![]() |
|
|
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|||
|
|||
![]()
ВАНЯ У КАЗАКОВ ЕСТЬ МНОГО ПЕСЕН НА УКРАИНСКОМ НО НЕ НА ТОМ УКРАИНСКОМ НА КОТОРОМ ВЫ ТЕПЕРЬ ГУТАРИТЕ НА УКРАИНЕ
============================================ Ти не повіриш, але співають вони на чистій українській мові, якою розмовляють в Україні і в Галичині (є , звичайно, певні незначні нюанси в вимові деяких слів, але це пояснюється тим, що у побуті співаки користуються російською.... так що на це можна не звертати уваги). І співають вони ті ж народні пісні, що й по всій Україні..... |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.krinitza.ru/creative/video/ ВАНЯ ПО СМОТРИ И ПОСЛУШАЙ
|
|||
|
|||
![]()
ТОЧНО ХЛОПЦАМ ЙОДУ НАДО . *ВАНЯ Я ТЕБЕ ПОВТОРЯЮ СВОЮ ПУРГУ ГОНИ ДЛЯ СВОИХ РОГУЛЕЙ КАК И ТЫ САМ
========================================== Гуляєв... не починай гри в "чапаєва"..... Я розумію, що коли починається серйозна розмова у тебе і Ко не вистачає аргументів.... (особливо, коли портібно включити логіку, а не вишукувати різні сумнівні ссилки в інеті) але це не привід переходити на особистості.... Якщо хочеш мене спровокуавти - даремно стараєшся.... сьогодні у мене не той настрій, щоб розмовляти з тобою на твоєму звичайному рівні..... |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.romance.ru/cgi-bin/index.cgi?page=77&item=all&pagenum=0&sort=H1&pages ize=ВАНЯ ЭТО ТО ЖЕ ТЕБЕ
|
|||
|
|||
![]()
У переліку по даній ссилці я нарахував 17 українських пісень на українській мові.... (там, де вказано пояснення.... "песня черноморскіх казаков" - це усе українські пісні)
|
|
|||
|
|||
![]()
А у нас,у місті Керч,всі розмовляют тіки державною мовою--РОСІЙСКОЮ!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ВАНЯ РАЗВЕ Я УТВЕРЖДАЮ ШО ТАКИХ ПЕСЕН ВООБЩЕ НЕТ ?
|
||||
|
||||
![]()
НАРОДНАЯ КАЗАЦКАЯ ПЕСНЯ :-D http://rusific.narod.ru/Pesni/kazachya.mp3
|
|||
|
|||
![]()
А у нас, у місті Керч,всі розмовляют тіки державною мовою--РОСІЙСКОЮ!!!!
======================================== Ну і що...? Та хоть турецькою....!!!! Мені що до цього...? Але пишеш ти тут все ж українською....:-D :-D :-D (Y) |
|
||||
|
||||
![]()
Ну і що...? Та хоть турецькою....!!!! Мені що до цього...? Але пишеш ти тут все ж українською..._____________________Он один из Керчи и пишет....:-D :-D :-D
|
||||
|
||||
![]()
але співають вони на чистій українській мові, якою розмовляють в Україні і в Галичині (є , звичайно, певні незначні нюанси в вимові деяких слів, але це пояснюється тим, що у побуті співаки користуються російською.... так що на це можна не звертати уваги).__________________Точно-точно Великий... Галиция разговаривает на чистом украинском... С определенными мелкими нюансами в произношении некоторых слов... Количество нюансов в Галичине - 99,9% Количество искаженных слов - 99,9%...
|
||||
|
||||
![]()
А у нас,у місті Ялта ,всі розмовляют тіки державною мовою--РОСІЙСКОЮ!!!!
|
||||
|
||||
![]()
А що....? По суті нічого відповісти...?
--------------------------спустись на землю вуйко,просто такую ересь(... то згідно з твоєю логікою виходить, що до Пєтра росіян... як нації - не існувало.... * )мог написать только ооочень свидомый чел.Была Русь и жили в ней руские,руськи,русины,а вот украинцев там не было до 19 века.
|
||||
|
||||
![]()
Классик украинской литературы Нечуй-Левицкий совершенно справедливо называл галицийскую версию языка - «страшенной мовой», поскольку не считал галицийский диалект достойным стать словарной «базой» украинского литературного языка. Аналогичным образом думали все «увлекающиеся» хлопманы Юго-Западного края. Именно эту «мовную кашу» отмечали свидетели «украинизации» времен УНР, Гетманщины и Петлюровщины. Михаил Булгаков сетовал в своем эссе «Киев-город»: «По-украински так по-украински. Но правильно и всюду одинаково». Но в том-то и дело, что «фонетика» конца XIX – начала XX веков не могла обеспечить ни единого написания, ни общего для всех диалектов значения слов.
|
||||
|
||||
![]()
ЄЄЄЄЄ.......мужчини, ви що? Подуріли, чи що? СТАРА РУСЬКА мова тепер називається УКРАЇНСЬКА. *ВІд руської і пішла російська мова в РОСІЇ. А в Україні вона стала більш сучасною УКРАЇНСЬКОЮ.;-)
|
||||
|
||||
![]()
СЕЙЧАС МНЕ ПРИШЛЮТ СВОИ СОМНИТЕЛЬНЫЕ ССЫЛКИ.
|
||||
|
||||
![]()
В Украине можно рецепты выписывать на УКРАИНСКОМ... Очень мелодичный, но к сожалению полумертвый.... Кстати во многих странах ЭВТАНАЗИЯ считается в порядке вещей... *Если что-либо отмирает, зачем этому мешать... * * *Сергію, ти з глузду з"їхав??? Останнім часом ти ведеш себе похабніше, ніж багато учасників групи. Це ти називаєш "порозумітися"? Вибач, але манав я таке "порозуміння".
|
||||
|
||||
![]()
Да, проф... Ты и правда потерялся...
=============================== Да, Профик, преподал тебе тут Денис классно(Y) *Только чё ты так себя повёл , задёргался, кроме обзывалок, как в детском саду, не нашёл что ответить, ну и как найти, если нечего. |
|
||||
|
||||
![]()
только импотенты сидят в Сети и интересуются политикой, настоящие мужики баб трахают, чи я не права,
=============================== Гаятри, а кого им трахать, если бабы тоже в инет переехали жить?(md) И Юру не обижай, можно объясняться без обидных, стрёмных прозвищ. |
|
||||
|
||||
![]()
Изучать нужно язык, который РАЗВИВАЕТСЯ... А на мертвом можно рецепты писать... *Українська мова жива і розвивається. Чужу тупість ти добре бачиш, а власну?..