![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ну вот и спросите Ратушняка, Тимошенко и Луценко - зачем они эту тему подняли. Довели ситуацию до абсурда, и теперь появиление информации о том, что дедушка Юли носил фамилию Капительман не вызовет никакого интереса. Т.е. всего-то - упреждающий удар.
|
|
|||
|
|||
![]()
Многие у нас не любят евреев, это факт.
|
|
||||
|
||||
![]()
Пусть будет евреем. Что от этого меняется?
|
|||
|
|||
![]()
А якби і єврей то що це вам дає?
|
|
||||
|
||||
![]()
ну даёт нам знание того, что он еврей)
|
|||
|
|||
![]()
І .... ?:-D
|
|
|||
|
|||
![]()
І .... ?:-D
|
|
|||
|
|||
![]()
То Яценюк не Єврей?
Тоді він ЖИД. |
|
||||
|
||||
![]()
А мені подобається як етнічні українці обирають собі Президента. :-D
Якщо обирати між : 1. Єнакієвським білорусом 2. Арменською єврейкою 3. Та чернівецьким євреєм То відверто кажучи останій ближче всіх до України. Хоча й теж барабан.
|
|||
|
|||
![]()
А хоружівський українець:-D
|
|
||||
|
||||
![]()
Прошу вибачення.
2. Вірменська єврейка. :-D
|
||||
|
||||
![]()
"А хоружівський українець:-D"
Як не парадоксально, але лише він може гарантувати збереження в країні політичної конкуренції та розвиток національної ідентичності. Всім іншим , перше - на потрібно, друге - лякає.
|
||||
|
||||
![]()
Перш за все Яценюк - освідчена розумна людина. Поважає Україну. І це головне
|
||||
|
||||
![]()
Яценюк - так.
Але де зрозуміла програма. Я може ще й повірю, що країну врятують нова індустріалізація, продуктивне село, освічені люди і боєздатнна армія. *Але хто дасть відповідь ЯК вони це зроблять. І ще питання . А хто зним? Де команда? Мене навіть не цікавить чиї гроші? Просто ХТО ці освічені люди які прийдуть рятувати Україну?
|
|||
|
|||
![]()
Ця "команда" - перш за все хитро-зроблені йудеї, по друге пристосуванці гої, які ніколи в житті нічого корисного не робили і лише "колебались с генеральной линией партии"
|
|
|||
|
|||
![]()
Не, а жаль что он не еврей...
Не евреям мало что удается в этой стране... |
|
||||
|
||||
![]()
“ Біда України у тому, що нею керують ті, кому вона не потрібна”. М.Грушевський
|
||||
|
||||
![]()
"Ця "команда" - перш за все хитро-зроблені йудеї, по друге пристосуванцігої, які ніколи в житті нічого корисного не робили і лише "колебались сгенеральной линией партии"
Хай вони будуть і африканери, лишень бо нормальні люди. А не такі як Лозинський, якого лідерка особисто до списку вставила.
|
||||
|
||||
![]()
Виктор, я с вами полностью согласен.
|
||||
|
||||
![]()
Хочется, чтобы страной управлял адекватный, порядочный человек!
|