![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
удаляй, я все равно ухожу! буду вечером,когда енти уйдут в схроны,а то от них тут смердыть очень.....
|
||||
|
||||
![]()
а чого без попереджень? своїм боїтеся дати?
|
||||
|
||||
![]()
Стороженко,абы вот и ты меньше наделял эпитетами всех и каждого,то некоторые бы не борзели,не подгавкивали,а когда один мужчина делает замечания на счет нормального культурного общения с женщинами ,а тому не доходит,он отвечает на тон выше.Тогда конечно появляетесь Вы собственной персоной! С подколкой! А до этого вам нравились гадости в адрес девчонок и вы тихо лыбились за своим компом.Нет,я не боюсь давать предупреждения "своим",я в принципе не хочу их давать,даже Вам. Я не хочу срача.Спасибо за понимание.
|
||||
|
||||
![]()
Так на сегодня-БРЕЙК! Хватить флудить Давайте уважаемые по теме.Итак -«Воины УПА... Кто они?» * даваай * тоо * дуджа
|
||||
|
||||
![]()
даваай * тоо * дуджа ???????? непременно бы Вам ответила,если бы поняла вопрос*-)
|
||||
|
||||
![]()
Если чесно, я тоже. У меня вообще есть предложение- закрыть тему. Как на это смотрите?
|
||||
|
||||
![]()
Из пустого в порожнее .
|
||||
|
||||
![]()
буде скучно!!! хіба в темі про рецепти хтось якусь гадість напише!
|
||||
|
||||
![]()
Сам гадость и гадости любит .
|
||||
|
||||
![]()
буде скучно!!! хіба в темі про рецепти хтось якусь гадість напише!
Ну так и забавляйтесь в личке. Любители грязи.
|
||||
|
||||
![]()
Сам гадость и гадости любит .
люблю самокритичність!!!
|
||||
|
||||
![]()
"Слава" войскам НКВД-МГБ уничтожавшим мирне населення України.
|
||||
|
||||
![]()
Московити і ті, котрі з ними, плюндрували Україну... Отож вони герої...Це совкам зрозуміло як аксіома. А ОУН УПА розбійники, бандити, брудні фашистські наймити...Видно плюндрували підмосковну Рубльовку:-D :-D :-D
|
|||
|
|||
![]()
Юрий, Вы к чему все это пишете. Зачем провоцируете, а потом обижаетесь Вам, это нравится. Вы *только для этого входитне в группу.
|
|
||||
|
||||
![]()
А ОУН УПА розбійники, бандити, брудні фашистські наймити...Видно плюндрували підмосковну Рубльовку
В том то и трагедия, что плюндрували не підмосковну Рубльовку, а свiй народ!
|
|||
|
|||
![]()
"Слава" войскам НКВД-МГБ уничтожавшим мирне населення України.
Сегодня 18:39 _________________________________ Ye? ну хто кому що доказує........ *І головне - навіщо.......... *Вбивали , не вбивали......... *Всі і так знають за ті часи дуже багато, як страшно було людям жити, зі всіх сторін погрози і загрози життю власному, життю рідних та близьких людей......... *Чого переливати з пустого в порожнє....... |
|
||||
|
||||
![]()
який народ? поляки, комуняки та жидми - хіба свій народ? що перші, що другі, що треті плюндрували західних українців і це вважалося нормою!!! а коли останні остогидло прислужувати цій братії - усьо неправильно... що за розсуди на кагебівській інфі?
|
||||
|
||||
![]()
Юрий, Вы к чему все это пишете. Зачем провоцируете, а потом обижаетесь Вам, это нравится. Вы *только для этого входитне в группу. Я всё это пишу для того, что бы люди задумались.Экстрим? Это так для остроты ощущений, говорят мозги включает, но видать некоторые полюса путают....:-D
|
|||
|
|||
![]()
який народ? поляки, комуняки та жидми - хіба свій народ? що перші, що другі, що треті плюндрували західних українців і це вважалося нормою!!!
___________________________ Ну щодо національної пригніченості і сплюндрованості Ви дарма.......... *Поляки, а саме ті що прості люди, жили так само в тих самих умовах........ І євреї так само жили |
|
||||
|
||||
![]()
Поляки в Польщі були титульною нацією з витікаючими звідси привілеями! а ЗУ до 17 вересня 1939 була частиною Польщі! зваідси і притиски і бажання відколотися!!!