![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
пані *наталко..ви *не *те *що *хамка *а *відкрита *с....а я *до *вашого відома *шановна *делеко не *колгоспниця...І *ще *. Я РАДА *ЩО *ВИ *ТАКІ *ОСЬ *ЗЛІ *ХАМОВИТІ *СВАРЕТИСЬ...ВЕСЕЛО...ОТО І Є ВАША САТАНИНСЬКА ПОДОБА..БО *ДОБРІ *ЛЮДИ *ВІРУЮЧІ ІНТЕЛЕГЕНТНІ ТАК СЕБЕ ШАНОВНЕ ПАНЬСТВО *НЕ *ВЕДУТЬ...СЛАВА *УКРАЇНІ...
|
|||
|
|||
![]()
Ещё одна свiдома лебедь выплыла из схрона...:-D :-D :-D
|
|
||||
|
||||
![]()
ЦЕ *ЩО *КРЕМЕНЧУК *В *ЦЕТРІ *УКРАЇНИ *ДИТИНА *ЗНАЄ *В *ШКОЛІ...А ТЕ *ЩО *ВИ ПАНІ НАТАЛКО *НЕ ЗНАЄТЕ *ІСТОРІЮ *КРАЮ КУЛЬТУРУ ГАЛИЧИНИ ТО Є ПОГАНО..ТО МЕНІ НАГАДУЄ ЧАС СОВІТІВ..ЧЕРВОНОЇ ВЛАДИ *КОЛИ ОСЬ ТАКЕ ДІТЯМ В ШКОЛІ МОЛОЛИ...ЩЕ РАЗ ГОВОРЮ ЩОБ ЩОСЬ ЗНАТИ ТРЕБА СПІЛКУВАТИСЯ З ОЧЕВИДЦЯМИ ХОЧА Б...АБО ТУТ ЖИТИ...А ПРОМОСКОВСЬКІ ГАЗЕТИ ПАНОВЕ ПОПАЛІТЬ...АБО НА НУЖДИ СЕЛА ВІДДАЙТЕ У *ВІДПОВІДНОМУ МІСЦІ ЗНАДОБЛЯТЬСЯ...
|
||||
|
||||
![]()
А ВИ ШАНОВНЕ *ПАНЬСТВО *ЗВІДКИ ПЛИЛИ..
|
||||
|
||||
![]()
ОГИДНО *ТЕ ЩО КРІМ НЕНАВИСТІ ВИ НІЧОГО НЕ *НЕСЕТЕ В МАСИ...НІЧОГО.ТІЛЬКИ НЕГАТИВ..ОТО МІЙ ДІД ДОБРЕ І ГОВОРИВ..ВОДКА ГАРМОШКА *І *ХАЛЯВИ ШУКАТИ...
|
||||
|
||||
![]()
ЦЕ *ЩО *КРЕМЕНЧУК *В *ЦЕТРІ *УКРАЇНИ *ДИТИНА *ЗНАЄ *В *ШКОЛІ...А ТЕ *ЩО *ВИ ПАНІ НАТАЛКО *НЕ ЗНАЄТЕ *ІСТОРІЮ *КРАЮ КУЛЬТУРУ ГАЛИЧИНИ ТО Є ПОГАНО..ТО МЕНІ НАГАДУЄ ЧАС СОВІТІВ..ЧЕРВОНОЇ ВЛАДИ *КОЛИ ОСЬ ТАКЕ ДІТЯМ В ШКОЛІ МОЛОЛИ...ЩЕ РАЗ ГОВОРЮ ЩОБ ЩОСЬ ЗНАТИ ТРЕБА СПІЛКУВАТИСЯ З ОЧЕВИДЦЯМИ ХОЧА Б...АБО ТУТ ЖИТИ...А ПРОМОСКОВСЬКІ ГАЗЕТИ ПАНОВЕ ПОПАЛІТЬ...АБО НА НУЖДИ СЕЛА ВІДДАЙТЕ У *ВІДПОВІДНОМУ МІСЦІ ЗНАДОБЛЯТЬСЯ...
================================ Маша, иметь такую кашу в голове, это ещё постараться нужно так её засрать. А насчёт газет...так, это, их уже давно по такому назначкнию нигде не используют, а у вас, в Зборове, всё ещё? |
|
||||
|
||||
![]()
НІ *ПАНІ..У *НАС В ЗБОРОВІ *ВСЕ *ГАРАЗД..І В МЕНЕ *ТЕЖ..ЦЕ НЕ КАША ШАНОВНА ЦЕ БІЛЬ..УКРАЇНА СТАЛА ЧУЖОЮ ДЕРЖАВОЮ ДЛЯ УКРАЇНЦІВ...Я *ТРОШКИ СВІТ БАЧИЛА..ІЗРАЇЛЬ НІМЕЧЧИНА.ІТАЛІЯ. ВСЮДИ Є МОВА І НАЦІЯ А У НАС *ТУТ НЕ *ЗРОЗУМІЛО ХТО МИ.МОВИ НЕМА.КУЛЬТУРУ НИЩАТЬ.ДЕРЖАВУ РОЗКРАДАЮТЬ.ЦЕ ПО ВАШОМУ ЩО.І НА КОЖНОМУ КРОЦІ ОТО ЩЕЙ ХАМЛЯТЬ.ЧУЖОЮ МОВОЮ.ХАМЛЯТЬ.
|
||||
|
||||
![]()
ОТО МІЙ ДІД ДОБРЕ І ГОВОРИВ..ВОДКА ГАРМОШКА *І *ХАЛЯВИ ШУКАТИ...
