![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Шановна, а я Вам для лікнепу пораджу історичну книгу В.Скляренка "Володимир" та "Святослав". Прочитайте, просвітіться як жили прості люди в часи до хрещення Русі і після хрещення. Нічого не змінилося! Чому я маю вірити якомусь французькому пройдисвіту. І яким боком Зх.Україна була до всієї України?. Під поляками лежали придавлені і голів не піднімали. І називали поляки вас - бидлом. А на телебачення не потрібно допускати западенців. І повірте, незабаром поженуть всих вас ...мітлою. Моє шанування.
|
|||
|
|||
![]()
Татьяна Щербина
Під поляками лежали придавлені і голів не піднімали. І називали поляки вас - бидлом. Ну скажем так - з поляками час від часу воювали і, принаймні з ними себе не ототожнювали. Та й не все під поляками. В Австрійські імперії всі були однакові. А от Схід як ліг під москаля так до тепер піднятися не хоче. Дійсно - "не встанемо, мамо! Умрем, а не встанем!" |
|
||||
|
||||
![]()
Шановна..., то це, мабуть, я.
Моє *вам шануваннячко і від "бидла", що "треба мітлою гнати" вітаннячко. По-перше, ніяк не візьму втямки (видно по західноукраїнській тугодумості) до чого тут освіченість Святослава з Володимиром (а тим більше, дохрещенська Русь) до гетьманської України. Але то байка. Може то нова історія, скорочена (за Табачником). Боплан, можливо, й пройдисвіт (вам відніше ), але він був сучасником того, що описував і аж ніяк не мав з того ніякого зиску, а просто подоружуючи описував те, що бачив. Скляренко, таки , мабуть, з інших джерел втамовував свою спрагу. Не знаю, чому ви так перекинулись зі злістю на Західну Україну (мова ж бо йшла про Велику Україну). Але, до слова, скажу. У мене досі є зошит мої прабабусі (то було за Польщі). "Писанка для латинки" (прописи для латиниці) Дитина спочатку навчалася рідної мови і зошит для чужої все ж був підписаний українською.
|
||||
|
||||
![]()
Під поляком не було краще, але некричіть, що то совєти нам грамотність принесли. Хіба матюки, якими йдосі їхні тутешні апологети послуговуються
|
||||
|
||||
![]()
Галина, вы уже и в этой группе отличились. ! *Ай, молодца. Ну подкиньте ещё неискушенному народу ваших стишков. Так чтоб душа развернулась, а потом опять завернулась
|
||||
|
||||
![]()
Шановна, Ви читали бабусині "писанки...", та мабуть за ними і навчалися, а я читала і навчалася за "Кобзарем" Т.Г.Шевченка - мого земляка. Та й розмовляв в дитинстві він суржиком нашим, для вас таким огидним. А щодо того, що ми під москалями були, то краще бути молодшим братом "москалів", чим рабами у "Европи та Америки". Ви тоді працювали на роботі, а тепер горшки миєте за кордоном. Переважно зх.українці. А ще претеся на будівлі в таку ненависну вам Московщину.
|
||||
|
||||
![]()
Де ви бачили у моїх дописах ненависть?!
"Писанки" - це прописи, Тетяно. По них навчаються букви писати. Ви хоч думайте, що пишете. А Кобзаря я знала напам'ять ще до того, як розмовляти *навчилася. І читав мені його мій батько, який "бандерівцем" був. Горшків я не мию. Викладаю у школі і навчаю дітей поваги до усіх, якою б мовою чи суржиком той не говорив і на якому берегу Дніпра не жив. І коли ми запрошуємо дітей зі Сходу до нас гостити, то часто зустрічаюся із здивуваннями, що діти бачать зовсім не те, що у їхній уяві їм намалювали. (улюблений вами Табачник же сказав, що руки недавно навчилися мити). Може комусь і подобається статус молодшого брата та сподівання на милість старшого. А хтось не чекає і дбає про добробут родини. І їм ні європейські горшки, ні московська цегла не пахнуть. Щодо спілкування, то говоріть собі суржиком. Чи хтось має щось проти? Чому літературною мовою не повинні всі володіти? У вас же виходить)
|
||||
|
||||
![]()
Андрей, если вас так "зацепили" мои стихи, я вам ещё напишу, только в личку. Тема здесь не та.
И чем это я отличится успела? Случайно "попала" на неприятные мне высказывания. Считала возможным немножко подискутировать. Может и не стоило...
|
||||
|
||||
![]()
Ви розумна людина і я не хочу з Вами на ці теми спорити. Але вчителі, які вчили мене істинам, мою дитину навчають іншому. І як це можна зрозуміти? Змінили свої погляди? Але ж я, їх учениця не змінила. Я вважаю День Перемоги самим душевним святом! Я уклоняюсь ветеранам та загиблим радянським воїнам і ніколи не прийму "геройств" націоналістів. Проти своєї совісті ніколи не піду.І проти своїх переконань.
|
||||
|
||||
![]()
Тому що ви "бачили" узагальненого радянського воїна і такого ж націоналістичного через призму радянської пропаганди. А тут прості люди бачили набагато більше. Ви ніколи не задумовувались, що бандерівців ненавидять там, де вони ніколи не були, а пам'ятники ставлять і шану їм віддають там, де вони "звірствували"?
