![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
не пам"ятає радянських часів? трошки підкину інформації: радянська влада ліпила з усіх громадян своєцького чоловіка!!! який би не мав якоїсь національної ідентифікації і був рівним серед рівних!!! тому після навчання розпреділяли від Владівостоку до Кєнігсбергу! і бажано щоб вихідець з України отримував направлення за Урал, а житель Пермі - в Крим! точно так поступали і з призивом в армію! і увесь свій час совєцька людина повинна була думати тільки про добробут країни, а уже тільки на пару тижнів давалась можливість відвідати батьківську хату та могили своїх рідних... а вже діточки цієї людини не їздили і не їздять туди!!! отакі і ви!!!
|
||||
|
||||
![]()
,не хотите ли вы сказать,что и учились с Иосиповичем в одном классе?
...в одной песочнице куличи "пекли"...
|
|||
|
|||
![]()
Рідна ненько Украіна,
Що ж ти наробила, Злодіїв-бандерів Стільки наплодила.*-) |
|
|||
|
|||
![]()
но вам этого не понять.....__________НАТАААА!!!! так у них же Бандера тока на уме...совсем с глузду съехали....:'(
|
|
||||
|
||||
![]()
не пам"ятає радянських часів? трошки підкину інформації:-----я даж читать не стала,про Ваши фобии,для меня это время было и прошло) Детство,счастливое детство) фсе,проехали...Тут Романыч круче отжигает
|
||||
|
||||
![]()
Та видно, що і вас навчили добре ідолу бандері молитися.
я на Бандеру не молюся! але однобоко оцінювати ситуацію в Західній Україні (з точки зору бальшєвіків) яку совєти окупували на 20 років пізніше усієї України не терплю!!!
|
||||
|
||||
![]()
а уже тільки на пару тижнів давалась можливість відвідати батьківськухату та могили своїх рідних... а вже діточки цієї людини не їздили і неїздять туди!!! отакі і ви!!!
Вранье! От первого до последнего слова! Если сам выказывал стремление строиться - то и строился! Как же в этой стране были Солженицыны, Мандельштамы, Приставкины и проч.?
|
||||
|
||||
![]()
Якщо *ви * хочете * *мене * *понервувати...вам * це * *не * *вдасться...просто ... * *ви * *для * *мене * * дуже * *далекі... * * *вы * кстати * *кругом * *чужие... * средм * своих * * тоже...
|
||||
|
||||
![]()
Якщо *ви * хочете * *мене * *понервувати...вам * це * *не * *вдасться...просто ... * *ви * *для * *мене * * дуже * *далекі... * * *вы * кстати * *кругом * *чужие... * средм * своих * * тоже...
Сегодня 14:30 -----------Боже упаси,нервы надо беречь!!!!!!!! Конечно далекие! За то Степка 30 км(H) (v) лесом-полем-лесом и там? Хотя какие леса....за так у Угорщину повивезли...эх..
|
||||
|
||||
![]()
Ну вот сплошь и рядом аналитики.Прям таки свои среди чужих.
|
|||
|
|||
![]()
вы * кстати * *кругом * *чужие... * средм * своих * * тоже...
Сегодня 14:30 ------------------------------------------------------------------------------ О, великий пророк, как ты мудр!(fr) |
|
|||
|
|||
![]()
вы * кстати * *кругом * *чужие... * средм * своих * * тоже...
Сегодня 14:30 ------------------------------------------------------------------------------ Дівчата, так вас, шо, Роман Шпелик к нам заслав?:-O |
|
||||
|
||||
![]()
Владимир, он нас вАщето послал, а не заслал
|
||||
|
||||
![]()
....и блондинки дуры и черная челка далеко не признак ума
|
|||
|
|||
![]()
мдя...по цвету волос будем ум определять?
|
|
||||
|
||||
![]()
Прравильно,сколько можно размеры черепов мерять.
|
|||
|
|||
![]()
Владимир, он нас вАщето послал, а не заслал
Сегодня 14:40 ---------------------------------------------------------------------- А оне, Эуропейцы усе такие кулитурныи! Эт вам не хухры-мухры. |
|
|||
|
|||
![]()
не ну вы тут устроили!!!! не надоело? а как же винцо малиновое...а вот после дождя грибов будет
|
|
||||
|
||||
![]()
погнали пить вино! действительно..........
|
||||
|
||||
![]()
Бэндики не пьют малиновое вино,только бурячиху и закусывают не грибами а украденным у местного населения салом.Мушшыны!!!