![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
який народ? поляки, комуняки та жидми - хіба свій народ?
Ага, вот Стороженко - это народ. Неважнецкий, правда...но это не важно. Для Стороженко. Сережа, а Ваш батенька часом в партии не состоял? Уж больно Вы старательно пытаетесь демонстрировать чистоту рядов. Как правило, именно так себя ведут те, кому есть что скрывать.
|
|||
|
|||
![]()
А свій народ чи не свій........ Так вибачте, Ви ж українську націю зібрались будувати.......... *А у нас українці є різних національностей, якщо не за 150 можна нарахувати........
|
|
||||
|
||||
![]()
батько - ні!!! а дід - так!!! а як ще міг поступити в роки другої світової 18-річний лейтенант? тільки в партію і потім з криками "За Родіну, ЗА Сталіна" піднімати солдатів на амбразури... пропагандична махіна працювала на славу, що по вам і помітно!!!
|
|||
|
|||
![]()
Я всё это пишу для того, что бы люди задумались Юрий, о чем задумались?
|
|
|||
|
|||
![]()
пропагандична махіна працювала на славу, що по вам і помітно!!!
Сегодня 19:08 _____________________________ Стороженко, не навішуйте ярлики на людей. |
|
||||
|
||||
![]()
пропагандична махіна працювала на славу, що по вам і помітно!!!
Уж как по Вам прошлась оранжевая пропагандистская машина - я даже озвучивать не хочу! Слишком много эпитетов придется употребить!
|
||||
|
||||
![]()
Тарасенко, а сам як з ярликами? уже ж давно поділив людей на свідомих, та несвідомих!!!
|
||||
|
||||
![]()
памаранчем в кінці 80-х та на початку 90-х і не пахло...
|
|||
|
|||
![]()
Та то не я ділив........... *То Тягнибок........ *Кричав як різаний, що свідомі українці мають вішати несвідомих на смереках........
|
|
|||
|
|||
![]()
За Родіну, ЗА Сталіна" піднімати солдатів на амбразури...Возможно в наше время эти лозунги звучат смешно, но тогда, когда наши отци и деды воевали,под этими лозунгами имели в виду в первую очередь свою семью, свой дом, свое село , свою Родину. И что кричать было все равно. Главное нужна была победа.
|
|
||||
|
||||
![]()
памаранчем в кінці 80-х та на початку 90-х і не пахло...
Значит, Вы такой сознательный с 80-х годов? Ну-ну! "Голос Америки" слушали? Прокламации, подрывающие строй сочиняли и распространяли? Подпольную типографию держали? Или ЦРУ-ным резидентом являлись?... Ой, не смешите!
|
||||
|
||||
![]()
Тягнибок? має право кричати... а тоді вже подивимось скільки людей "повелося" на його крик!!! до речі: таких тягнибоків достатньо у Європі і вони мають значно більшу підтримку!!! демократія...
|
||||
|
||||
![]()
що поробиш, Ганно, але опісля череди похоронів на головному катку Росії чомусь не з"явилася віра у саму чудову владу у світі - комуняцьку!!! може тому, що порівнюючи програму "Врємя" та реадбну ситуацію з життям простого радянського чоловіка відчувалася велика різниця не в користь останнього?
|
||||
|
||||
![]()
Юрий, о чем задумались?
Сьогодні 9:09 * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * А разве не ясно о чем? Ну тогда ...Ой.:-D
|
||||
|
||||
![]()
ситуацію з життям простого радянського чоловіка відчувалася велика різниця не в користь останнього?
Не хочется описывать жизненную ситуацию нынешнего простого человека, что в Украине, что в России. И так ясно. Сережа, а для Вас открытие, что в жизни все меняется, так сказать проходит свои циклы. Если бы в Союзе произошла революция и на смену пришла новая общественно-политическая...и т.д. В реале все случилось, как на сходняке. Съехались, перетерли, договорились... И пусть бы! Но перестаньте преподносить нам этот дурацкий пафос - борьба, незалежнiсть... и Вашу нечеловеческую свидомiсть.
|
||||
|
||||
![]()
дурацький пфос - борьба, незалежність...
для кого й дурацький, а для кого - нове життя!!! і якщо ви сумуєте за своїм комуняцьким минулим та невідбувшимся майбутнім, то мені сумувати ні за чим!!! ВСЕ БУДЕ ГАРНО!!!
|
|||
|
|||
![]()
Московити і ті, котрі з ними, плюндрували Україну... Отож вони герої...Це совкам зрозуміло як аксіома. А ОУН УПА розбійники, бандити, брудні фашистські наймити...Видно плюндрували підмосковну Рубльовку:-D :-D :-D Вы хотите от этого мозги включить. Все на, что Вы способны. Вызвать к себе агрессию?
|
|
||||
|
||||
![]()
для кого й дурацький, а для кого - нове життя!!!
То-то я зачитываюсь про ваше нове життя в соседней теме про избитого журналиста. Вы там в таком восторге от него, от нового життя!
|
|||
|
|||
![]()
Тягнибок? має право кричати... а тоді вже подивимось скільки людей "повелося" на його крик!!!
_____________________________________ Ви вважаєте і цілком відверто про це кажете, що призиви до насилля мають право бути в нашій країні? Я вірно Вас зрозумів? |
|
||||
|
||||
![]()
звісно що ні... ілюзії, що проста людина - творець свого життя робилися на початку 90-х... але частково цей постулат виконується, ан відміну від совєцької дійсності!!!