Я не збираюсяь вас переконувати в чомусь. Ви свою думку, як багато інших ніколи не зміните - радянська школа пропаганди була найкраща у світі і надзвичайно психологічно тонка. А про свято Перемоги... У нас одинаково шанують і тих і інших. І за святковим столом на їхню честь сидять одні поряд з іншими. Сказати , що обнімаються і цілуються не можу, що багато дискутуть і не пошепки - так. Але й не відкидують від влади такий почин і не хапаються за зброю чи стискають кулаки і навіть знаходять спільні теми. Адже війна нікому медом не була.
|
|||
|
|||
![]()
Я виріс там, пані Терпак, де бандерівці звірствували і де їх дуже багато людей ненавидить. Правда, зараз вони вже здебільшого бояться казати те, що думають. Підсумки голосувань в Верховну Раду і за президента, як правило, фальсифікуються.
|
|
||||
|
||||
![]()
Пане Олексію, ці люди вже нічого не бояться. Ви просто смішні речі виписуєте. *Розслабтесь! менше нкавденщини. все кануло в лєту, залишилась тільки *світла пам"ять про героїв!
|
|||
|
|||
![]()
Тому що ви "бачили" узагальненого радянського воїна і такого ж націоналістичного через призму радянської пропаганди. А тут прості люди бачили набагато більше. Ви ніколи не задумовувались, що бандерівців ненавидять там, де вони ніколи не були, а пам'ятники ставлять і шану їм віддають там, де вони "звірствували"?
Я не збираюсяь вас переконувати в чомусь. Ви свою думку, як багато інших ніколи не зміните - радянська школа пропаганди була найкраща у світі і надзвичайно психологічно тонка(Y) (Y) (Y) (F) |
|
||||
|
||||
![]()
Ви знаєте, щодо пропаганди... На початку буремних 90-х я змінила свою думку. Також думала, що нам брехали. Ех, молодість! Та з роками, коли порівняла життя країни в економічному, ідеологічному плані, та , власне, і життя своє і своїх друзів то зрозуміла, якою помилкою була та "незалежність". При такій, сучасній незалежності ,у наших дітей немає майбутнього. Країну розвалили саме націоналісти. Колотнеча пішла саме з Заходу. Не ображайтесь, але це правда. Я пам"ятаю себе ученицею. В ті часи Україна для мене була єдина. І ніякого Сходу і Заходу. Тепер гриземося як собаки . І у кожного своя правда. І свого сина я навчила любити Батьківщину його батьків.
|
||||
|
||||
![]()
УСІМ БЕЗМОВНИМ ПАТРІОТАМ ПРИСВ'ЯЧУЄТЬСЯ:
СЛОВО ПРО *ДЕРЖАВНІ МОВИ Споконвіку в держави, у нації Стало добрим законом, панове: Жить не може людина у Франції * І не знати французької мови. То вода для людини для спраглої, Джерело життєдайне, чудове. Жить не може людина у Англії * І не знати англійської мови. В кожній мові—квітіння конвалії, Гуркіт грому і гомін діброви. Жить не може людина в Італії * І не знать італійської мови. Із колиски до миті останньої * * Є в людей розуміння чудове: Жить не може людина в Іспанії * І не знати іспанської мови.
|
||||
|
||||
![]()
Щербина : незалежність була помилкою...... *
що ще можна сказати про позицію жіночки....
|
||||
|
||||
![]()
Так вже в небі розписали, що нам землю добру дали.
Ну і ваш Єрмак не спав, клапоть добрий захватав. Комі, мордви, чукчі, хани нині стали росіяни, чи від щастя, чи від крові, вірні царському орлові. А вкраїнці? Ну ніяк, не приймуть двоглавий знак. Бо не мікро- *ми й не мало-, не таке нас ще лякало. Наше плем'я твердо встало, наплодилося чимало Й гастербайтери були, часу княжої доби, Що на північ мандрували. Росіяни з них повстали.
|
||||
|
||||
![]()
А Ви, пардон, чоловік? У нас з усіма вами різні полюси, різні сприйняття. І ми ніколи не зрозуміємо один одного. Так що дуже і не старайтеся, а то надірветесь.
|
||||
|
||||
![]()
Под Россию или под Европу? Не пойти-ли бандерлогам откуда пришли в 39? Может провести референдум и досвиданье со своим туризмом?
|
|||
|
|||
![]()
Валентин Литвин
Под Россию или под Европу? Не пойти-ли бандерлогам откуда пришли в 39? Может провести референдум и досвиданье со своим туризмом? От прізвище наче б то українське, а так під ту Росію хочеться. Хоч на колінах, хоч на пузі, навіть мову предків занехаїть - лиш би під Росію, під москаля. А під Європу нам не треба. Ми і так в Європі. І були у ній завжди, поки "брати" зі Сходу залізним частоколом не відгородили. Тільки декому згадати проце треба. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
СТАРТУЕТ НОВЫЙ ПОЛИТИЧЕСКИЙ ПРОЕКТ... СТАНЕТ ЛИ ОН РЕАЛЬНЫМ КОНКУРЕНТОМ ПКРМ? | Андрей С | Молдова | 96 | 19.10.2010 23:41 |
Черновецкий с сегодняшнего дня резко поднял тарифы в Киеве | Кирил Гами | Политика в мире | 125 | 14.10.2010 14:12 |
"Срочно! Покушение на Януковича в Киеве!!!" | Олена Какэ | Политика в мире | 28 | 04.06.2010 20:24 |
Милиция в Киеве возводит баррикады | Олена Какэ | Политика в мире | 20 | 11.05.2010 17:23 |
БЕСПРЕДЕЛ! Прошу прочесть и рассказать другим о том, как (в Киеве) убили моего младшего брата. Пусть эта ТЕМА поможет другим избежать подобной участи... | Всеволод Таду | Политика в мире | 17 | 12.04.2010 10:47 |