![]() |
|
|
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
||||
|
||||
![]()
Hа відміну від шапошнікових, я маю добру роботу. *A шапошнікови через це можуть лише скаженіти, і на мене брехати.:-D
|
||||
|
||||
![]()
і ні, шапошніков, я не сподіваюся, що вибачишся, хоч я і привела тексти Законів Канди про геноцид в Україні - нема в тебе ні честі, ні совісті.
а ти продовжув брехти - лише це і можеш. *більше нічого тобі не залишається:-D
|
||||
|
||||
![]()
знаю, що знов позичиш в Сірка очі, і знов будеш переводити тему на щось інше
|
||||
|
||||
![]()
Леся Черниш
Hа відміну від шапошнікових, я маю добру роботу. *A шапошнікови через це можуть лише скаженіти, і на мене брехати.:-D Вчера 22:50 Леся пожалуйста расскажи нам откуда ты знаешь, кем Шапошников работает? Или это опять очередная твоя ложь?;-)
|
|||
|
|||
![]()
І *де *б *так *звана *ДІСЬПОРА так *могла *вільно *розвольняти *... *Тільки *тут *в *Україні..... ( *а *там на *ЧУЖБИНІ *права *голосу *у *них *немає---- *третій *сорт ...все *таки... *)
|
|
|||
|
|||
![]()
а ваші комуністи ввійдуть в історію лише як вбивці, і скільки би ви їх не обілювали, вбивцями залишаться. *
Леся, я не знаю чем *вбить тебе в голову, что воюем мы не за тоталитарний режим, а против вашего дебильного украинского национализма.----------------------------------------- Щановна *Наташо *а *ВИ що *бачите *між *ними *різницю..????? |
|
||||
|
||||
![]()
Александр Коваленко
І *де *б *так *звана *ДІСЬПОРА так *могла *вільно *розвольняти *... *Тільки *тут *в *Україні..... ( *а *там на *ЧУЖБИНІ *права *голосу *у *них *немає---- *третій *сорт ...все *таки... * Сьогодні 00:31 прошу, п. Коваленко, подробніше про те, яких прав ми не маємо в Канаді. *Ну і про різні "сорти" також, бо я, проживши тут 22.5 років нічого про це не знаю
|
||||
|
||||
![]()
Леся пожалуйста расскажи нам откуда ты знаешь, кем Шапошников работает? Или это опять очередная твоя ложь?
Сьогодні 00:26 шапошніков, лише підтверджуєш мій попередній пост: знаю, що знов позичиш в Сірка очі, і знов будеш переводити тему на щось інше Учора 23:00(Y) :-D
|
|||
|
|||
![]()
Наприклад, я вірю, що ріст економіки в Україні буде вищий, ніж вКанаді, і років за 20 і в Україні буде високий рівень життя. *Такожзнаю, що вдома "і стіни допомагають", через те і відраджую.
Лесю, Вашими устами і мед пити! Але, як там у класика : "свежо предание, но верится с трудом.." |
|
||||
|
||||
![]()
Читая "пламенные посты" нашей Лесюхи всё время хочу задать ей вопрос /но уверен что она на него не ответит/ - Леся, ты что не знаешь где билет на самолёт купить? Шо ... знаешь? Так покупай и приезжай назад в Украину, хватит так сильно любить её из-за океана.(ch)
|
||||
|
||||
![]()
всё время хочу задать ей вопрос /но уверен что она на него не ответит/ * Нет.Не ответит. Я у нее уже несколько раз спрашивал. Такие вопросы она игнорирует. А про коммуняк покричать,поплакаться-это она может.:-D
|
||||
|
||||
![]()
Да она как ЗОМБИ о коммуняках орёт как заведенная. Я ей уже два года не могу втолковать простую мысль о том, что к её любимым коммунякам не имею никакого отношения.(md)
|
||||
|
||||
![]()
Да ей по моему все равно. На мове не розмовляешь,бандеровцев не уважаешь,русских не считаешь врагами-значит комуняка:-D А может ее в Канаде комуняки достали,хотя не думаю,что их там много(ch)
|
||||
|
||||
![]()
Да хватит уже стращать о тяжелеой доле эмигрантов! Здесь, как и дома- кто на что учился! Люди разные и судьбы разные. Есть и бизнесмены на ягуарах, есть средний клас на тоетах, а есть и посудомойки. Людей ни кто не заставлял ехать, как говорится в ад! Пора научиться отвечать за свои поступки. Здесть хорошо смогли себя реализовать те, кто трезво отдавал себе отчет о том, что *делает, когда уезжал. Кто готов был не просто приехать и сесть на социал или пойти мыть туалеты, а чего то добиться.
|
|||
|
|||
![]()
Леся, для влаштування за границею , в ЖКГ мені видали справку що я *найкращий і найсильніший .... Тепер мене люба Канада прийме . *Ждіть !...
|
|
||||
|
||||
![]()
Леся Черниш,чого ти така зла на весь бiлий свiт??? Я на рiзних форумах читав пости, написанi тобою,це просто жах.Про шингура нiчого писати небуду,воно просто хворе i дебiльне,а тобi шо не хвата в життi?ти була замiжня,чи нi? бо таке враження, шо тебе не до....ли,i дуже сильно.
Тараненко - попередження
|
||||
|
||||
![]()
Все, Шапошніков, час вийшов. Тобі попередження за наклеп на Лесю Черниш. На рахунок того, ким вона працює (щоб ти нарешті перестав постійно брехати) - Леся працює викладачем в коледжі. Я з нею зустрічався в реалі і можу це підтвердити.
|
||||
|
||||
![]()
Предъяви документ. Иначе это ваши с Леськой фантазии.
|
||||
|
||||
![]()
Який документ? Ти на документ, де чорним-по-білому написано про геноцид, казав, що його нема. Про що з тобою можна говорити, якщо ти заперечуєш очевидне? Пред"яви документ, що Леся працює посудомийкою, а не пред"явиш, отримаєш уже третє попекредження за наклеп. Як тобі такий розклад?
|
||||
|
||||
![]()
Полищук, докажи, что она имеет работу. Всё остальное только слова.