![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
ХИТРЫЙ БАНДЕРА СО ТОВАРИЩИ СВОИМИ СИЛЬНЫМИ МЫШЦАМИ СФИНКРА ЛОВИЛИ ФАШИСТОВ ЗА ПОЛОВЫЕ ЧЛЕНЫ И НАТИРАЛИ НА ИХ ГОЛОВКАХ МОЗОЛИ. ФАШИСТЫ, ПОСЛЕ ТАКОГО КОВАРНОГО НАПЕДЕНИЯ НЕ МОГЛИ ХОДИТЬ В АТАКУ. * * * * * * * * * *Почлося*-) Блінов сів на свого любімага голубога канька.....
|
||||
|
||||
![]()
не ну если вы ему заказали курумплі (картошка) фри, то тут и китаец не разберет
|
||||
|
||||
![]()
не ну если вы ему заказали курумплі (картошка) фри, то тут и китаец не разберет * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Слово курумплі сьогодні почув вперше, так як і ви. Так що робити з одеським офіціантом?
|
|||
|
|||
![]()
О курумплі я тоже впервые слышу:-O
|
|
|||
|
|||
![]()
А ТО НЕКОТОРЫХ ПРИХОДИТЬСЯ ВЫВОЗИТЬ В СПЕЦИАЛЬНЫЕ РЕЗЕРВАЦИИ, ПО ТИПУ ЛЕПРОЗОРИЕВ. ДЛЯ ЭТОГО ДАЖЕ ЦЕЛУЮ ПОЛОВИНУ СЕВЕРО-АМЕРИКАНСКОГО МАТЕРИКА ОТВЕЛИ. * * * * * *Ти здатен ненавидіти ЦІЛУ ПОЛОВИНУ МАТЕРИКА, на якому ніколи в житті не був?:-O Круто...
У МЕНЯ НЕТ ПРЕТЕНЗИЙ К МАТЕРИКУ. Я ЕГО, НАВЕРНО, ДАЖЕ ЛЮБЛЮ... Я НАПИСАЛ, ЧТО ТАМ РЕЗЕРВАЦИИ ОРГАНИЗОВАНЫ ДЛЯ НЕИЗЛЕЧИМЫХ БАНДЕРОПИТЕКОВ. |
|
|||
|
|||
![]()
Слово курумплі сьогодні почув вперше, так як і ви. Так що робити з одеським офіціантом?
__________________________________________________ ________ Я не в первые слышу это слово. |
|
|||
|
|||
![]()
Игорёк,выходите из водички ,вы явно перегрелись на южном солнышке ..бредите(ch)
|
|
|||
|
|||
![]()
НАТУСЯ, А ВЫ ЧЕГО ЗА ЧЕЛЮСТЬ ДЕРЖИТЕСЬ ТАК ДОЛГО? ОТ УЛЫБКИ ТРЕСНУЛА ГУБА?
|
|
|||
|
|||
![]()
Бу-га-га(fr) Вибачте, не втримався. Ви не знали, що посилатися на вікіпедію у важливих питаннях на форумах не прийнято? Я зараз напишу у вікіпедії, що Янукович насправді Фідель Кастро. Повірите? А краще підіть на українську вікіпедію. там про УПА написано зовсім інше.
________________________________________________ Прокашлялись? Отлично! Так и говорите: "Ссылаться на русскую википедию на форумах не принято, потому, что я считаю, в русской википедии - ложь. Принято ссылаться на украинскую википедию, т.к. там правда." |
|
|||
|
|||
![]()
Игорёк,вами любуюсь(ch)
|
|
|||
|
|||
![]()
Це як впісні пайоцца: * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Шо же ты хочешь от больного сознания? В детстве в голову вбили гвозде люди добрые. В школе в уши и в рот клизму поставили, ох получил я полезные нужные знания. А просто я живу на улце Ленина и меня зарубает время от времени.... ну і так далі
__________________________________________________ ________ А вас не смущает тот факт, что запоминать слова из дебильных песен свойственно только дебилам? |
|
|||
|
|||
![]()
Положим Закарпатье - большое исключение на западе Украины... В составе Польши не было, население позиционирует себя не украинцами а русинами, разговаривать нужно либо на русском, либо на местном диалекте, литературный украинский не воспринимается
----------------------------------------------------------------------------------- Коломійченко... Хочу провести ВАМ невеличкий "лікбез" щодо Закарпаття (так як я знаю цей регіон краще від вас). Під Польщею воно справді не перебувало... але перебувало під Чехословаччиною та Угорщиною... Церкви там справді переважно православні... Розмовляють там на різних діалектах: частина - на лемківському, частина - на українсько-словацбко-угорському суржику (який і я розумію з великими труднощами). А от що там не "воспрінімают" українську мову... це така ж фігня, як і те, що у Львові продавець не продає щось там комусь через російську мову. |
|
|||
|
|||
![]()
Тепер щодо "русинства"... Це явище такого ж порядку, як і "малороси" у східних регіонах України. У Канаді є професор Магочі, який доводить, що закарпатські "русини" - це окрема нація, а русинська мова (суміш російської, української та лемківського діалекту) - це їх національна мова... Цим обгрунтовується місцевий закарпатський сепаратизм, спалахи якого дивним чином збігаються із черговими виборами др парламенту чи президента... Жодна держава Європи не визнала Русинів та їх мови... за вийнятком Словаччини.... (це тема окремої розмови)... Зрештою, "русинами" на Закарпатті визнають себе не аж так багато людей... переважна більшість вважають себе українцями... В 1939р. на території Закарпатської україни було проголошено Українську державу - Підкарпатську Січ на чолі з А.Волошином... Але українська державнісь була жорстоко придушена угорським профашистським урядом...а А.Волошина було інтерновано... а згодом знищено....
