![]() |
|
|
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
||||
|
||||
![]()
Найбільше проблемами України переймаються чомусь мешканці Росії,ніби своїх проблем їм замало.___________________Ну почему же? Еще мультов из Гондураса очень беспокоит Украина... Вроде этим латиносам своих проблем мало...;-)
|
|||
|
|||
![]()
Найбільше проблемами України переймаються чомусь мешканці Росії,ніби своїх проблем їм замало.___________________Ну почему же? Еще мультов из Гондураса очень беспокоит Украина... Вроде этим латиносам своих проблем мало...;-)___________________________________А что, в Гонурасе есть такие имена? :-D :-D :-D
|
|
||||
|
||||
![]()
Эт точно... Не рецидивист... РЕЗИДЕНТ...
а нинішній президент рецидивіст-резидент:-D
|
|||
|
|||
![]()
Эт точно... Не рецидивист... РЕЗИДЕНТ...
а нинішній президент рецидивіст-резидент:-D __________________________________________ И от этого факта "жить становится лучше, жизнь становится веселей"!!! Так? |
|
|||
|
|||
![]()
Ну так деяких немультів тільки те і цікавить,як Україну здати москалям,та й подорожче,в той час як росіяни-патріоти піднімаються на боротьбу з нквдшно-гбшним режимом.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ви би,пан Коломийченко,щось по темі сказанули б,а то на особистості переходите.Адміну якось не пасує.Чи Вам за ПР та Кремль "АбиднА"?;-)
|
|
|||
|
|||
![]()
Андрiй! Так что не пишешь мне ничего в личку?.....Злякався? Не боись, не обижу.....:-D
|
|
||||
|
||||
![]()
И от этого факта "жить становится лучше, жизнь становится веселей
Так Геннадий, наш премєр Азаров вже це помітив, тільки не уточнив кому саме стало жить лучше:-D
|
|||
|
|||
![]()
Чи Вам за ПР та Кремль "АбиднА"?;-) ..................Абідна шо *на...ли як останніх фраєрів з Привоза.:-D :-D :-D
|
|
|||
|
|||
![]()
Піду я святкувати,все ж Архістратига Михаїла сьогодні.Маєте час,пане Коломийченко,порахувати до 3.000,аби заспокоїтись.Можете і до 5.000.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ти все зрозумів,"Геша"?;-) (v)
|
|
|||
|
|||
![]()
И от этого факта "жить становится лучше, жизнь становится веселей
Так Геннадий, наш премєр Азаров вже це помітив, тільки не уточнив кому саме стало жить лучше:-D ___________________________________Ну я не Азаров? Хотя....меня тут уже некие деятели с И.Гуляевым в "близняшки" записать тужатся.....но правда у них это не получается....:-D |
|
|||
|
|||
![]()
Андрiй! Ответить тебе в личку не получается....ты весь закрытый.....Да и не собираюсь....Ты ничем меня не удивил.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Піду я святкувати,все ж Архістратига Михаїла сьогодні.Маєте час,пане Коломийченко,порахувати до 3.000,аби заспокоїтись.Можете і до 5.000._________________Как я нуждаюсь в твоих советах, латинос... Если б ты знал... Пойди и правда водки попей...
|
|||
|
|||
![]()
Ти все зрозумів,"Геша"?;-) (v) _____Про тебя, "Игорёша" - ДА!
|
|
|||
|
|||
![]()
От бачите,як людина з українським нібито призвищем уявляє собі святкування.Чисто по-москальськи-"водки попей".Інакше він не вміє.Жаль мені його дітей,дай Боже їм здоров'я.
|
|
||||
|
||||
![]()
Геннадий, я не казав, що ви Азаров, наш Азаров унікальний, такого більше ніде нема*-)
|
||||
|
||||
![]()
А СКОКА СЕЙЧАС НА УКРАИНЕ ПРОЕЗД ?
|
|||
|
|||
![]()
Геннадий, я не казав, що ви Азаров, наш Азаров унікальний, такого більше ніде нема*-) __________________ А что Тарас! Его (Азарова) уникальность правда уникальеа? Я полагал, что и прежние "властители" были тоже "феноменами"...и в этом они все не уникальны....
|
|
||||
|
||||
![]()
в середньому 2 гривні