![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Юлія що зробила для країни? Починати з 1999 року чи даний час?
|
||||
|
||||
![]()
1. Заборонила бартарні схеми розрахунку та повернула людям зарплати та пенсії в 1999 році.
2. Ввела контрабанду- стоп, який сь час працювала. 3. Ввели доплату при народженні дитини 4. Повернула по 1000 грн вкладникам. 5. Підвищили зарплати та пенсії з 2004 року в 2,7 раза. Продовжувати?
|
||||
|
||||
![]()
5. Не співала по стадіонах, не цитувала Ахметову та не танцювала гопака.
Це вже плюс, в "атлічіє ат нєкатарих"
|
||||
|
||||
![]()
яка хоч щось намагалася зробити в цій країні.
Це Ви сер"йозно?Щось я не помічаю її дій, взагалі, як настала криза, так і сидимо в ній по самі вуха, тай ще коли з відти віліземо -не відомо.
|
||||
|
||||
![]()
Ваші батьки пенсії не отримують чи то в вас в квартирі світло відключили?
|
|||
|
|||
![]()
Юлька конечно и стерва и курва. Воровка, предпримичивая, энергичная, хитрая, жестская, беспринципная, лживая, умеющая вешать лапшу на уши, решившая преуспеть в жизни, умеющая дружить и предавать, прошедшая в жизни огонь, воду и медные трубы. Все эти качества говорят о ней как о человеке смелом, энергичном и предприимчивом, ради которого можно рискнуть. Кроме того с ней можно иметь дело. В отличии от остальной ботанико-седалищно-уголовной шушеры, которая либо пока себя не смогла проявить почему-то, либо уже проявила себя как пустое место.
Главная опасность для Украины в случае ее прихода к власти - пан или пропал. Среднего не будет. Править будет твердой рукой. Количество демократии и свобод уменьшится, беспредел тоже. |
|
|||
|
|||
![]()
Уточнюю-невже хтось таки щиро вважає, що якщо робітнику таможні платитизарплату в 200 тис доларів в день. він перестане брати хабарі?
Сьогодні 16:0 --------------------------------------------------------------- Людині дай 300 все рівно буде брати хабар.якщо є така можливість.Заборони ввіз такоі продукціі і хабарів не буде .Або обмеж ввіз .На початках таможня плакала .свій товаровиробник потроху почав вірити і підніматись.Хай помалу но почав.Тепер народ розчарувався у всьому.Малому бізнесу так відкритому і чесному перекрили дихання.Така Польша живе на дотаціях і в с/г працюють чудово.Правда при вступі в ЄС є певні обмеження на виробництво продукціі але це не вплинуло суттєво на рівень життя |
|
|||
|
|||
![]()
Лариса ! Анекдот --бежит обезьяна полесу и орет --кризис ,кризис !!!! Встречает волка и опять орет . Волк ,ошарашенный , --какой кризис --как ел козлов так и ем ,и побежал . Обезьяна опять бежит и орет ,встречает Лису --Кризис ,кризис . Лиса-какой Кризис ,как ела кур так и ем ,побежала обезьяна дальше по лесу --Кризис ,кризис ,кризис . Потом резко останавливает и у себя спрашивает ---Какой кризис ? Как бегала с голой жопой так и бегаю . Вопрос --а вы пробовали работать ? А зарабатывать ?
|
|
||||
|
||||
![]()
От не можу зрозуміти, навіщо ЮВТ взагалі президенство?Амбіції?Чи може вона щось комусьвідробляє, чи може її хтось примушує??Ну не розумію НАВІЩО????
Але знаю і відчуваю, що президент з неї буде нікудишній.
|
||||
|
||||
![]()
Віктор Кондратюк, я бачу ,ви майстер по анікдотам, так от я саме і роблю, вірніше , робила до кризи, а зараз роботи немає.Чи ви живете на марсі?
|
||||
|
||||
![]()
Малому бізнесу так відкритому і чесному перекрили дихання.
