![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
По оценкам самих жителей поддерживает его не более 1% населения....:-D :-D
Хто оцінював ? Де результати опитування .Якщо не має , то Ви серйозні речі почали підміняти базарною брехнею Якби Ви сказали . що почули це на базарі претензій би до Вас не було . А так я навіть і не знаю вважати це брехнею чи Вашою помилкою ?
|
||||
|
||||
![]()
По оценкам самих жителей поддерживает его не более 1% населения
Дуже було б дивно . якби його підтримували руські націоналісти , які забороняють українську мову . проводять лінговоцид українців і ще й намагаються в тюрьму за це посадити .
|
||||
|
||||
![]()
Александр Кашаев
профессиональный кляузник. При советах наверное строчил кляузы на бандеровцев Отак .Всі руські нацики і творці лінговоциду вилізли із своїх схронів і почали бруд в усі сторони метати ..
|
|||
|
|||
![]()
Ленінський районий суд міста Миколаїв виніс постанову згідно якої заборонив міському голові міста Миколаїв Володимиру Чайка виступати на будь якої мові крім державної
Причиною цього стало звернення в суд миколаєвського пенсіонера Анатолія Ільченко |
|
|||
|
|||
![]()
Ленінський районий суд міста Миколаїв виніс постанову згідно якої заборонив міському голові міста Миколаїв Володимиру Чайка виступати на будь якої мові крім державної
Причиною цього стало звернення в суд миколаєвського пенсіонера Анатолія Ільченко ================================================== ========= Вот так. Все украинские нацики и творцы лингвоцида, *вылезли из своих схронови начали грязь во все стороны метать... |
|
||||
|
||||
![]()
Ага, *то Вони тепер вирішили його за це в тюрьму посадити і пенсію не видавати
|
||||
|
||||
![]()
то Вони тепер вирішили його за це в тюрьму посадити і пенсію не видавати *
----------- Хорошая идея;-) Еще раньше писала, что провокатор он, которому просто нехрен делать. Я не удивлюсь, если окажется, что он одинокий пенсионер, ни жены, ни детей, ни внуков.
|
|||
|
|||
![]()
Кто его в тюрьму садит? Юра, что ты несешь?
|
|
||||
|
||||
![]()
От же хочете його розкритикувати то скажіть , що він вимагав щось таке , що не не має права вимагати за законом *і критикуйте .А якщо не має . то Ви ропочинаєте , як гірша частина "голубих " переходити на особистості .__________________________________Юра, а я еще тогда говорил, что задержан он был не за то, ЧТО требовал, а за то КАК требовал... Факт хулиганства был на лицо... И пофиг, на каком языке он хулиганил.... Кстати, если бы было признано ДВУЯЗЫЧИЕ, данный индивид не имел бы почвы для провокаций...
|
||||
|
||||
![]()
Еще раньше писала, что провокатор он, которому просто нехрен делать. Я не удивлюсь, если окажется, что он одинокий пенсионер, ни жены, ни детей, ни внуков
Класика від голубих - спочатку обіллэмо грязюкою , потім розкажемо який він поганий і грязний . потім не дамо пенсії , а ще краще посадимо в тюрьму .Вас досі не прийняли в ПР , тоді поспішайте *я думаю . що вони Вас там чекають . Цікаво - це лінгвоцид уже вирішили закінчувати і переходити до геноциду .?
|
||||
|
||||
![]()
А так я навіть і не знаю вважати це брехнею чи Вашою помилкою ?__________________________________Юра, считайте чем хотите... Все со слов тех же жителей, в той же программе... Кстати гораздо больше людей считают данного индивидуума больным психически, и, если честно, после кадров с его выступлениями, я готов к ним присоединиться... посему, сажать убогого не стоит... Проще отправить в клинику, как социально-опасного, склонного к насилию маньяка-писателя... Выдать ему бумагу, перья и конверты и пусть строчит.... В конце концов, это единственное, чему научился...
|
||||
|
||||
![]()
Юра, а я еще тогда говорил, что задержан он был не за то, ЧТО требовал, а за то КАК требовал... Факт хулиганства был на лицо... И пофиг, на каком языке он хулиганил....
Це його звинуватили в хуліганстві руські нацисти . він це оскаржив в суді . А от вимога його , і Ви погоджуєтесь , була абсолютно законна .А влада і адміністрація щоб не виконувати його законну вимогу звинуватила його в хуліганстві .Гітлер . до речі також так робив . навіть більше , він щей рейхстаг підпалював .
|
||||
|
||||
![]()
Все со слов тех же жителей, в той же программе... 13:17
Потрібно було зразу цей й написати , ніхто б до Вас претензій не було .
|
||||
|
||||
![]()
Кстати гораздо больше людей считают данного индивидуума больным психически, и, если честно, после кадров с его выступлениями
Сергій .Ну яка різниця ким його руські нацики вважають .? Це зовсім нічого не означає .Є закон і порядок і я думаю там розберуться .
|
|||
|
|||
![]()
Николаев город корабелов.
По версии Паньковецкого, Николаев город русских нациков. |
|
|||
|
|||
![]()
По версии Паньковецкого, Николаев город русских нациков.___________ а Львів - українських (H)
|
|
||||
|
||||
![]()
Є закон і порядок і я думаю там розберуться_____________________так уже и разобрались, Юра... Заплатит штраф и отработает на общественно-полезных работах за оскорбление судьи, которая его штрафовала... Так что, как видите, банальный ХУЛИГАН...:-( :-(
|
||||
|
||||
![]()
Николаев город корабелов.
По версии Паньковецкого, Николаев город русских нациков. Одне іншому не заважає .Тим паче . що саме там судили людину . за те що вона вимагала розмовляти з нею держ .мовою . Цікаво . а що за корабели там ? Памятаю , що Янекк говорив . шо труба там кораблебудуванню , руські якісь . чуркіни чи чурки . не памятаю , все розвалили .
|
||||
|
||||
![]()
а Львів - українських (H)
Думаю , що да .
|
||||
|
||||
![]()
Заплатит штраф и отработает на общественно-полезных работах за оскорбление судьи, которая его штрафовала... Так что, как видите, банальный ХУЛИГАН...:-( :-(
О то його за українську мову щей до громадських робіт засудили .Дають руські нацики . вже мабуть будут концлагеря відкривати .