================================== Не рисуйте картинки со своего дедушки, Мария, любить халяву и напираться каждый день горилкой под гармошку не очень хороший пример для вас. |
|
||||
|
||||
![]()
ВИ *Ж ВСІ *ТУТ *КРІМ *НЕГАТИВУ І ПРИНИЖЕННЯ ОДИН *ОДНОГО НЕ СІЄТЕ...ЗЛО *І *ТІЛЬКИ..
|
||||
|
||||
![]()
А,что сеят бандерлоги ???
|
||||
|
||||
![]()
А статус що чужою мовою написали?
|
|
||||
|
||||
![]()
СТАТУС *ПАНІ *ТО *ДО *МОГО *ЧОЛОВІКА МАЄ ВІДНОШЕННЯ...ВІН *ГРЕК І НЕ РОЗУМІЄ УКРАЇНСЬКОЇ..А ЩО *ВИ *ОТО *ПАНЬСТВО РОБИТИ В УКРАЇНСЬКІЙ ГРУППІ..ТО НЕ ВІДОМО...НЕНАВИДІТИ УКРАЇНУ І УКРАЇНЦІВ І БУТИ В ГРУПІ..МІНУС ДЛЯ СТВОРЮВАЧА ГРУПИ..Я *ОСЬ БИ ВАС *В СВОЮ ГРУППУ НЕ ВЗЯЛА..ХАМИ І ПРИ ТОМУ ЩЕ Й РАСИСТИ...
|
|||
|
|||
![]()
Пані Марія, а можливе спілкування без навішування ярликів чи ні............ *Вас же тут зрадницею ніхто не називав, і в нелюбові до України ніхто не звинувачував.......... *Будьте ласкаві, спілкуйтесь толерантніше.
|
|
|||
|
|||
![]()
Я *ОСЬ БИ ВАС *В СВОЮ ГРУППУ НЕ ВЗЯЛА..ХАМИ І ПРИ ТОМУ ЩЕ Й РАСИСТИ...
Сегодня 16:03 _________________________ А Героя України Левка Григоровича Лук*яненка взяли би у "свою групу"? |
|
||||
|
||||
![]()
ЛЕВКА *ВЗЯЛА *БИ...ЗВИЧАЙНО...
|
|||
|
|||
![]()
Так він же расист........... *Він навіть Вам відмовив в громадянстві України, а Ви тут людей ні за що поливаєте такими словами
|
|
||||
|
||||
![]()
ЩЕЙ *ЯК *НАВЫШУВАЛИ *ПАНЕ *Ы *НАВЫШУЮТЬ...А *ЯК *МОЖНО *ТОЛЕРАНТНО *З *ТАКИМИ *ЛЮДЬМИ..Я *ЩЕ *КУЛЬТУРНА *...ПОЧИТАЙТЕ *ТИХ *КОМУ Я НЕ ПОДОБАЮСЬ...ЦЕ *ВЖЕ Ы НЕ ЯРЛИКИ..ЦЕ ВЖЕ ВЫДКРИТЕ ХАМСТВО..
|
||||
|
||||
![]()
ВИБАЧАЮСЬ...НЕ *ПЕРЕКЛЮЧИЛАСЬ *НА *РІДНУ *МОВУ...З *РОССІЮ СПІЛКУЮСЯ...
|
|||
|
|||
![]()
Українець (українка) має право одружитися з представником (представницею) кольорової раси, однак зобов’язаний (зобов’язана) виїхати з Батьківщини, відповідно позбавившись громадянства України. Так буде дотримано справедливої засади рівних прав: право людини на шлюб з небілою людиною і право держави залишатися країною білої раси.
Я шаную представників інших рас, поважаю їхні звичаї, релігії і бажаю їм успіху у їхніх країнах. Я за те, щоб Україна розвивала економічне співробітництво й торгівлю з їхніми країнами для взаємної вигоди, але я проти переселення негрів та інших небілих в Україну. Україна уникне расової проблеми, якщо не пустить у наш національний дім кольорових людей. _____________________________________________ Оце слова Вашого героя Левка............Не расизм? |
|
||||
|
||||
![]()
...ЦЕ *ВЖЕ Ы НЕ ЯРЛИКИ
======================== Это на каком языке ???