Мирославе. про "відкритість та чесність" малого бізнесу ви мені не росказуйте,харе?: Ото саме малий бізнес і тримається на безмитовому ввозі з-за кордону. А про перекрити- то колись ми вже мали перекриті кордони, "Жєлєзний занавєс" називалось.Ви хоче в ті часи знову? Ніколи наш чоловік не буде платити податки в повному обзязі, бо вже так повелося і він так звик. То є , як кажуть, об"єктивна реальність, яку побороти неможливо. Бо інакше піде в тінь і буде там волати як його задавили.
|
||||
|
||||
![]()
Ларисо, а ви на державному підприємстві працювали?
|
||||
|
||||
![]()
Ні, комерційне виробництво.
|
|||
|
|||
![]()
Лариса ! Простой способ --все Виагры , золотые коньки и прочее --основано на вытяжке из семян тыквы --гарбуза . Вы знаете по статистике --после 35 лет более половины мужчин в мире страдает половыми растройствами и что бы решить свои проблеммы платят любые деньги . Лариса реклама --гарбузы --огород --рынок --деньги обеспечены . Лариса ! Есть очень много честных способов отъема денег у граждан .Думайте и работайте .и поднимайте честно заработанные деньги .
|
|
|||
|
|||
![]()
Лариса ! Простой способ --все Виагры , золотые коньки и прочее --основано на вытяжке из семян тыквы --гарбуза . Вы знаете по статистике --после 35 лет более половины мужчин в мире страдает половыми растройствами и что бы решить свои проблеммы платят любые деньги . Лариса реклама --гарбузы --огород --рынок --деньги обеспечены . Лариса ! Есть очень много честных способов отъема денег у граждан .Думайте и работайте .и поднимайте честно заработанные деньги .
|
|
||||
|
||||
![]()
Ви в курсі, що в статуті комерційного виробництва записано, що воно на свій страх і ризик займається таким видом діяльності і саме відповідає за результати своєї праці?
Я не маю на увазі, що ото вони такі сволочі. просто в даних умовах не змогли працювати ефективно не скорочуючи персонал- але це. на мою думку. не значить що уряд несе відповідальність за їх несуразність- те підприємство знало на що йшло коли починало свою роботу з самого початку.
|
||||
|
||||
![]()
Як це не смішно звучить, але по своїм внутрішнім забов"язанням уряд заборгованості не має. І не важливо яким шляхом. Пенсії та зарплати бюджетним та державним підприємствам платяться вчасно та в повному передбаченому обсязі.
Не хвалю Тимошенко, просто маю таку підозру, що, якщо був хтось інший, вже давно забули би ото що таке взагалі гроші, але свято вірили би в мужність свого вождя та в те. що в цей нелегкий для країни час він не тільки гарно співає, а навіть рахує більш ніж до двух відсидок.
|
||||
|
||||
![]()
Хіба тут справа тільки в мені???Міліони українців зараз гулчють, не тому що не хочуть робити, а тому,що чекають коли криза закінчиться, бо кожний фахівець своєї справи, а ви тут про якісь гарбузи-смішно, аж плакати хочеться*-)
|
||||
|
||||
![]()
гулчють-гуляють
|
|||
|
|||
![]()
. А про перекрити- то колись ми вже мали перекриті кордони, "Жєлєзний занавєс" називалось.Ви хоче в ті часи знову?
------------------------------------------------------------------- Тут Ви мене не так зрозуміли.ВВіз мяса можна обмежити?ВВіз цукру можна обмежити.Тим більше що дана продукція не дуже якісна в харчовому плані.Давайте розмірковувуати так.Якщо яблучний концентрат вивозять за кордон.там розбавляють і розфасовують.тоді ввозять в Украіну як соки іноземного виробництва ,про ціну не говоримо.то друге питання.Щось не розумію в тому логіки.Мясо ввозиться свинини яка вирощена на добавках.і пройшло термін .Наше виробництво стоіть.Нерентабильно кажуть.Да хрен то правда шо не рентабельно.Сам переконався шо рентабельно.Правильно .краще ніфіга не робити .купити зе кордоном непотріб .тут продати .Народ то хавати хоче.і буде купляти те що є і дешевше бо на більше грошей не вистачає. |