|
|
|||
|
|||
![]()
И ВАНЬКА ТОЖЕ ЗА АРБУЗАМИ УБЕГ? ЛИШЬ-БЫ НЕ ОБОСАЛЛСЯ В КРЫИВКЕ.
-------------------------------------------------------------------------------- Блінов... я розумію... якщо тебе "поімєлі" в ліфті (про що ти, фактично, сам признався "давєчє"), то від цього може психіка порушитись... і навіть "криша поїхати"... Може тобі знайти анонімного психолога... щоб провів з тобою декілька сеансів ... авось полєгшає... Якщо є проблема ... звертайся... не соромся... З ким не буває.... |
|
|||
|
|||
![]()
ВАНЯ. У ТЕБЯ НАВЯЗЧИВОЕ СОСТОЯНИЕ. Я ПИСАЛ, ЧТО ЕСЛИ НАТАШУ "ВЫЕБУТ В ЛИФТЕ И УБЪЮТ..." ТЫ ЧТО-ТО ПЕРЕСТАЕШЬ МНЕ НРАВИТЬСЯ. СХОДИ * САМ К ДОКТОРУ. МОИ СЛОВА, ВИДИМО ПРОИЗВЕЛИ НА ТЕБЯ СИЛЬНЕЙШЕЕ ВПЕЧАТЛЕНИЕ.
|
|
||||
|
||||
![]()
В качестве отдельного народа русинов признали все страны, где они проживают: Польша, Словакия, Чехия, Венгрия, Румыния, Сербия, Хорватия, *...
clipnews.info/newstopic.htm?id=16832
|
|||
|
|||
![]()
ВАНЯ, ТВОЙ ПРИМЕР ДОКАЗЫВАЕТ, ЧТО ЛОЖЬ И ТУПОСТЬ ЭТО РОДОВЫЕ ЧЕРТЫ ЗАПАДЕНЦЕВ. ВОТ С ЧЕГО ТЫ ВЗЯЛ, ЧТО В ЛИФТЕ ПОИМЕЛИ МЕНЯ? ТЫ ХОЧЕШЬ ЗАХИСТИТИ НАТАШУ? А ОНА САМА НЕ МОЖЕТ? ОНА ТОЖЕ,.. ТОГО...
|
|
|||
|
|||
![]()
ОПЫТ У МЕНЯ ТАКОЙ ГОРЬКИЙ, ЧТО ВОТ УЖ СКОЛЬКО ЛЕТ СИЖУ И ПЛАЧУ.
Сегодня 10:29 ---------------------------------------------------------------------------- Блінов... про "горькій опит" ти писав? |
|
|||
|
|||
![]()
А що це за "горькій опит"? Невже в ліфті.... це саме...? Ну... ти мене "понял"? * Я то думаю, що ти якийсь "повернутий"... Тут справді можна і поплакати... Співчуваю ... чувак...
------------------------------------------------------------------------------- А на цей мій пост ти так і нічого не відповів (тіпа -проігнорував)... То як я б мав це зрозуміти...?:-D |
|
|||
|
|||
![]()
АЛЕКСЕЙ, ТЫ ОБРАТИЛ ВНИМАНИЕ, ЧТО ТВОЯ ТЕМА В ТОПЕ? ЧТО-ТО ХОЧЕТСЯ ПОСЛАТЬ ПРОФАЙЛА...
|