![]() |
|
|
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
||||
|
||||
![]()
...а як дійсно перепливе, тоді, мабуть, усі разом будемо радіти!
|
||||
|
||||
![]()
В 2004 також раділи за ЗЕКА і що з того вийшло ??? Програв ваш проффесор і тепер програє !
|
||||
|
||||
![]()
Тут проблема, до речі, не в тому, що Янукович програє. Це вже, можна сказати, усталений факт. Проблема в тому, що він НЕ РОЗУМІЄ що програє і тому сприйме свій програш як маніпуляцію голосами та може почати бучу. Одне радує - отой народ. що за нього, крім ото потриндіти в інеті та поплюватись на опонента ( не всі), на більш героїчні вчинки не здатен. На щастя.
|
||||
|
||||
![]()
У них целая семья актёров, а Людмила какую речь толканула,-это же шедевр :-D ...вот будет первая леди у нас .... круто( не дай бог)(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
|
||||
|
||||
![]()
А сейчас у нас ..ну просто супер -баба ....ой ...леди:-$ ..В постели ..ох как нашептывает диоксиновому ..что и как делать ..ведь хозяева ЦУ дают..;-)
|
||||
|
||||
![]()
Сергей ты свечку держал?
Смешно.;-) :-D ;-) :-D ;-) :-D Ты просто завидуешь что не по рылу каравай.
|
||||
|
||||
![]()
А хтось з отих що рвав там дупу може сказати, що зробив неправильний вибір і хай би краще був Янукович президентом?
Щось сумніваюсь...
|
||||
|
||||
![]()
ВФЯ Сказал что он когда стоял в Храме в Киево-Печерской-Лавре.
На одну минуту ему открылся дар предвиденья,он увидел Украину в ужастном состояниии,всю в развалинах. А ТЕПЕРЬ ПО ТЕМЕ. Какое будущее. А вот вам будущее,если президентом Украины станет янык.Он же предвидел это.
|
||||
|
||||
![]()
А хтось з отих що рвав там дупу може сказати, що зробив неправильний вибір і хай би краще був Янукович президентом?
Щось сумніваюсь... Я не жалкую що був на Майдані,і якщоб зараз булаб така ситуація,чи яник чи ющ,звісно я голосував проти яника.
|
||||
|
||||
![]()
Кучмий ..это для тебя Катя каравай...а у меня своя жинка есть ... а про лежко ...учись читать между строк ..ты же не женщина ...(надеюсь ) Женская логика ..Том 2..знаешь этот анекдот?;-)
|
||||
|
||||
![]()
..вот и будем противостоять ..ты за Юща ..я за Яныка ..Так о каком единстве на Украине может идти речь ..Так и до вил недалеко...
|
||||
|
||||
![]()
Це просто і в слідуючому році буде показово - бо хто б не вийшов в другий тур проти Януковича, він буде просто таки приречений на перемогу.
Така вже реальність в цій країні. Не так за як проти.
|
||||
|
||||
![]()
Краще Катя чим люда,я коли перший раз її побачив,як вона виступала,наколотые апельсины,я подумав що то Сердючка почала підтримувати яника,коли розгледів та то якесь не дорозуміня,не виразна людина.
|
||||
|
||||
![]()
Евген а мы что выбираем леди или Призидента?:-D
|
||||
|
||||
![]()
Так и до вил недалеко...
Особливо якщо за вила будуть платити по 100 грн за добу Інакше я щось дуже таки сумніваюсь що можна бути назбирати отих вилоносців в країні.
|
||||
|
||||
![]()
Так и до вил недалеко...
Та вила вже стоять,і ждуть свого часу. А ще є кулемети.
|
||||
|
||||
![]()
Вот ..Виктор ..ты и подтверждаешь ..что наш народ продажный а не сознательный..*-)
|
||||
|
||||
![]()
Євгене, я розумію, що не ви почали про жінок. Але- хіба той Янукович особисто винен, що йому ото бог таке щастя послав? Да і крім того, перенервувала жінка, ну, вирвалось, як про мене, якось по дитячому тикати тьтці що дурницю ляпнула. Ну з ким не буває то? Вона ж не балотується в глави держави.
|
||||
|
||||
![]()
Два сапога пара
|
||||
|
||||
![]()
Евген а мы что выбираем леди или Призидента?:-D
Звичайно президентшу. ЮВТ(L) (v) (L) (v) (L) (v) (L) (v) (L) (v) (L) (v) (L) (v) (L) (v) (L)