![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
бидло то твого тата діти.... з древньогрецької...|-) |-) |-)
|
|||
|
|||
![]()
Віктор, якщо ви думаєте, що можете ставити себе на рівень польського пана, то помиляєтеся.
А у відповідь вам нічого не скажу, бо маю шляхетне виховання, якому вас на жаль батьки не навчили. Спілкуєтеся ви на рівні солдатської стройбатівської курилки. |
|
|||
|
|||
![]()
Олег, ну ладно, клищ - тупой, не понял смысла. Так он и не хотел понять. Но ведь ты стараешся на интеллектуала, так к чему лишние вопросы? Для устойчивости среди своих? Заметь, не сказал банлдерлогов... Да? молодец? Оценишь, если поймешь!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Банников ты позор России !!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Заметь, не сказал банлдерлогов..
Ще одне незнайоме слово. :-( Та ви так не хвилюйтеся, товаришу полковник... Все буде гаразд! :-D |
|
|||
|
|||
![]()
Анатолій, він вважає, що герой, с шашкою та на білому коні... як польський пан скаче рубати хлопське бидло...
|
|
||||
|
||||
![]()
банніков(з маленької букви пишу навмисно)повірте що для вас я можу знайти досить багато "хороших" слів але майже всі на цьму форумі і так розуміють що ви з себе представляєте.А бидлом в наш час на західній Україні зокрема у Рівному називають невихованих людей,думаю Олег це підтвердить.Так що виходить що це саме про вас!
|
|||
|
|||
![]()
Олег, писал до Вас, считая умнее. А Вы такое же быдло - быдляяяяячее. Так еще и с притензиями. Только притензии, узко направленные. Ну Бог Вам .....
|
|
|||
|
|||
![]()
Да, Виктор, Вы в натуре , отличились.. дискредитировали высокое звание.. как бы не лишили , даром, что в запасе..
|
|
||||
|
||||
![]()
Перепрошую!Це може підтвердити Микола Кліщ,адже він здаєтся також з Рівного!
|
|||
|
|||
![]()
Віктор, ви якісь геть неадекватний. Весь час тикали мені та бидлячили, а коли остаточно визнали за мною статус бидла у кубі - то стали викати. Якось дивно, як на мене.
А Сашко правий, хоч я і не з Зах.України, але так називають ну дуже невихованих людей. |
|
|||
|
|||
![]()
Послушайте Саша, пишу с большой буквы, так, как воспитан.
А насчет определения БЫДЛО, не ко мне притензии.Читайте историю Украины. А что так зацепило, и только вас двоих, то наверное так оно и есть. С сим позвольте откланяться. Между прочим в "употреблении". Меня обвиняли незаслуженно. Уже давненько не употреблямс.... Чего и вам желаю. С уважением В. Банников. |
|
||||
|
||||
![]()
і вам не хворіти таваріщ єфрейтор|-) |-) |-) |-) |-) |-)
|
||||
|
||||
![]()
ганьбите імя славного українського воротаря....
|
||||
|
||||
![]()
<FONT style="BACKGROUND-COLOR: #e7e7e7">Заспокойтеся!Не хвилюйтесь!Ви хвилюєтесь і все плутаєте,адже в вживанні не я вас обвинувачував(та напевно це щира правда)Алише нас у двох,томущо настутлише троє!Зрозуміла думаю невихована людина(бидло)
|
||||
|
||||
![]()
єфрейтор СРУЛЬ
|
|||
|
|||
![]()
Цікавий типаж. Вів себе як останнє хамло, а пішов нібито як людина, навіть розшаркався... Шкода його... армія дає про себе взнаки. :-( Але нехай йде з Богом, може проспиться соромно буде, що з людьми сварився...
|
|
||||
|
||||
![]()
Я недумаю,що стане йому соромно!
|
||||
|
||||
![]()
таким небуває соромно... там контузія конкретна.... і ше якась енцефалопатія печінкова....(sr)
|
|||
|
|||
![]()
БАНДЕРА НАШ ГЕРОЙ !!!
|