю того великоросійського щирого дядька, який мені відкрив очі на правду бандерівщини, який мене "почистив" від того "превратного" ставлення до зах. українців та загальноукраїнських героїв....Як говорять німці "raisen und lesen macht klug", читайте (не лише свої агідки а й літописи УПА, згадки підпільників і т.п.), спілкуйтеся зі свідками тих подій (не тільки з ветеранами нквд), слухайте, а через роки проковтаної та перетравленої інформації робіть висновки
|
||||
|
||||
![]()
в колхозе.... которого не могли покинуть до 1971 года включительно (пока крестьянам не начали выдавать паспорта)
------------------ до речі трудодні в колгоспах відмінили в 1966 році..... не кріпаки? мати поступила вчитися, в 1962 році і тільки так змогла кинути колгосп... дали правда довідку..... не паспорт, а довідку.... і сестру свою витягнула з колгоспу.... в довідці писали прізвище і ініціали.... а в сестри були ініціали такі ж як в неї.... вона прийшла в контору і сказала, що довідку згубила.... виписали ще одну.... і так сестра змогла виїхати від трудоднів..... в 1955 році дід (коваль у колгоспі і учасник війни) за рік трудоднів приніс до хати пуд пшениці.....
|
||||
|
||||
![]()
Коломийченко, а можете підказати, де знайти списки працівників та агентів НКВД/МГБ/КГБ та іншої нечисті?__________________Та запросто... Эта информация через 50 лет - не секретная... Обратитесь в архивы...
|
||||
|
||||
![]()
Коломийченко, тоді давайте я скажу, що ви - дурак:-D (Y)______________________Скажите, легче станет? Я то Вас дурой не называл...;-)
|
||||
|
||||
![]()
в 1955 році дід (коваль у колгоспі і учасник війни) за рік трудоднів приніс до хати пуд пшениці....._____________________Лена! Только на ЗУ так хреново было, или везде?
|
||||
|
||||
![]()
Лена! Только на ЗУ так хреново было, или везде?
--------------- так ты и расскажи....
|
|||
|
|||
![]()
діду вже під 80-ку було, але його тримали, за чесність та заслуги. Вы, знаете, Леся, я перестала верить всем этим рассказам очевидцев. За денежку можно все сказать и так же *записать в книгу памяти *пол села живых людей, как буд то погибли они от голодомора. Да еще панахиду по ним отслужить.
|
|
||||
|
||||
![]()
Окончательно рабовладельчиский строй *СССР завалився в *середине 80-х, посля этого самого главного *за счёт чего существовал *СССР, *рухнула и она сама.